HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2441 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 31. 20:24

Idézet

köszi hogy segítetetekKép
itt is választ kapsz a kérdésedre

#2442 Felhasználó inaktív   revesz15 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 02. 12:03

Idézet

hogy lehet a letöltött épületeket, kocsikat, modokat beteni a játékba?
(léci válaszoljon valaki)
van egy program a neve img tool ezzel bel lehet tenni őket a játékbaKépKép

#2443 Felhasználó inaktív   Csenti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 02. 20:52

Hali!

Nekem az a gondom lenne, h még régen játszottam a San Andreassal és gond nélkül futott. Most megint felraktam, de a nvidia logó után vmiért lefagy. Mi lehet a gond és mi lehet a megoldás? A segítséget előre is köszönöm.

#2444 Felhasználó inaktív   Skuti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 21:01

Hy EverybodyHa vki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönnémKépMIKE TORENO - STOWAWAY ezt a küldetést hogyan lehet megcsinálni, mert az oké hogy fel kéne jutnom a motorral a gépre de sehogy nem érem utol azt a rohadt gépet!Please HelpKép

#2445 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 22:08

Idézet

Hy Everybody Ha vki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönnémKép MIKE TORENO - STOWAWAY ezt a küldetést hogyan lehet megcsinálni, mert az oké hogy fel kéne jutnom a motorral a gépre de sehogy nem érem utol azt a rohadt gépet! Please HelpKép
Akkor valamit rosszul csinálsz, mivel a motorral kell feljutni a gépre! Próbálkozz, egyszer úgy is sikerül!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#2446 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 22:33

Idézet

Hy Everybody Ha vki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönnémKép MIKE TORENO - STOWAWAY ezt a küldetést hogyan lehet megcsinálni, mert az oké hogy fel kéne jutnom a motorral a gépre de sehogy nem érem utol azt a rohadt gépet! Please HelpKép
szevasz
pc nyomod vagy ps2ön?
mert pcén érdemes nyomkodni a "felfele nyilat" (elméletileg felfog állni) sokszor de csak kicsit és úgy gyorsul meg érdemes a szélén menni és a géphez kb 25-30 m távolságból a repülő mögé állnod figyelve a hordókra.
sok sikert hozzá!
ui: ha tényleg nem jön össze adhatok mentéstKép

#2447 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 25. 09:46

Ez egy nagyon jó küldi. Szerettem, bár megszenvedtem vele én is. Nem jutottam fel én sem, aztán itt kértem segítséget. Ha a motoron felállsz, sokkal gyorsabban megy, így utól érheted a repülőt. Csak azt tudom elmondani, amit az előttem szólók is, hogy lényeges hogy oldalról közelítsd meg, különben a hordók elkaszálnak. Amikor már közel vagy, gyorsan húzd rá a rámpára és már fent is vagy. Elmondani könnyebb mint kivitelezni és valószínűleg így sem sikerül elsőre. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2448 Felhasználó inaktív   atyo13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 08:46

Idézet

Idézet

Akkor valamit rosszul csinálsz, mivel a motorral kell feljutni a gépre! Próbálkozz, egyszer úgy is sikerül!
Ha pancser vagy nem sikerül, ezen csak te tudsz javítani, más nem tud neked segíteni.

#2449 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 09:18

Idézet

Idézet

Idézet

Ha pancser vagy nem sikerül, ezen csak te tudsz javítani, más nem tud neked segíteni.
Engedd meg, hogy gratuláljak! Ez egy igazán értelmes komment volt. Téged is szeretni fognak itt az emberek.
biolencse
Get your Portable ID!

#2450 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 10:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Engedd meg, hogy gratuláljak! Ez egy igazán értelmes komment volt. Téged is szeretni fognak itt az emberek.
Na figyu, nyomkodd azt a gombot, amivel előre tudsz dőlni a motoron! Így klasszul fel tudsz gyorsulni vele!

#2451 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 11:28

Idézet

Idézet

Na figyu, nyomkodd azt a gombot, amivel előre tudsz dőlni a motoron! Így klasszul fel tudsz gyorsulni vele!
Igen, ez így helyes és rendjén való. Ha segítséget kérnek, ildomos segítséget adni, ha tudunk. Ezt többen meg is tették.
biolencse
Get your Portable ID!

#2452 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 15:35

Idézet

Hali!

Nekem az a gondom lenne, h még régen játszottam a San Andreassal és gond nélkül futott. Most megint felraktam, de a nvidia logó után vmiért lefagy. Mi lehet a gond és mi lehet a megoldás? A segítséget előre is köszönöm.

Ez egy érdekes probléma, én is találkoztam vele...a megoldás a következő. (legalábbis nekem ez volt)
A parancsikonon nyomsz egy jobbegérgombot, ott kiválasztod a tulajdonságokat, és ott a fenti fülek közül a jobbszélsőt. (kompatibilitás)...itt ixeld/pipáld be a képi megjelenitések letiltását. Ne kérdezd miért lesz jó így, de nekem a mai napig így működik.
Remélem segítettem.Kép

#2453 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 15:46

Idézet

Idézet

Hali!

Ez egy érdekes probléma, én is találkoztam vele...a megoldás a következő. (legalábbis nekem ez volt)
A parancsikonon nyomsz egy jobbegérgombot, ott kiválasztod a tulajdonságokat, és ott a fenti fülek közül a jobbszélsőt. (kompatibilitás)...itt ixeld/pipáld be a képi megjelenitések letiltását. Ne kérdezd miért lesz jó így, de nekem a mai napig így működik.
Remélem segítettem.Kép
Szevasztok! Láttam másnak is előfordul furcsaság a San Andreas-ban! Namost nekem meg időnként, ha berakom a DVD (erdedeti!) elkezdi tölteni, majd újraindul a gépem és utána jelzi, hogy súlyos hiba után...! Nem mindig van ez, 10-ből 2szer, de mégis idegesít! Ez mitől lehet?

#2454 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

Hali!

Remélem segítettem.Kép
Szevasztok! Láttam másnak is előfordul furcsaság a San Andreas-ban! Namost nekem meg időnként, ha berakom a DVD (erdedeti!) elkezdi tölteni, majd újraindul a gépem és utána jelzi, hogy súlyos hiba után...! Nem mindig van ez, 10-ből 2szer, de mégis idegesít! Ez mitől lehet?
Ez nem a játék hibája...javasolnék egy format C-t...Kép

#2455 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 18:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hali!

Remélem segítettem.Kép
Ez nem a játék hibája...javasolnék egy format C-t...Kép
Végül is, csak 2 hete formatáltam... Fura hogy csak a SA csinálja, és semmi más (talán mert bughalmaz) Na mind1, marad a jó öreg VICE CITY!Kép

#2456 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 21:29

Idézet

Végül is, csak 2 hete formatáltam... Fura hogy csak a SA csinálja, és semmi más (talán mert bughalmaz) Na mind1, marad a jó öreg VICE CITY!Kép
Próbáld meg te is a képi megjelenitések letiltását. Próba cseresznye.
A másik hogy mivel most rakad ujra a gépedet, meglehet hogy valami drivert elflejtettél...megesik néha...

#2457 Felhasználó inaktív   atyo13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 10:25

Idézet

Idézet

Idézet

Igen, ez így helyes és rendjén való. Ha segítséget kérnek, ildomos segítséget adni, ha tudunk. Ezt többen meg is tették.
Ha nekem gratuláltál, akkor kössz. Nem az volt a célom, hogy megszerettessem magam, hanem, hogy ösztönözzem egy kicsit a küldetés végrehajtása érdekében.

#2458 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 19. 13:51

Idézet

Ha nekem gratuláltál, akkor kössz. Nem az volt a célom, hogy megszerettessem magam, hanem, hogy ösztönözzem egy kicsit a küldetés végrehajtása érdekében.
Nem tudom kitől tanultad, de szerintem az emberek egy döntő többsége nem így képzeli el az ösztönzést. Nem mellesleg te egy náhány hetes, már több ízben megválaszolt kérdésre reagáltál.
biolencse
Get your Portable ID!

#2459 Felhasználó inaktív   ati72 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 17:10

Hali! Már a játék vége felé járok, s itt toboroznom kellene emberkéket e bandába. A gond az hogy nem tudom hogy csináljam.(Nem emlékszem hogy az elején hogy csináltam) Súgna valaki!Kösz!

#2460 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 19. 17:12

Idézet

Hali! Már a játék vége felé járok, s itt toboroznom kellene emberkéket e bandába. A gond az hogy nem tudom hogy csináljam.(Nem emlékszem hogy az elején hogy csináltam) Súgna valaki! Kösz!
nembiztos hogy is van PC-n is de PS2-n ugy kellet hogy rá céloztal és a használ gombal rámentél és akkor belépett

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.