HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#181 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 17. 16:50

Idézet

Egyebbkent tegnap olvastam, hogy Star Wars-bol is keszul egy 100 reszes sorozat. a 3ik es a 4ik resz kozotti esemenyekrol. (Nem hiszem, hogy jo lesz, bar ki tudja)
Én is olvastam, az pedig szerintem határozottan biztatónak tűnik, hogy Lucas írja a történetet. Meglássuk! Kép

#182 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 18:01

sztem pedig nagyon jó is lehet! a SW világához 100%-osan hű lesz, a trükköket a IL&M készíti, a történet vázát pedig maga Lucas mester írja. Szállingóznak a fejemben a jobbnál jobb ötletek. :Đ

#183 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 19:04

Rejtélyek városa csak szerintem gáz egy kissé,bár egy rész megtekintése után nem kéne ilyeneket írni,de szerintem olyasmi mint a Lost az 5-dik rész után/addig izgi volt,de utána állati unalmas lett/

"egy biztos az életben, a változás"

#184 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 18. 09:50

Idézet

Rejtélyek városa csak szerintem gáz egy kissé,bár egy rész megtekintése után nem kéne ilyeneket írni,de szerintem olyasmi mint a Lost az 5-dik rész után/addig izgi volt,de utána állati unalmas lett/
ÖÖ lol? A Lost 1. évad igen csak jó végig. a 2. évad kezd unalmassá válni :Đ

egyébként a Rejtélyek városa sokkal jobb lesz nemsokára.

#185 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:54

24 harmadik evadot kezdtem el megnezni ma reggel. Idaig a 8ik reszig jutottam el, de azt kell mondjam, hogy idaig az elso ket evad jobb volt. Persze volt 1-2 erdekes fordulat eddig is, es azt is tudom, hogy most jon a lenyeg, csak az elso es masodik evad elso 8 resze szerintem jobb volt.

Egyebbkent arra az elhatarozasra jutottam, hogy ezt nekem meg kell vennem rendes dvd-s kiadasban. Mert ez a film tenyleg megeri (es megerdemli) azt a penzt.

ui: Azert sajnalom, hogy George Manson-t kiirtak a sorozatbol, nekem o volt az egyik kedvenc szereplom.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#186 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:10

The Strangehood!Imádom!Kép

#187 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:22

Idézet

Idézet

egyébként a Rejtélyek városa sokkal jobb lesz nemsokára.
Szerintem már most is nagyon jó, és egyre jobb lesz. :Đ

#188 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 18:53

AKI MEG NEM LATTA AZ ELSO 3 EVADOT AZ NE OLVASSA!
Nem ertem miert erzik azt a 24 keszitoi, hogy ki kell irniuk a jo fej szereploket. Ahogy hallotam az 5ik evadban mar teljesen elborult az agyuk. Igazabol mar a masodik evad soran megharagudtam rajuk, de ott legalabb egy ut volt (G.M.) De most R.C. kiirasaert merges vagyok, nagyon! Kép
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#189 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 22:04

Nos vegeztem a 3ik szezonnal, es az a velemenyem, hogy ez erosen elmarad az elso 2 sorozattol. Szerintem nem volt eleg 5letuk, es valahogy nem tetszett ez a sok szereplo kiirasa. Remelem a negyedikkel nincsenek ilyen problemak.

#190 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 22. 22:57

Idézet

Nos vegeztem a 3ik szezonnal, es az a velemenyem, hogy ez erosen elmarad az elso 2 sorozattol. Szerintem nem volt eleg 5letuk, es valahogy nem tetszett ez a sok szereplo kiirasa. Remelem a negyedikkel nincsenek ilyen problemak.
Haha. Mondjuk nem értek egyet, sztem a 3. is kicseszettül jó volt. De a 4-hez már most készítsd be magad mellé az újraélesztő pakkot, engem is defibrillálni kellett minden rész alatt legalább 5x Kép

Egyébként az 5. évad is kicseszettül kibaszottul gecijó eddig, viszont az igazi, hogy karakterek terén elborult a készítők agya... sajnos, s ennek köszönhetően eddig talán ez a legszívfacsaróbb szemétládább köcsögebb évad... DEE OLYAN KUUUURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

#191 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 15:43

Nos, most neztem meg az 5ik evad 16ik reszet, es azt kell mondanom, jo. Foleg a vege, erre nem szamitottam.
De ennek ellenere tovabra is a masodik szeria a kedvencem. Ellenben sikerult megolni a maradek jo fej szereploket is. Mar Csak Aaron maradt, remelem ot nem vegzik ki a kovetkezo 8 reszben.

#192 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 04. 08. 21:01

Beröffentettük a 24hours.hu -t. Majd ha értelmesebb formában lesz, kidobjuk hírbe is, mint új GK networq tagot.

#193 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 04:57

Jo lesz ez, pont javasolni is akartam egy ilyen GK-s aloldalt. Viszont..
A menun szerintem lehetne meg javitani. Mondjuk sztem jol nezne ki egy 24-es betutipus.

Viszont olvastam a mozifilmrol, es sztem ez nem jo 5let. Ez a film ugy jo ahogy van. Sorozatkent. Nem moziba valo..

#194 Guest__*

Elküldve: 2006. 04. 09. 12:37

Hát....Régen a Lostot néztem de mióta nincs..

#195 Felhasználó inaktív   Bbsaurus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 22:39

Ma volt Twin PeaksKép

Kicsi a bors, de szar az íze...

#196 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 01. 20:48

Idézet

Hát....Régen a Lostot néztem de mióta nincs..
A LOST jó.:Đ Meg aztán szeptembertől adják az RTL-n a második évadot is. Úgyhogy fel a fejjel.:-D

#197 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 08:58

Én kis figyelmetlen a Hangulatváltozás topicba írtam le mindazt, amit ide szerettem volna. Ejj, ejj, mondhatnók ilyenkor, de nem mondjuk Kép Azért ide már csak tényszerü felsorolást vések azokról, amik épp mennem nálam, a szürke hétköznapokon:

Született Feleségek 1-2 szezon
South Park 10. sorozat
Sopranos (Maffiózók) 6. szezon
Csengetett Mylord sorozat dvd-n
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce

Persze emellé még a jó kis klasszikus Monty Python Flying Circus is megy állandóan a South Park régebbi epizódjaival karöltve, de azért kell a firss anyag is néha. Kép

#198 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:15

Szep lista. En ennyi sorozatnal mar szerintem megorulnek. Jelenleg csak a 24-et nezem, de ha vege lesz akkor tervezem a Prison Break megtekinteset. Alitolag az is nagyon ott van a szeren.

#199 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:17

Idézet

Én kis figyelmetlen a Hangulatváltozás topicba írtam le mindazt, amit ide szerettem volna. Ejj, ejj, mondhatnók ilyenkor, de nem mondjuk Kép Azért ide már csak tényszerü felsorolást vések azokról, amik épp mennem nálam, a szürke hétköznapokon:

South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce

Persze emellé még a jó kis klasszikus Monty Python Flying Circus is megy állandóan a South Park régebbi epizódjaival karöltve, de azért kell a firss anyag is néha. Kép

Tehat felallitasz magadnak egy napi TV musort a sorozatokbol, majd egesz nap azt nezed?
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#200 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:34

Idézet

South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
Csak nekem tűnik úgy, hogy a SP 10dik évadja gyengébb mint azelőzők? Amúgy most nálam is 24 megy, bepótlás. Kiváncsi leszek, milyenek lesznek a vizsgáim... Ha rossz előveszem InGent KépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.