HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#61 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 09. 23:29

csesszetek meg aruljatok mar el mi volt a vege :Đ
Kép
Kép

#62 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 00:08

Idézet

viccelsz?
toltsd le es nezd meg. Kép
bth-n fonn van mar szinkronnal a tegnapi resz.
hajra!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#63 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 07:34

Idézet

Idézet

Pontosan. Ezért néztem én is tegnap a Síron túlt. Jó volt, látszott rajta Tarantino rendezése (betegebb volt, mint bármelyik rész).
Ő is írta. Nem csak hogy betegebb, de lélekzúzóbb, keményebb és ugyanakkor meghatóbb volt. Egyszóval egy érzelemdús intenzív lezárás.
Azert ez sztem ennyire nem igaz. Tudott o volna jobbat is szerintem. Nem azt mondom, hogy rossz volt, hiszen voltak benne nagyszeru huzasok, de valahogy nem ereztem az egesz film kozben, azt hogy igenn, ezt nagyon jo.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#64 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 10. 09:30

Idézet

Azert ez sztem ennyire nem igaz. Tudott o volna jobbat is szerintem. Nem azt mondom, hogy rossz volt, hiszen voltak benne nagyszeru huzasok, de valahogy nem ereztem az egesz film kozben, azt hogy igenn, ezt nagyon jo.
Én viszont igen...

#65 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 10:59

Idézet

Idézet

viccelsz?
toltsd le es nezd meg. Kép
bth-n fonn van mar szinkronnal a tegnapi resz.
hajra!
Kis off: K*rvayo az avatrod! Kép A yakuza gyilkos az Ichiből, ugye?

Amúgy: Azért volt olyan kötött, mert alkalmazkodnia kellett a hagyományokhoz. Tarantio keze eléggé meg volt kötve.
Gaming is beliving...

#66 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 10. 13:13

Az rtl-en szokta valaki nézni a Lost-ot?

#67 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 13:33

Idézet

Én Én Én Én szoktam!Kép
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#68 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 13:34

Idézet

Spec nem az RTL-en de en is nezem. Sot mar megvan az elso evad DVDn Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#69 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 13:37

Idézet

Idézet

Szinkronizált? Nem ugye!
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#70 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 10. 13:38

Hát, én is nézném, ha nem pont péntek este party időben lenneKép Amugy yóó sorozat?

#71 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 14:22

Idézet

Idézet

Idézet

Szinkronizált? Nem ugye!
Nem szinkronizalt de van valaszthato kinai felirat asszem Kép Igazabol mar masfel honapja nem lattam semmit se magyarul mindent angolul nezek.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#72 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 15:28

En egy reszt lattam felig, de nem tudom nezni mindig. Vsizont lenne egy kerdesem, mi a rak az ami donti ki a fakat? Vege lesz valamikor a sorozatnak vagy ez is olyan mint anno az elveszett vilag, hogy soha nem jutnak ki?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#73 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:18

Idézet

En egy reszt lattam felig, de nem tudom nezni mindig. Vsizont lenne egy kerdesem, mi a rak az ami donti ki a fakat? Vege lesz valamikor a sorozatnak vagy ez is olyan mint anno az elveszett vilag, hogy soha nem jutnak ki?
Amit eddig leadtak, nem derült ki, hogy mi lehetett... szerintem ezt fogják nyúzni egy éven keresztül majd jön egy nagy ocsmányság és... Kép Például, vmi hangos szörnyű kotorászás volta repülőgép testben: kiderült hogy vadkanok voltak... szal szerintem még soká derül ki mi lesz az a nagy szörny... (merthogy a rádióadásban a fanszia nő azt mondja, hogy egy szörny van a szigeten.) Illetőleg nem mernék ráfogadni, de szerintem hepi end lesz a történet vége. Majd meglátjuk. (Aki elakarná mondani a sztori végét, az tegyen pls egy nagy spoiler feliratot a kommentje elé, h véletlen se olvassam el. Kép)

#74 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:38

Idézet

Idézet

Amit eddig leadtak, nem derült ki, hogy mi lehetett... szerintem ezt fogják nyúzni egy éven keresztül majd jön egy nagy ocsmányság és... Kép Például, vmi hangos szörnyű kotorászás volta repülőgép testben: kiderült hogy vadkanok voltak... szal szerintem még soká derül ki mi lesz az a nagy szörny... (merthogy a rádióadásban a fanszia nő azt mondja, hogy egy szörny van a szigeten.) Illetőleg nem mernék ráfogadni, de szerintem hepi end lesz a történet vége. Majd meglátjuk. (Aki elakarná mondani a sztori végét, az tegyen pls egy nagy spoiler feliratot a kommentje elé, h véletlen se olvassam el. Kép)
De azert, ha valakit tudja, leirhatna, hogy mi az a szorny illetve mi lesz a vege, en ugysem fogom latni a 90% a sorozatnak.

#75 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:13

Az elso szezon vegen megprobalnak eltutajozni a szigetrol, de nem emlexem sikerul e. Masreszrol pedig ha jol emlexem nincs szornyeteg a szigeten. Az egesz film misztikumra epul. A szamoknak nagy jelentossege van amik felbukkannak a reszek folyaman.Kép

#76 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:10

Nekem egyébként az is nagyon tetszik a lostban hogy minden egyes rész alkalmával vkiről kiderül, mi történt vele korábban. ROhadt kira!

#77 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 11. 12:45

Ahogy beharangozták ezt a Lostot nem annyira jó.Elnézem meg minden de nem különösebben érdekel a sorozat.

#78 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:54

Én az AXN-en láttam már belőle eleget. Nem rossz, de én speciel egyáltalán nem látom olyan szupernek. Egyszerűen csak...jó.
Gaming is beliving...

#79 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:02

ááá... látom nem csak én vagyok nagy Tarantino imádó!Kép
sztem nagyon jó rész volt, izgalmas és érzelem dús! már az elején, amikor a Nick megy a helyszínre és énekel a kocsijában, látszott, hogy ez most valami igazán nagy lesz!

#80 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 16. 20:27

Vki nézi a lostot? Most épp reklám, van de az elejéről lemaradtam. Onnan kapcsolódtam be, mikor a doki kóborol az erdőben és majdnem lezúg, de Lock megmenti. Azelőtti cselekményeket vki letudná írni röviden? (Egyébként Lock, mint karakter, szerintem rohadt jó: tipikus itt-ott feltűnő jótevő. :Đ)

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.