Sorozatok
Elküldve: 2005. 09. 10. 00:08
Idézet
csesszetek meg aruljatok mar el mi volt a vege 

toltsd le es nezd meg.

bth-n fonn van mar szinkronnal a tegnapi resz.
hajra!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 09. 10. 07:34
Idézet
Idézet
Pontosan. Ezért néztem én is tegnap a Síron túlt. Jó volt, látszott rajta Tarantino rendezése (betegebb volt, mint bármelyik rész).
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 09. 10. 09:30
Idézet
Azert ez sztem ennyire nem igaz. Tudott o volna jobbat is szerintem. Nem azt mondom, hogy rossz volt, hiszen voltak benne nagyszeru huzasok, de valahogy nem ereztem az egesz film kozben, azt hogy igenn, ezt nagyon jo.
Elküldve: 2005. 09. 10. 10:59
Idézet
Idézet
csesszetek meg aruljatok mar el mi volt a vege 

toltsd le es nezd meg.

bth-n fonn van mar szinkronnal a tegnapi resz.
hajra!

Amúgy: Azért volt olyan kötött, mert alkalmazkodnia kellett a hagyományokhoz. Tarantio keze eléggé meg volt kötve.
Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 09. 10. 13:33
Idézet
Az rtl-en szokta valaki nézni a Lost-ot?

Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!
Elküldve: 2005. 09. 10. 13:34
Idézet

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 09. 10. 13:37
Idézet
Idézet

Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!
#70 Guest__*
Elküldve: 2005. 09. 10. 13:38
Hát, én is nézném, ha nem pont péntek este party időben lenne
Amugy yóó sorozat?

Elküldve: 2005. 09. 10. 14:22
Idézet
Idézet
Idézet

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 09. 10. 15:28
En egy reszt lattam felig, de nem tudom nezni mindig. Vsizont lenne egy kerdesem, mi a rak az ami donti ki a fakat? Vege lesz valamikor a sorozatnak vagy ez is olyan mint anno az elveszett vilag, hogy soha nem jutnak ki?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:18
Idézet
En egy reszt lattam felig, de nem tudom nezni mindig. Vsizont lenne egy kerdesem, mi a rak az ami donti ki a fakat? Vege lesz valamikor a sorozatnak vagy ez is olyan mint anno az elveszett vilag, hogy soha nem jutnak ki?

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:38
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 10. 23:13
Az elso szezon vegen megprobalnak eltutajozni a szigetrol, de nem emlexem sikerul e. Masreszrol pedig ha jol emlexem nincs szornyeteg a szigeten. Az egesz film misztikumra epul. A szamoknak nagy jelentossege van amik felbukkannak a reszek folyaman.

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:10
Nekem egyébként az is nagyon tetszik a lostban hogy minden egyes rész alkalmával vkiről kiderül, mi történt vele korábban. ROhadt kira!
#77 Guest__*
Elküldve: 2005. 09. 11. 12:45
Ahogy beharangozták ezt a Lostot nem annyira jó.Elnézem meg minden de nem különösebben érdekel a sorozat.
Elküldve: 2005. 09. 11. 15:54
Én az AXN-en láttam már belőle eleget. Nem rossz, de én speciel egyáltalán nem látom olyan szupernek. Egyszerűen csak...jó.
Gaming is beliving...
Elküldve: 2005. 09. 11. 16:02
ááá... látom nem csak én vagyok nagy Tarantino imádó!
sztem nagyon jó rész volt, izgalmas és érzelem dús! már az elején, amikor a Nick megy a helyszínre és énekel a kocsijában, látszott, hogy ez most valami igazán nagy lesz!

sztem nagyon jó rész volt, izgalmas és érzelem dús! már az elején, amikor a Nick megy a helyszínre és énekel a kocsijában, látszott, hogy ez most valami igazán nagy lesz!
Elküldve: 2005. 09. 16. 20:27
Vki nézi a lostot? Most épp reklám, van de az elejéről lemaradtam. Onnan kapcsolódtam be, mikor a doki kóborol az erdőben és majdnem lezúg, de Lock megmenti. Azelőtti cselekményeket vki letudná írni röviden? (Egyébként Lock, mint karakter, szerintem rohadt jó: tipikus itt-ott feltűnő jótevő.
)