Idézet
Sorozatok
Elküldve: 2009. 08. 29. 16:16
Idézet
szeretitek a Susogós Mackókat? 
a comedy centralon megy reklámok között ilyen másfélperces cucc.
sok erőltetett doog van benne de van egy két jó rész
pl ez a kedvencem "Anyád fejel koalából!!"

a comedy centralon megy reklámok között ilyen másfélperces cucc.
sok erőltetett doog van benne de van egy két jó rész
pl ez a kedvencem "Anyád fejel koalából!!"

Sose láttam még, de nagyon állat!
Fejeld meg Grizzlyből...aszontam grizzlyből, nem koalából! ![]()
Meg hogy: Ne szakértőzzél már itten.
Behalok, nagyon jóóóó!
#504 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 29. 16:18
Idézet
Behalok, nagyon jóóóó!
Elküldve: 2009. 08. 29. 17:17
Idézet
Idézet
Behalok, nagyon jóóóó!
Elküldve: 2009. 09. 02. 21:36
a House m.d.-ből elég fura rész volt a mai
meg durva is volt
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 09. 02. 22:43
Idézet
a House m.d.-ből elég fura rész volt a mai
meg durva is volt 
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2009. 09. 12. 22:32
Aki esetleg nemtudná:
Szeptember 21-én indul a Heroes negyedik évadja. mint eddig, most is az NBC fogja adni...
pont aktuális, az elmúlt 2 hétben megnéztem az első 2 évadot újra, rég volt már, hogy először láttam őket^^ hét elején elkezdtem a harmadik évadot, és pont befejezem mire indul az új évad
Szeptember 21-én indul a Heroes negyedik évadja. mint eddig, most is az NBC fogja adni...
pont aktuális, az elmúlt 2 hétben megnéztem az első 2 évadot újra, rég volt már, hogy először láttam őket^^ hét elején elkezdtem a harmadik évadot, és pont befejezem mire indul az új évad
Elküldve: 2009. 09. 12. 22:37
Idézet
Idézet
Idézet
Behalok, nagyon jóóóó!
legjobb sorozat akkor is a Nenszi ül a fűben, a Ments meg!, a Nevem Örl, és természetesen a Family Guy (Családos csóka
Elküldve: 2009. 12. 03. 18:36
Idézet
Idézet
Idézet
Behalok, nagyon jóóóó!
"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Elküldve: 2009. 12. 03. 19:00
Nem tutdtam hogy van ilyen topik is de ha már feljött a téma, ajánlanék egy sorozatot:
Sons of Anarchy
Egy motoros bandáról szól, aki tolta a GTA 4 The Lost and Damned kiegészítőjét az többé-kevésbé képben van. Az alapötletből nagyon könnyen kisülhetett volna valami nagyon unalmas sztori, százszor látott klisés karakterekkel, de szerencsér itt nem erről van szó. Ez egy fordulatos, nem egyszer megrendítő, remek hangulatú történet családról, bűnözésről, barátságról és magáról a motoros életérzésről. Ami egyébként elég messze áll tőlem ezért kicsit vonakodva kezdtem neki a sorozatnak de ahogy említettem a sorozat rácáfol mine előítéletre, a héten befejeződött második évaddal pedig új magasságokba értekk a készítők.A színészek minegyike remekül alakít, lévén a egyik se kispályás. A főszereplők: Ron Perlmant gondolom nem igazán kell bemutatni, Charlie Hunnam főszerepet játszott pl: a Huligánok című filmben, Katey Sagalt pedig mindenki ismeri a rém rendes családból. Negatívumként talán az első évadban kcsit sok családi drámázást lehet megemlíteni de még ez is határon belül van. A második évadnak most lett vége a harmadik majd jövő ősszel kezdődik addig bőven lehet pótolni az első kettőt. Sorozat nem igazán fogott még meg ennyire így egy 8 / 10-re értékelném.
Sons of Anarchy
Egy motoros bandáról szól, aki tolta a GTA 4 The Lost and Damned kiegészítőjét az többé-kevésbé képben van. Az alapötletből nagyon könnyen kisülhetett volna valami nagyon unalmas sztori, százszor látott klisés karakterekkel, de szerencsér itt nem erről van szó. Ez egy fordulatos, nem egyszer megrendítő, remek hangulatú történet családról, bűnözésről, barátságról és magáról a motoros életérzésről. Ami egyébként elég messze áll tőlem ezért kicsit vonakodva kezdtem neki a sorozatnak de ahogy említettem a sorozat rácáfol mine előítéletre, a héten befejeződött második évaddal pedig új magasságokba értekk a készítők.A színészek minegyike remekül alakít, lévén a egyik se kispályás. A főszereplők: Ron Perlmant gondolom nem igazán kell bemutatni, Charlie Hunnam főszerepet játszott pl: a Huligánok című filmben, Katey Sagalt pedig mindenki ismeri a rém rendes családból. Negatívumként talán az első évadban kcsit sok családi drámázást lehet megemlíteni de még ez is határon belül van. A második évadnak most lett vége a harmadik majd jövő ősszel kezdődik addig bőven lehet pótolni az első kettőt. Sorozat nem igazán fogott még meg ennyire így egy 8 / 10-re értékelném.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2010. 01. 24. 17:03
Stargate Universe
Két nap alatt megnéztem a teljes első évadot (10 rész), persze feliratosan. Szerintem fantasztikusan jóra sikeredett, már alig várom a 2. évadot.
Teljesen más, mint a megszokott Csillagkapuk, de nekem ez sokkal jobban tetszik. Sőt, ennél másabb már nem is igazán lehetne.
Na mindegy, regényt nem szeretnék írni, igazából... Bárkinek tudom ajánlani, még azoknak is, akik a CSK1-et, vagy a Csillagkapu Atlantiszt nem szeretik. Mert mint mondtam, nem sok a hasonlóság ![]()
Az első évadot 10 pontra értékelném. A többit meg majd áprilisban meglátom ![]()
Elküldve: 2010. 01. 24. 18:15
Odaát... nem vagyok egy horror rajongó, de egyre jobban tetszik az 1. évedaból tul vgayok 7 részen és azt kell, hogy mondjam meg fogott
Tetszik!
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.
![]()
Elküldve: 2010. 01. 24. 18:36
Idézet
Stargate Universe
Bárkinek tudom ajánlani, még azoknak is, akik a CSK1-et, vagy a Csillagkapu Atlantiszt nem szeretik. Mert mint mondtam, nem sok a hasonlóság ![]()
Viszont az Atlantisz már nagyon nem bejövős...valahogy az új gárda, stb miatt, nem tudom igazából. De ez vhogy már nem az a CSK.
Szóval, a Universe melyikhez hasonlít inkább? =)
Elküldve: 2010. 01. 24. 19:04
Idézet
Nekem baromira bejött a sima CSK, főleg Jack O'neill ( Richard Dean Anderson ) karaktere miatt:) Legjobb.
Viszont az Atlantisz már nagyon nem bejövős...valahogy az új gárda, stb miatt, nem tudom igazából. De ez vhogy már nem az a CSK.
Nekem is tetszik a CSK1 is, és az Atlantisz is, de ez.... Ez mind a kettőt übereli
Ebben benne van O'Neil is, majdnem minden részben szerepel, de csak 1-2 percre. ![]()
Melyik részre? Egyikre sem!
Mondtam, hogy ennél másabb, már nem is lehetne. Annyi köze van az eddigi Csillagkapukhoz, hogy ősök, őskövek, Carter az első részben szerepelt kb. 1 percre, meg hogy van Csillagkapu. Ja, és a felemelkedést néha szóba hozzák. De ennyi.
Elküldve: 2010. 01. 24. 19:43
Idézet
Odaát... nem vagyok egy horror rajongó, de egyre jobban tetszik az 1. évedaból tul vgayok 7 részen és azt kell, hogy mondjam meg fogott
Tetszik!
Elküldve: 2010. 01. 24. 19:56
Idézet
Idézet
Tetszik!
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.
![]()
Elküldve: 2010. 01. 26. 22:38
Idézet
Nekem is tetszik a CSK1 is, és az Atlantisz is, de ez.... Ez mind a kettőt übereli
Ebben benne van O'Neil is, majdnem minden részben szerepel, de csak 1-2 percre. ![]()
Melyik részre? Egyikre sem!
Mondtam, hogy ennél másabb, már nem is lehetne. Annyi köze van az eddigi Csillagkapukhoz, hogy ősök, őskövek, Carter az első részben szerepelt kb. 1 percre, meg hogy van Csillagkapu. Ja, és a felemelkedést néha szóba hozzák. De ennyi.
Ééééértem. Hát nem tudom, ez így elég kevés infó

Súgó
A téma zárva.