HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1481 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:09

Idézet

Idézet

Idézet

Wolf! KépKép
Kb. 25-30 km, de a veszprémi vasút, vagy busz állomástól vállalnám az idegenvezető szerepét, úgyis több hullámban érkeznétek! Addig James főzöcskézhet!Kép
Ejj...ott volt feketével,h vicc volt.Még jó,h téged választanálakKép(ez kicsit buzisan hangzott,de sebaj^^)
Amúgy HA megyek,akkor nem lenne rossz ez az idegenvezetős ajánlat nekem.Minden útbaeső kocsmába betérnénkKépDe csak szigorúan egy valamireKép
Basszus, ezt mintha én írtam volna4 Meglesz itt a közös nevező! KépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/024.gif
Szerintem N360, nekünk már most megvanhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gif Pia+metál.... mi kell még? nőkön kívül?https://forum.hwsw.h...default/050.gif

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1482 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:11

Ányy!
" Ennyi kell, semmi más,
Az összes többi csak a ráadás!"
/ Junkies: Ennyi kell! / KépKépKépKépKépKép

#1483 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:11

Idézet

Ja, srácok, ez csak az én szerény véleményem: párok ne jöjjenek, ez GK tali, nem össznépi tali! KANBULI! Persze nem gond, ahogy érzitek! Még én sem tudom, megyek-e, de asszonyka nélkül, az tuti! KépKép
Ja, és hormit ne hívjátok, mert akkor "baleset" éri és elásom valahol egy szőlőben.
hormi vagy én?Válasszatok! Kép
Na nehogy mán te ne gyere.... Nemsoká talizunk egy sörözésre, mint múltkor Ragnával te. Amint megkapja a vándorcetlit, beülünk egy sörre valahova. Áll az alku?
Kép
Kép
Kép

#1484 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:12

Idézet

Idézet

Idézet

Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép

Ne dramatizáld túl a helyzetet. Nekem is vannak hibáim. Hamar eljár a kezem.KépKép Hallod Glek?! Ez tutira nem megy mellé! CSATTTTT!!!!Kép KépKép
Egy kicsit lehet túl szaladtam az eseményekkel, de az utolsó mondat kivételével valós dolgokat írtam. Télleg biztos vagyok benne, hogy néhány embernek nem fog tetszeni a személyiségem. A többiek meg valóban bírni fognak, szerintem.
A megszoksz vagy.. szöveg igazából hülyeség mert én attól függetlenül mindenkivel keresem a közös nevezőt. Az csak poén akart lenni.
De majd ott meglátjuk mi lesz, előfordulhat, hogy szét CSAAATTT-ogtatsz mindenkit már a kezdetkor.
Ne viccelj! Velkám drink helyett, amolyan mencshelyi-falusi Velkám CSATTTTT!!!Kép-al üdvözöljük egymást!Kép

#1485 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:14

norb, Glek: Kint a hegyen simán mehet a csatt!!!!

http://www.youtube.c...h?v=T-tuo0E2ZpE

Kép
Kép
Kép

#1486 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:16

Idézet

Ilyet majd jáccunk! KépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1487 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:18

Idézet

Idézet

Ja, a tábortűz körül még izgalmas is lesz.Kép

#1488 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:19

Idézet

Idézet

Idézet

Ja, a tábortűz körül még izgalmas is lesz.Kép
Egy ilyen bajor seggberugdalós, pofozkodós tánc mindenhonnan elengedhetetlen kellékKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1489 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:22

Képek készültek ma. Nem a legminőségibbek...nem volt valami jó idő, úgyhogy azt külön hozzá kell képzelni...nomeg direkt csináltam elrettelntő képeket is (pl WC, ami egy éve nem volt takarítva...meg még azelőtt is régen :Đ )
De majd csak később rakom fel...
Addigis a norb bátyó legyen veletek....
Kép
a kép a helyszínen készült, kb 2,5 órával ezelőtt...

Kép
Kép
Kép

#1490 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:24

Idézet

Idézet

Ja, srácok, ez csak az én szerény véleményem: párok ne jöjjenek, ez GK tali, nem össznépi tali! KANBULI! Persze nem gond, ahogy érzitek! Még én sem tudom, megyek-e, de asszonyka nélkül, az tuti! KépKép
Ja, és hormit ne hívjátok, mert akkor "baleset" éri és elásom valahol egy szőlőben.
Na nehogy mán te ne gyere.... Nemsoká talizunk egy sörözésre, mint múltkor Ragnával te. Amint megkapja a vándorcetlit, beülünk egy sörre valahova. Áll az alku?
Áll! De ne legyünk puhapöcsök, jöjjön már létre a dolog! Októberre megkapja a cetlit?:Đ
Tehát vándorcetlitől függetlenül valamelyik hétköznap délután , mondjuk 2 hét múlva Uhuzhatnánk egyet! Ragna is jöhet!

#1491 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:26

Idézet

Idézet

Idézet

Áll! De ne legyünk puhapöcsök, jöjjön már létre a dolog! Októberre megkapja a cetlit?:Đ
Tehát vándorcetlitől függetlenül valamelyik hétköznap délután , mondjuk 2 hét múlva Uhuzhatnánk egyet! Ragna is jöhet!
Jó. De lehetne a jöhő hét is. Norbbal úgyis terveztünk valami összeülőset.
Kép
Kép
Kép

#1492 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:30

Idézet

Idézet

Kíváncsi leszek, ha seggbe billentem Gleket, ugyan így fog-e CSATTTT!!!-ogni...KépKépKép

#1493 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:31

Idézet

Kép

Makker!!!! KépKépKépKép Ezt lementem Glek-nek!! :Đ

James: Hol is van pontosan ez a tanya? Milyen malom?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1494 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 19:43

Idézet

Idézet

Kép

Makker!!!! KépKépKépKép Ezt lementem Glek-nek!! :Đ
Mélynövésű és pattanásos norb mi?Kép

Porch Monkey 4 Life!

#1495 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 20:19

Hát... mostmár világosan látom és állíthatom, egyértelműen nem. Kép Svájci sapkás, mellényes, munkásemberekkel nem harcolnék. Kép Eltörik valamilye, oszt' annyi a munkának. BAMM KépKépKép

Áhhh azon a Bud Spencer videón meg kegyetlen nagyot röhögtem. KépKép Mostanában keveset lehet látni a tv-ben, lehet elő kéne szedni videóról. Kép

#1496 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 20:38

Tjames, továbbra is várjuk a "műveleti terület" képeitKép

Porch Monkey 4 Life!

#1497 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:05

Idézet

Áhhh azon a Bud Spencer videón meg kegyetlen nagyot röhögtem. KépKép Mostanában keveset lehet látni a tv-ben, lehet elő kéne szedni videóról. Kép
????KépKépKépKép Szinte minden második nap Bud Spencer filmeket adnak.KépKépKép A film+ -onhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/030.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/030.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/030.gif Legutoljára a Bulldózer volt, ezen a héten is lesz pl. a Bunyó Karácsonyig. Ha jól emlékszem vasárnap.

#1498 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:05

Idézet

Képek készültek ma. Nem a legminőségibbek...nem volt valami jó idő, úgyhogy azt külön hozzá kell képzelni...nomeg direkt csináltam elrettelntő képeket is (pl WC, ami egy éve nem volt takarítva...meg még azelőtt is régen :Đ )
Kép

Te James, Norb nincs véletlenül beszívvaKép? Mi van a szemével, kapott egy CSATT-otKép?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1499 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:09

Idézet

Kép

De Pista bátyám beütése van Norbnak:)Elmenne Poláni egyénnek,az száz!Kép

#1500 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 21:18

Idézet

Kép

Jó munkás ember!

Amúgy James átbaszott titeket, mert a GK tali szeptember végén lesz és nem bográcsozni kell jönni, hanem szüretelni!

Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.