HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5361 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:44

Kasy: KépKépKép

Drakecsaj: hmmm... lassan kezdem érteni miről is lehet szó. Úgy érzem velem azért jobban jártál... Kép

Különben is a fő acsit Giga nyerte... ebben mindenki egyet értett! Kép
Kép

#5362 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:45

Idézet

Drakecsaj: hmmm... lassan kezdem érteni miről is lehet szó. Úgy érzem velem azért jobbn jártál... Kép
S te melyik lehetőséget választottad a felsoroltak közül? KépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5363 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:46

Idézet

Idézet

Drakecsaj: hmmm... lassan kezdem érteni miről is lehet szó. Úgy érzem velem azért jobbn jártál... Kép
Én a rólam alkotott közhihedelemmel totálisan ellentétes, úriember változatot képviseltem! Kép
Kép

#5364 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:51

Szerkesztem a videókat (feszesebb üteműre vágom valamint kiveszem azokat a részeket ahol beszélek ,mert az valami iszonyat), közben gyorsan publikáltam a youtubeon a predátor hangeffektet .

#5365 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:53

Idézet

Szerkesztem a videókat (feszesebb üteműre vágom valamint kiveszem azokat a részeket ahol beszélek ,mert az valami iszonyat), közben gyorsan publikáltam a youtubeon a predátor hangeffektet .

Hőkép plusz egy pont. Kép

#5366 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:54

Idézet

Idézet

Én a rólam alkotott közhihedelemmel totálisan ellentétes, úriember változatot képviseltem! Kép

Achievement Unlocked: Gentlemen Kép
Bocs guppi, hiába reménykedtél hogy tökön rúgom Cash-t, nem érdemelte volna meg.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5367 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:54

Idézet

Idézet

Viccelsz?? KépKép Már be voltam szarva, hogy be lesz rajtam hajtva az "accsim"! KépKép Így üde megnyugvás volt számomra mikor eltűnt drakecsaj. KépKép
Hmmm... vajon milyen "accsi"-ról lehetett szó! Kép
Kétszer egymás után seggbőlszájba
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5368 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:56

Scoo: KépKépKép

Drakecsaj: köszönöm, köszönöm!

Bio: te FASZ te! KépKépKép
Kép

#5369 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:58

Nálam a videókkal csak az a baj, hogy bár még mindig geci jól nézek ki, de egyiknek sincs hangja. Nem tolnátok fel a youtube-ra? Onna simán meghallgatnám, de a gépben nem nagyon tudok makkelni.
biolencse
Get your Portable ID!

#5370 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:00

Idézet

Nálam a videókkal csak az a baj, hogy bár még mindig geci jól nézek ki, de egyiknek sincs hangja. Nem tolnátok fel a youtube-ra? Onna simán meghallgatnám, de a gépben nem nagyon tudok makkelni.
Határozottan le lettem tiltva Daks papa által, a YouTube-ra való publikálásról... KépKépKép
Kép

#5371 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:02

InGen gatyájával mi történt?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5372 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:05

Idézet

Határozottan le lettem tiltva Daks papa által, a YouTube-ra való publikálásról... KépKépKép

Ebből látszik hogy Daks papa a GK főgonosza. De azért szeretjük Kép Olyan mint a Heroes-ból Sylar, aki gonosznak van beállítva, de őt nem lehet nem szeretni. Daks papával is ez a helyzet, gonosz néha, de ő Mindenki Kedvenc Főszerkesztője és nagyon szeretjük Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5373 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:06

Idézet

Nem sokkal azután, hogy te megnyerted az éjszakát és offilne lettél, InGennek le sikerült innia magát az asztal alá. Gondoltam jó fej leszek és segítek neki felállni, megfogtam hát a nadrágjánál, hogy felhúzzam, de tekintettel arra, hogy InGen az ukrán menekült táborból tartja fent a ruhásszekrényét, az úgy ahogy volt atomjaira szakadt... KépKépKép
Kép

#5374 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:06

Idézet

Idézet

Ebből látszik hogy Daks papa a GK főgonosza. De azért szeretjük Kép Olyan mint a Heroes-ból Sylar, aki gonosznak van beállítva, de őt nem lehet nem szeretni. Daks papával is ez a helyzet, gonosz néha, de ő Mindenki Kedvenc Főszerkesztője és nagyon szeretjük Kép
micsinászteitten??? mit udvarolsz neki????? lecsöpögnek a betűk a LCD-ről....
Kép

Kép
Kép
Kép

#5375 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:07

Idézet

Idézet

Tessék szépen befejezni a seggnyalást kisasszony... Kép
Kép

#5376 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Idézet

Idézet

Értem. Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudom élvezni veletek.

Hajnalban még egy beszélgetésben felvetődött kb másfél másodpercre, hogy dohányzom, vagy dohányzok. Gyorsan elmagyaráztam, melyik mit jelent. Gyakran keverik az emberek. Az előző mondatot azonban leírom eképpen is.

Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudok élvezni veletek.

XD

Ez egy kicsit elkurtított és így értelmetlen példa volt, de vicces. Ja és Cash! Nem szoktam agyalni a szóvicceken. Amikor rám szóltál, hogy nagyon csendben vagyok, akkor csak szimplán pihentettem az agyam. De azért köszi a "bókot" a korábbi kommentedben. Egyébként pedig, bár tudom, hogy leszarod, Guppi, meg én egy másodpercet sem aludtunk a tali ideje alatt.

biolencse
Get your Portable ID!

#5377 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet

Idézet

Nem sokkal azután, hogy te megnyerted az éjszakát és offilne lettél, InGennek le sikerült innia magát az asztal alá. Gondoltam jó fej leszek és segítek neki felállni, megfogtam hát a nadrágjánál, hogy felhúzzam, de tekintettel arra, hogy InGen az ukrán menekült táborból tartja fent a ruhásszekrényét, az úgy ahogy volt atomjaira szakadt... KépKépKép
Úristen KépKépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#5378 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:09

Idézet

Idézet

Ha már itt tartunk. A videónál majd a "nem listázott" megosztási beállítást fogom használni. Azaz sehol nem fog megjelenni, nem lehet rákeresni, stb. Egyedül a linket tudva lehet majd megnézni. Jó lesz így? Az eggyel szigorúbb beállítás pedig az lenne, hogy csak az általam megadott youtube felhasználók nézhetik meg.

#5379 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:10

Idézet

micsinászteitten??? mit udvarolsz neki????? lecsöpögnek a betűk a LCD-ről....
Kép

Én? Nem udvarolok james. Petrusra hagyom az udvarlást bocsi Kép
Egyébként is köztudott hogy mindenki szereti Daks papát. Ha meg Daks papában nő az alkoholszint, akkor ő is szeret mindenkit.

#5380 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:12

Idézet

Idézet

Idézet

Ez egy kicsit elkurtított és így értelmetlen példa volt, de vicces. Ja és Cash! Nem szoktam agyalni a szóvicceken. Amikor rám szóltál, hogy nagyon csendben vagyok, akkor csak szimplán pihentettem az agyam. De azért köszi a "bókot" a korábbi kommentedben. Egyébként pedig, bár tudom, hogy leszarod, Guppi, meg én egy másodpercet sem aludtunk a tali ideje alatt.

Jaja, KépKépKép Tegnap 23 órakor húztam el szunyálni. Kép De meg is lett a jutalma a nem alvásnak xD Hiszen az ajándékcsomag széthordás is akkor történt amikor a lapátgárdisták, úriemberek és úrikisasszonyok már az igazak álmát aludták. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270