HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#161 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 13. 22:00

Idézet

Idézet

drat576:
Azt már sikerült elérnem hogy az első kető szilárd legyen és rá tudjak lépni,de nem tudnál valahogy segíteni,mert a továbbiakban sehogyse tudom kihozni.Pl az azon az oldalt ahol állunk mindkét irányba nyillik 6 darab álvány.
És elmondanád kérlek lépésekben hogy első lépés:baloldalt (nekem első igy jött ki)2
jobb oldalt 6,4
És akkor ezután megköszöném ha leírnád ,kicsit nehezeb lesz mert azt is írd le létszíves hogy elsőnek melyikel lépjek el és hova.Pl: 6-sal a bal 3.Szal hogy megmaragyon ami jelen pillanatban ál és kijöhesen közben az előtte lévő.Előre is köszi.
szóval... első menet: bal oldal 3 és 6 jobb oldal 2
második menet: bal oldal 1 és 6 jobb oldal 4
harmadik menet: bal oldal 1 és 2 jobb oldal 5

a negyedik emberrel pedig sorban mész a kockákon amik megnyilnak és amikor átért a túloldalra mindegyik megnyilik...
a második menetben a hármasról megy át jobb oldalra és csak ezután vidd át a jobb oldalit balra az egyesre...

Xbox360, Ps3, PC képösszehasonlitás
( PC-s a legszebb)
Köszönöm szépen! Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#162 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 22:00

Én is elakadtam. Vagyis, nem éppen, de valamit nem találok. Mikor elösször akarod elhagyni Denerim városát, egy kis kölök odafut hozzád, és mondd valamit a Kányákról.(Zevran csapata)
De nem nagyon figyeltem, és most fogalmam sincs hogy mit motyogott....úgy emlékszem mintha kaptam is tőle valamit. De nem találom sehol. Esetleg tudja valaki a bejegyzés címét?

#163 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 22:02

Idézet

Én is elakadtam. Vagyis, nem éppen, de valamit nem találok. Mikor elösször akarod elhagyni Denerim városát, egy kis kölök odafut hozzád, és mondd valamit a Kányákról.(Zevran csapata)
De nem nagyon figyeltem, és most fogalmam sincs hogy mit motyogott....úgy emlékszem mintha kaptam is tőle valamit. De nem találom sehol. Esetleg tudja valaki a bejegyzés címét?
őőő...a note-ban van olyan fül, ahol megtod nézni az előző párbeszédeket szal vissza tod nézni mint mondott a fiú^^

#164 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 22:07

Idézet

Idézet

őőő...a note-ban van olyan fül, ahol megtod nézni az előző párbeszédeket szal vissza tod nézni mint mondott a fiú^^
Tudom, csak ez kb. 6-8 órával visszább volt....így nehézkés lenne végigolvasni az egészet. :Đ

#165 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 22:44

Idézet

Ha bemész a kocsmába most már lesz az egyik szobába egy fazon aki assassination küldetéseket ad (ha meghagyod az életét :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#166 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 12:14

nah 29óra 30perc... vége! az utolsó bossfight NAGYON tetszett. sztem még ma újrakezdem egy dwarf warrior-alKép

#167 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 13:19

Idézet

nah 29óra 30perc... vége! az utolsó bossfight NAGYON tetszett. sztem még ma újrakezdem egy dwarf warrior-alKép
Az igen, gratula! Kép Én most ott tartok hogy, meg van minden szövetséges, és most Denerim-be kell kiderítenem hogy kik álnak mellettünk az országgyűlésen. Azt nem tudod véletlen hogy mikor lehetek lélek faló? Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#168 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 13:29

Idézet

Melléküldetésekkel együtt? És a srákányt hogy ölted meg a hegyekben, hol a hamus küldetés volt? És hanyas szinten végeztél?

#169 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 13:34

Idézet

Idézet

Melléküldetésekkel együtt? És a srákányt hogy ölted meg a hegyekben, hol a hamus küldetés volt? És hanyas szinten végeztél?
pár mellékküldetést csináltam csak...asszem lvl17 vagy 18 vok... a sárkányt nem öltem meg a hegyekben(nemmuszály)..de meg van a vége előtti mentés szal vissza tudok majd menni^^

#170 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 13:53

Idézet

Idézet

Idézet

pár mellékküldetést csináltam csak...asszem lvl17 vagy 18 vok... a sárkányt nem öltem meg a hegyekben(nemmuszály)..de meg van a vége előtti mentés szal vissza tudok majd menni^^
Ja, és azok az animációk mikor lesznek mik a trailerbe voltak? Pl. hegyekben mennek, végén kinyirnak egy sárkányt.

#171 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 14:08

Idézet

Idézet

Ja, és azok az animációk mikor lesznek mik a trailerbe voltak? Pl. hegyekben mennek, végén kinyirnak egy sárkányt.
majd meglátod^^

#172 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 14:40

Idézet

nekem 47 óra volt :Đ mondjuk én a DLC ket is megcsináltam meg 21-es szinten végeztem :-D

#173 Felhasználó inaktív   Soosy77 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 15. 11:18

Hell Mindenkinek. Elakadtam az enyészetben.Már egérré és szellemmé is át tok változni, de nem tudom mit kell csinálni hogy kijussak innen.PLEASE HELP ME!

#174 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 11:39

Idézet

Hell Mindenkinek. Elakadtam az enyészetben.Már egérré és szellemmé is át tok változni, de nem tudom mit kell csinálni hogy kijussak innen.PLEASE HELP ME!
Én is itt járok mikor bekábít az álommanó...én azt csinálom h tisztogatom azokat a megadott pontokat ahova ellehet jutni...de még nem értem körbe!

#175 Felhasználó inaktív   Soosy77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 11:51

És a tűzfalakon hogy jutok át?

#176 Felhasználó inaktív   Soosy77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 11:56

ok megvan az égő emberforma

#177 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 12:44

Idézet

mi az az égő emberforma?

#178 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 12:56

Idézet

Idézet

mi az az égő emberforma?
Egy forma mint a szellem vagy egér, csak vele át tudsz menni majd a lángokon.

Amúgy annyira szerenték kezdeni egy Archer karaktert, akit majd Rangerre meg Bard-ra szakosítanám. De mindenki mondja hogy nem éri meg, mert dex. alapból bugos, meg fire rata is szar, és gyenge osztály. Pedig minden játékba kedvencem íjász volt általában. Bár ahogy magam ismerem ha nem is most, de egyszer még fogok kezdeni.

#179 Felhasználó inaktív   Kisi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 14:21

Sziasztok !

Egy nagy válaszút elé értem, aminél nem tudom hogy döntsek:

Melyik választás a jobb:

Alister király legyen, a nő legyen a király, vagy összeházasítsam őket?

Mi lesz akkor ha a nő lesz a király, és mi ha a másik két verzió?

Morigan gyerekével sem sikerül döntésre jutnom. Engedjem, hogy Alistertől, legyen, és a csata után lelépjen, vagy ne engedjem, és lelépjen.

Az urnás küldi utén a sárkányt a hegytetőn érdemes lenyomni, egész jó cuccok vannak nála.(bár gondolom, kis mértékben random) Mondjuk, nem egy könnyű menet, taktikázni kell rendesen..Akár csak Morigan anyja megölésénél.

Mondjuk, ő is egy megleő fordulat...Nem gondoltam volna hogy....

#180 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 14:36

Idézet

Sziasztok !

Egy nagy válaszút elé értem, aminél nem tudom hogy döntsek:

Melyik választás a jobb:

Alister király legyen, a nő legyen a király, vagy összeházasítsam őket?

Az urnás küldi utén a sárkányt a hegytetőn érdemes lenyomni, egész jó cuccok vannak nála.(bár gondolom, kis mértékben random) Mondjuk, nem egy könnyű menet, taktikázni kell rendesen..Akár csak Morigan anyja megölésénél.
Ez egy szerepjáték szóval nincs jó vagy rossz döntés, persze következmények azért vannak :Đ a Sárkányban nincs nagyszám cucc de achievement, annyi a trükkje hogy a melee karaktereddel forgatod a sárkányt miközben a boszi vagy az ilyász messziről lövi, plusz lehet elöl is egy melee-s fazon, meg legyen nálad elég lötyi, sok sikert :-D

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »