Idézet
Idézet
Idézet
xbox720 ???? 6 magos, és directX 11-el, azt irják mostanába. De mi a lószart ér majd az ember vele ha már az elsö hét után hogy kijött, egyböl elromlik. Meg h BR boxra??? Hát akkor már a Sony-nak fejet hajtott a Mikrosoft, gondolkodj már krissrudi és ne magyarázz mint egy 15 éves kis takony, ha bár lehet hogy az vagy mert nemtudom mennyi vagy.
Téged sem néznélek töbnek mint 13-.-
Miért beszélsz csúnyán, így csak saját magadat minősíted, és látom ész érveket állítasz a boxxal szemben. Csak gratulálni tudok

Jaj elnézést hogy megsértettem volna azt a kis nöi lelked.
Meg légy oly kedves és mond már el hogy mi volt olyan borzasztó abba amit irtam?! Nagyon kiváncsivá tett kegyed.
Te komolyan nem vagy százas...
Nem vagyok box fan, ez szerintem köz tudott, de te általánosítasz, miből vezsed, h a box egyből elromlik, nem gondolod, h a microsoft tanul a hibából.
Nem hiszem, h te idősebb lennél 15-nél mivel, akkor már tanulnod kellett volna nyelvtanból a vitáról, és a vitában nem személyeskedünk igaz? Te meg le krissrudizod a kommentelőt. Meg gondolom te vagy a férfi etalon, le is borulok a lábad elött annyira férfias vagy. Ha még a karodról is linkelnél képet szerintem minimum fanklubb alakulna ki.
Azért remélem gyujtogatás még nem fordult meg a fejedben.