HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#621 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:18

Idézet

Idézet

Szerinted...

Szerintem: - az vegyen WII-t,aki 8 éves és játszadozni akar!

- az vegyen PS3-at,aki nagyon jó játékokkal akar játszani,és nem sajnál kidobni rá annyi zsét!

- az vegyen XBOX360-at,akinek fontos az ár/minőség viszonylat,és nagyon jó játékokkal akar játszani!

Tény hogy a Nintendo örök gyerekeknek való,de:
-az a legolcsóbb
-a játékélmény ott a legjobb(ugyanis NEM a grafika a legfontosabb)
-nem véletlen hogy a minden idők legjobb játékai versenyben a Top 5-ben 3 Mario van!!A Super Mario 64 MÉG MINDIG a legjobb 3D-s játék!Ugyanis abban a játékban minden megvan ami a jó játékhoz kell!!!(kivéve persze grafika)És ez megvan az összes Nintendo játékban!!!!A Nintendo mindigis a játékélményre helyezte a hangsúlyt és ez így is van!A Nintendo játékokat nem lehet megunni!!
Ha neked ennyire bejön a Nintendo + Mario,akkor egészségedre!:Đ

PS3-as játékokat én se nagyon ismerem,de kinézetre nem tűnnek rossznak!

Én abszolut xbox párti vok,nemsokára lesz egy 360-om! Az új feketére várok... Egyedül csak egy nagy gondom van az xbox-szal.... Nincs rá Final Fantasy!:-D (csak online) Final Fantasy-kat minden játéknál többre tartom! Sztem messze a legjobb! És mielött azzal jönnél nekem,h én grafika mániás vok....elmondanám,h a Final Fantasy VII-tel játszottam a legtöbbet!!! És azért minden mondható arra a játékra,csak az nem,h szép! A történet,a harcrendszer,a játékélmény viszont nagyon komoly!!!

Megnézel egy Mario-t...ugrálgatni kell,és kész! Lehet,h ez vkinek bejön! Fiatalabbaknak,akik még nem igazán tudnak játszani komolyabb játékokkal!

Azzal sem értek egyet,h egy Nintendo-s játékot nem lehet megunni...EZ HÜLYESÉG ÚGY,AHOGY VAN!!!! Bármilyen játékot meg lehet unni......... max később megint előveszed!

#622 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 14. 19:38

Idézet

Idézet

Idézet

Szerinted...

Szerintem: - az vegyen WII-t,aki 8 éves és játszadozni akar!

- az vegyen PS3-at,aki nagyon jó játékokkal akar játszani,és nem sajnál kidobni rá annyi zsét!

- az vegyen XBOX360-at,akinek fontos az ár/minőség viszonylat,és nagyon jó játékokkal akar játszani!

Tény hogy a Nintendo örök gyerekeknek való,de:
-az a legolcsóbb
-a játékélmény ott a legjobb(ugyanis NEM a grafika a legfontosabb)
-nem véletlen hogy a minden idők legjobb játékai versenyben a Top 5-ben 3 Mario van!!A Super Mario 64 MÉG MINDIG a legjobb 3D-s játék!Ugyanis abban a játékban minden megvan ami a jó játékhoz kell!!!(kivéve persze grafika)És ez megvan az összes Nintendo játékban!!!!A Nintendo mindigis a játékélményre helyezte a hangsúlyt és ez így is van!A Nintendo játékokat nem lehet megunni!!
Ha neked ennyire bejön a Nintendo + Mario,akkor egészségedre!:Đ

PS3-as játékokat én se nagyon ismerem,de kinézetre nem tűnnek rossznak!

Én abszolut xbox párti vok,nemsokára lesz egy 360-om! Az új feketére várok... Egyedül csak egy nagy gondom van az xbox-szal.... Nincs rá Final Fantasy!:-D (csak online) Final Fantasy-kat minden játéknál többre tartom! Sztem messze a legjobb! És mielött azzal jönnél nekem,h én grafika mániás vok....elmondanám,h a Final Fantasy VII-tel játszottam a legtöbbet!!! És azért minden mondható arra a játékra,csak az nem,h szép! A történet,a harcrendszer,a játékélmény viszont nagyon komoly!!!

Megnézel egy Mario-t...ugrálgatni kell,és kész! Lehet,h ez vkinek bejön! Fiatalabbaknak,akik még nem igazán tudnak játszani komolyabb játékokkal!

Azzal sem értek egyet,h egy Nintendo-s játékot nem lehet megunni...EZ HÜLYESÉG ÚGY,AHOGY VAN!!!! Bármilyen játékot meg lehet unni......... max később megint előveszed!

Nem igazán tudnak játszani komolyabb játékokkal?
Kivittem az összes Prince of Persiát,Quake 4-t,Battlefront 2 és még hadd ne soroljam mit!NEm tudom melyiket lenne nehezebb kivinni:a Mariót vagy a GoW-otKépKép

#623 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 19:41

Azért is játszok Mariót,mert a "komolyabb játékokat" már kivittem!

#624 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 26. 17:10

Ezen nincs mit beszélni abszolút nyertes az XBOX360!!!és a tulajdonosai!!!!!!KépKépKép

#625 Felhasználó inaktív   mabeno 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:17

Nekem a ps3 tetszik a legjobban

#626 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 26. 19:31

Idézet

Indok? A többi oldal érveit már hallottuk soxor. Neked miért PS?
Kép
Kép
Kép

#627 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 26. 21:56

Nekem meg a Wii a kedvencem!

#628 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:54

Tudjátok mit olvastam? Azt hogy a PS3 európai felhozatalából kimarad a visszafelé kompatibilitást lehetővé tevő chip, és csak valami gagyi software-es megoldás lesz helyette. Holott hogy verték anno a nyálukat, hogy a microsoft majd csak figyeljen hogy ők milyen tutin megcsinálják majd ezt a megoldást. Hogy 100%osan fog működni a PS2-es játék az új gépen.

Azt kell hogy mondjam, hogy ezen a téren a Wii viszi a pálmát, mert ott tényleg tökéletesen tudok GC játékokat tolni. Kép

#629 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 27. 20:59

Idézet

Tudjátok mit olvastam? Azt hogy a PS3 európai felhozatalából kimarad a visszafelé kompatibilitást lehetővé tevő chip, és csak valami gagyi software-es megoldás lesz helyette. Holott hogy verték anno a nyálukat, hogy a microsoft majd csak figyeljen hogy ők milyen tutin megcsinálják majd ezt a megoldást. Hogy 100%osan fog működni a PS2-es játék az új gépen.

Azt kell hogy mondjam, hogy ezen a téren a Wii viszi a pálmát, mert ott tényleg tökéletesen tudok GC játékokat tolni. Kép

Jól olvastad, a hír igaz. Múlt hét első felében jelentették be, hogy az európai vátozat nem teljesen olyan lesz mint a japó és az amcsi. A "mi" PSünk csak szoftveresen támogatja majd a korábbi verzióra írt játékokat, így nem tudnak akkora kompatibilitást biztosítani. Hát ez van Kép
Kép
Kép
Kép

#630 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 17:52

Valamit elrontottak a PS3-ban......

#631 Felhasználó inaktív   mabeno 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 18:04

Idézet

Idézet

Most hülyének fogsz nézni, de indok az nincsen. Egyszerűen jobb mint a wii meg az xbox. Persze itt nincsen psp.

#632 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 28. 19:26

Idézet

Idézet

Idézet

Most hülyének fogsz nézni, de indok az nincsen. Egyszerűen jobb mint a wii meg az xbox. Persze itt nincsen psp.

Nem nézlek hülyének! Csak furcsa hogy azt mondod: PS. Miért? (kérdem én) Csak. (mondod te)

Jaaaa, hát akkor jó (mondom most erre én) KépKépKép De az elég lapos állítás hogy "Egyszerűen jobb mint a wii meg az xbox". Ebből arra tippelek hogy PS fanatista vagy, nemde? Kép

Kép
Kép
Kép

#633 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 28. 19:35

Érdekes... Csakmert jobb. De hacsak úgy vaktában állítod, akkor tényleg elég valószínű hogy csak a márkában bízol.

#634 Felhasználó inaktív   vigeza 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 04. 13:55

Gyerekek az az érzésem hogy az Xbox a Dreamcast sorsára fog jutni már nem jőn ki játék csak a 360-ra na ez a különbség a Sony meg a Microsoft között hogy mig a Sony még a Playstation 1 re is még mindig ad ki játékot a kettőről meg a Ps play -ról nem is beszélve addig a Microsoft még az elöző konzoljáról sem tud gondoskodni.Nagyon csalodtam bennük és bármennyire Xbox párti vagyok a következő konzolom már biztos hogy nem Xbox lessz!!!Ezek a játékok jőnnek ki a közeljövöben 360-ra Ghost Recon: Advanced War Fighter 2 Guitar Hero II with Guitar Halo 3 Legendary Edition with Halo Spartan Mjolnir Mark VI Helmet! Def Jam Icon with Bonus! Halo 3 Halo 3 Collector's Edition Forza Motorsport 2 with Bonus! Battlefield: Bad Company Mass Effect Armored Core 4 Indiana Jones Huxley Assassins Creed Grand Theft Auto IV Star Wars: The Force Unleashed TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles with Bonus! NCAA Football 2008 Spider-Man 3 2 Days to Vegas Virtua Tennis 3 Madden NFL 2008 Monster Madness: Battle for Suburbia BioShock Dog Tag Mobile Ops: The One Year War Blue Dragon GTR Command & Conquer 3: Tiberium Wars Earth Defense Force 2017 NASCAR 08 Two Worlds Golden Axe Tenchu Z Tetris Evolution Army of Two Dark Sector Frontlines: Fuel of War Rapala Trophies Vampire Rain Age of Conan: Hyborian Adventures All Pro Football 2K8 BlackSite: Area 51 Brothers in Arms: Hell's Highway Burnout 5 Lost Odyssey Haze Medal of Honor: Airborne Too Human: Part 1 Virtua Fighter 5 Dance Dance Revolution: Universe Stranglehold Alan Wake Culdcept Saga Hour of Victory Kane & Lynch: Dead Men Mercenaries 2: World in Flames Rogue Warrior Blazing Angels Secret Missions Meet the Robinsons Metronome Pirates of the Carribean: At World's End Possession SEGA Rally Revo ShadowClan SKATE Stuntman: Ignition The Club The Outsider Bladestorm: The Hundred Years' War CMR '07 Fatal Inertia Harry Potter and the Order of the Phoenix Hellboy Juiced 2: Hot Import Nights Ratatoulie Shrek the 3rd The Precursors Theseis Urban Mysteries World Championship Poker: Featuring Howard LedererÉs kapaszkodjatok meg Xbox-re SEMMI!!!Ugy hogy aki Xbox 360 ra szánja magát az kb 3 évre készülhet amig ki nem jőn egy újabb Xbox változat és akkor a 360 megy a sülyesztőbe :Đ

#635 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 14:53

vigeza: Nekem soha nem volt Xbox-om, és nem is lesz SOHA!! Karácsony óta van PS2-m, és valami eszméletlen!!! Várom már a PS3-mat.. 1 év és utána lemegy a felére az ára.. akkor majd ráugrok.. :Đ
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#636 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 04. 15:29

Nekem meg sose lesz se X-em, se PS-em. Mert a kedvenceim(FPS,RTS) szerintem nem igazán jól játszhatók ezeken. Nem kell a rizsa, hogy rá lehet dugni még az anyámat is, nem érdekel. A konzol arra jó, hogy lenyomjak vele néhány fifa vagy más sportmeccset, vagy nitróval felszaggassam az asztfaltot, esetleg szétzúzzam néhány főboss pofáját. Meg még néhány stílus jó rajta, de hogyha rajtam múlna, a büdös életbe nem jelenne meg egy stratégia vagy fps sem konzolra. Szerencsétekre nem rajtam áll a dolog.

#637 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 17:27

A nextgen konzolok kezelik a bill.-t és az egeret.. ugyanúgy jönnek ki rá az FPS-ek, stratégiák.. (Pl.: X360: C&C 3) szóval sztem nem akadály már ez sem..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#638 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 17:34

Idézet

Gyerekek az az érzésem hogy az Xbox a Dreamcast sorsára fog jutni már nem jőn ki játék csak a 360-ra na ez a különbség a Sony meg a Microsoft között hogy mig a Sony még a Playstation 1 re is még mindig ad ki játékot a kettőről meg a Ps play -ról nem is beszélve addig a Microsoft még az elöző konzoljáról sem tud gondoskodni. Nagyon csalodtam bennük és bármennyire Xbox párti vagyok a következő konzolom már biztos hogy nem Xbox lessz!!! Ezek a játékok jőnnek ki a közeljövöben 360-ra Ghost Recon: Advanced War Fighter 2 Guitar Hero II with Guitar Halo 3 Legendary Edition with Halo Spartan Mjolnir Mark VI Helmet! Def Jam Icon with Bonus! Halo 3 Halo 3 Collector's Edition Forza Motorsport 2 with Bonus! Battlefield: Bad Company Mass Effect Armored Core 4 Indiana Jones Huxley Assassins Creed Grand Theft Auto IV Star Wars: The Force Unleashed TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles with Bonus! NCAA Football 2008 Spider-Man 3 2 Days to Vegas Virtua Tennis 3 Madden NFL 2008 Monster Madness: Battle for Suburbia BioShock Dog Tag Mobile Ops: The One Year War Blue Dragon GTR Command & Conquer 3: Tiberium Wars Earth Defense Force 2017 NASCAR 08 Two Worlds Golden Axe Tenchu Z Tetris Evolution Army of Two Dark Sector Frontlines: Fuel of War Rapala Trophies Vampire Rain Age of Conan: Hyborian Adventures All Pro Football 2K8 BlackSite: Area 51 Brothers in Arms: Hell's Highway Burnout 5 Lost Odyssey Haze Medal of Honor: Airborne Too Human: Part 1 Virtua Fighter 5 Dance Dance Revolution: Universe Stranglehold Alan Wake Culdcept Saga Hour of Victory Kane & Lynch: Dead Men Mercenaries 2: World in Flames Rogue Warrior Blazing Angels Secret Missions Meet the Robinsons Metronome Pirates of the Carribean: At World's End Possession SEGA Rally Revo ShadowClan SKATE Stuntman: Ignition The Club The Outsider Bladestorm: The Hundred Years' War CMR '07 Fatal Inertia Harry Potter and the Order of the Phoenix Hellboy Juiced 2: Hot Import Nights Ratatoulie Shrek the 3rd The Precursors Theseis Urban Mysteries World Championship Poker: Featuring Howard Lederer És kapaszkodjatok meg Xbox-re SEMMI!!! Ugy hogy aki Xbox 360 ra szánja magát az kb 3 évre készülhet amig ki nem jőn egy újabb Xbox változat és akkor a 360 megy a sülyesztőbe :Đ
Ha kijön az uj box (4-5év mulva) akkor ez a most még remeklő 360 tuti elavult lesz...és akkor mehet is a sunyiba...majd ismét be kell ruházni, és megvenni az uj konzolt. Én se csinálnlk régi boxra játékot ha van uj! jobb élményekkel feltérképezetlen lehetőségekkel! Ugyhogy javaslom h most dobd ki a rég boxod az ablakon, SPOROLJ és menj vegyél egy 360at! (ha játszani akarsz) na Ágyesz Bogyesz

#639 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 04. 17:53

Tudom hogy rá lehet dugni. Céloztam is rá. De ha már rádugok egy egeret meg billt, akkor valami asztalra is szükség van, hogy rendesen tudja vele játszani. És ha már ott ülök, ugyanúgy, mint egy PCnél, akkor mi a f*sznak a box?

#640 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 18:04

Nekem is kb fél hónapja van PS2-m, és én is Xbox-ot akartam venni, csak mondták hogy nem éri meg, mert nem jön rá már játék.

Tervezem egy xbox 360-as beszerzését, szerintetek megéri?

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.