HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#701 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 15. 18:35

Üzenet moderálva! A fórumon tilos a warez. Köszönjük!

#702 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 15. 19:05

Ööö.. sztem ne warezkodjunk.. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#703 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 22:03

ÜDV Sztem ez nem wareztéma bár a warezről szól. Arról van szó hogy olyan meglepő dolgok vannak hogy az csak na. PL: A Hackerek technikája elképesztő. Az egy dolog hogy már a WII-s játékot is lehet másolni, az egy másik hogy a Xbox360 at is. De hogy a PS3 mat már is lehet az már egészen elképesztő!! Ma kaptam egy hírt hogy 10000 FT-ért tudnának nekem hozni (magyarországon, és egy ps3 játék 16-17 ezer forint) Blue Rayes PS3 mas játékot. Azért 10000 Ft mert alapból a Blu Ray lemez 6000 Ft és hogy valakinek haszna is legyen rajta ennyiért adják. Xbox 360 at már 2000 forintért lehetett kapni tavaj novemberben!!! Ezt nem csak kitalálom ez halál komoly és a PS3 mas rész engem is jócskán meglepett. Ez van a mai világban. Vista is van már több hónapja másoltan, akko már magyarországon is van PS3 másolt játék, noha még a gép európában meg sem jelent...

#704 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 22:11

Idézet

Ha kijön a javított XBox360, akkor a PS3 és az XBox360 között hardwer-esen jóformán csak a procijuk lesz eltérő, nem? Vagyis mindkettő egy szinten lesz és csak a kiadott exclusive játékok döntik el, hogy melyik a jobb vétel(!), ugyebár.
Ha tévednék javítsatok ki nyugodtan, de én jelenleg így látom a helyzetet. Na meg a x360 azért grafikailag lehet, hogy jobb egy kicsit, mert azért abban még is csak ATI Videó kari dobog! Kép
Ha viszont így áll a helyzet, akkor játékok alapján egyértelmű, hogy XBox360!!!!! Kép ( csak az új Dragon Ball játék miatt vérzik egy picit a szívem, nem hinném, hogy kijön 360-raKép )
Röviden csak ennyit akartam, lehet cáfolni a véleményem, de a PS3 fanoknak még annyit, hogy nekem is van PS2-öm és az előtt le a kalappal!!! Kép

A javított X360 nem hardweresen lesz javított, vagyis nem grafikai szinten. Annak már megvannak a paramééterei. A Vékony Ps2 sem lett jobb grafikailag pedig az csak 2-3 éves. És azért nem javított ezen a téren mert akkor a régi Xboxokkal milenne? Nem működnének rajta a javított játékok? Mert rosszabb a grafikai hardvere?

Az xbox 360 grafikája nem olyan jó a ps3 hoz képest hiába ATI(ami mellesleg még nem látszódik meg túlzottan mert mindkettő konzolban rengeteg felesleges energia van még amit még most nem lehhet kihasználni, de idővel érzékelhető lesz a különbség, úgy mint a sima Xbox és Ps2 között) mert a PS3 ban azért olyan dolgok vannak, ami odaveri a falba a 360-ast. De naon szívesen elfogadnék egy Xbox360 at mert gyönyörű. De az én szívem a Forma egy miatt sírna. Kib*szott szép ps3 mon... Ps2 őm van és további hosszú szép életet kívánok neki mert még mindig azzal alszom annyira szeretem...XD

#705 Felhasználó inaktív   mabeno 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 22:28

Idézet

Idézet

Ha kijön a javított XBox360, akkor a PS3 és az XBox360 között hardwer-esen jóformán csak a procijuk lesz eltérő, nem? Vagyis mindkettő egy szinten lesz és csak a kiadott exclusive játékok döntik el, hogy melyik a jobb vétel(!), ugyebár.
Ha tévednék javítsatok ki nyugodtan, de én jelenleg így látom a helyzetet. Na meg a x360 azért grafikailag lehet, hogy jobb egy kicsit, mert azért abban még is csak ATI Videó kari dobog! Kép
Ha viszont így áll a helyzet, akkor játékok alapján egyértelmű, hogy XBox360!!!!! Kép ( csak az új Dragon Ball játék miatt vérzik egy picit a szívem, nem hinném, hogy kijön 360-raKép )
Röviden csak ennyit akartam, lehet cáfolni a véleményem, de a PS3 fanoknak még annyit, hogy nekem is van PS2-öm és az előtt le a kalappal!!! Kép

A javított X360 nem hardweresen lesz javított, vagyis nem grafikai szinten. Annak már megvannak a paramééterei. A Vékony Ps2 sem lett jobb grafikailag pedig az csak 2-3 éves. És azért nem javított ezen a téren mert akkor a régi Xboxokkal milenne? Nem működnének rajta a javított játékok? Mert rosszabb a grafikai hardvere?

Az xbox 360 grafikája nem olyan jó a ps3 hoz képest hiába ATI(ami mellesleg még nem látszódik meg túlzottan mert mindkettő konzolban rengeteg felesleges energia van még amit még most nem lehhet kihasználni, de idővel érzékelhető lesz a különbség, úgy mint a sima Xbox és Ps2 között) mert a PS3 ban azért olyan dolgok vannak, ami odaveri a falba a 360-ast. De naon szívesen elfogadnék egy Xbox360 at mert gyönyörű. De az én szívem a Forma egy miatt sírna. Kib*szott szép ps3 mon... Ps2 őm van és további hosszú szép életet kívánok neki mert még mindig azzal alszom annyira szeretem...XD

A Wii-ről nem is beszéltek???? Kép

#706 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 23:51

Idézet

Idézet

Pl mi veri a falba az Xbox 360-at? Szerintem pont hogy az xbox grafikája a jobb... http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html

#707 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 13:29

Idézet

ÜDV Sztem ez nem wareztéma bár a warezről szól. Arról van szó hogy olyan meglepő dolgok vannak hogy az csak na. PL: A Hackerek technikája elképesztő. Az egy dolog hogy már a WII-s játékot is lehet másolni, az egy másik hogy a Xbox360 at is. De hogy a PS3 mat már is lehet az már egészen elképesztő!! Ma kaptam egy hírt hogy 10000 FT-ért tudnának nekem hozni (magyarországon, és egy ps3 játék 16-17 ezer forint) Blue Rayes PS3 mas játékot. Azért 10000 Ft mert alapból a Blu Ray lemez 6000 Ft és hogy valakinek haszna is legyen rajta ennyiért adják. Xbox 360 at már 2000 forintért lehetett kapni tavaj novemberben!!! Ezt nem csak kitalálom ez halál komoly és a PS3 mas rész engem is jócskán meglepett. Ez van a mai világban. Vista is van már több hónapja másoltan, akko már magyarországon is van PS3 másolt játék, noha még a gép európában meg sem jelent...

Köszi!!! Kép Ezzel válaszoltál a kérdésemre!

#708 Felhasználó inaktív   GAMEZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:24

SZAR MINDEGYIK

Kivéve az XBOX 360

#709 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:32

Idézet

Idézet

Köszi!!! Kép Ezzel válaszoltál a kérdésemre!
Szivesen

#710 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:35

Idézet

SZAR MINDEGYIK

Kivéve az XBOX 360

Én hiszek Neked, de kifejtenéd bővebben, hogy miért??

#711 Felhasználó inaktív   GAMEZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:35

AHA biztosKép

#712 Felhasználó inaktív   GAMEZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:36

hát azért mert........

OK???Kép

#713 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 14:40

Idézet

Idézet

SZAR MINDEGYIK

Kivéve az XBOX 360

Én hiszek Neked, de kifejtenéd bővebben, hogy miért??
Haggyad!Azt hiszi hogy vicces gyerek közben meg csak teszi az agyát.(hozzáteszem elég bénán).
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#714 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 16. 15:26

Idézet

hát azért mert........

OK???Kép

Szeretem mikor ilyen értelmes emberek írogatnak. Nem kéne valami IQ teszt regisztráláskor? Vissza térve a témához ha a másolt 10.000ft akkor inkább megveszem az eredetit +6000-ért (De gondolom idővel olcsóbb lesz a játék).
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#715 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 15:35

A hsz-eit most inkább meghagyjuk, hagy égesse magát, ok?Kép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#716 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 18:51

A PS3-as játékok ugye már Blu-Ray Lemezre jönnek ki. De, ki is használják a 25GB-ot vagy elég lenne egy DVD?? Nem warez-ra gondolok, félre értés ne essék!!

Csak arra lennék kíváncsi, hogy a játékok kijöhetnének-e ugyan úgy, mint eddig DVD-n PS3-ra és a Blu-Ray a filmekhez lenne jó, vagy elengedhetetlenül szükséges a játékokat már Blu-Ray Lemezre kiadni, mert valóban meghaladják a DVD-nek a 9,4GB adat tartalmát?? És itt főleg általánosításra gondolok, vagyis a PS3-as játékok kb. 70-80%-ára.

A témával kapcsolatos bármilyen vélemény, cikk és link érdekelne, köszönöm!

#717 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 19:47

A ps3 játékok elférnének DL lemezeken is.
Elég sok elférne sima 4,7 es lemezen is.
MOst még felesleges a játékokat Blue-Ray lemezre kiadni,de idővel biztosan fog kelleni a kapacitás...

Valóban lehet szerezni ps3 ISO kat, van nekünk is.
Csak elindítani nem lehet őket :Đ
Nem veszi be a másolt lemezt a ps3.
Fel lehet tenni ps3 ra linuxot, a sony ps3 élből támogatja a dolgot.
Winyót is lehet benne cserélni nagyobbra, és teljesen egyszerűen linux alól a játékok lemezéből, vagy filmekből lehet ISO t varázsolni HDD re. Onnan LAN hálózaton átküldeni PC re.
Blue-Ray íróval pedíglen ki lehet írni.
De még sok idő mire el is lehet őket indítani.
LOL....

Ami eddíg hackelve van:
Xbox360 másolt lemezekkel megy. (AKA @ dvd firmware hack) és lassacskán lesznek nem hivatalos szoftverei is..
(King Kong shader exploit , alias @ "hello world!")

Nintendo Wii megy másolt lemezzel, Gc homebrew is megy. (Csak Gc módban.)

Ps3, ISO van, Linux van, OS van, de másolt lemezt nem indít.... ha fog is, akkor winyóról....

#718 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 16. 21:48

Idézet

Ami eddíg hackelve van:
Xbox360 másolt lemezekkel megy. (AKA @ dvd firmware hack) és lassacskán lesznek nem hivatalos szoftverei is..
(King Kong shader exploit , alias @ "hello world!")

De mint a példám is mutatja....nem minden fenékig tejfel, ami fénylik. Nemde Edge? Lásd a példám. Ms28 vs. on the fly chip.....hogy gebedne meg ott ahol van.... :Đ

reméljük a legjobbakat.....

Kép
Kép
Kép

#719 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 17. 00:29

Szerintem mindegyik rossz és Pc forever!!Kép Indoklás: Mert aranyosan zúg és Cd-t is elfogad Kép

#720 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 01:22

Aranyosan zúg?Kép
Berrrrrr, míg a box Bööörrrr, a PS3 pedig Hümmm........ hangja van....most hogy belegondolok ténylegKép.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37