HWSW Informatikai Kerekasztal: TEKKEN - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TEKKEN

#101 Felhasználó inaktív   MadDragon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 27. 19:16

Idézet

Én nem lebeszélni akartam senkit,várjátok meg a GK-s tesztet.Én csak leírtam a véleményem mert kérték.Egyébként 3adszorra is végigvittem Yoshimitsuval (csak vele tudom legyőzni a főellent,még easyn is alig lehet elverni) még mindig semmi.

Amúgy tudjátok van az a Tomatoe fesztivál amikor dobálják egymást paradicsommal az emberek azt hiszem Spanyolországban.Na van egy olyan pálya hogy körülöttetek az emberek egymást meg titeket dobálnak xD ott kell harcolni a sok eltaposott paradicsomon xD gondolom ez az új spanyol csávó saját pályája.
Offline-->arcade-ben nyomtad? Mert a scenario campaign-ben van egy arena, ahol kiróbáltam egy karakterrel ott volt prologue, de a boss nagyon elver(főként, hogy ez az első Tekken játék, amivel játszottam, szóval béna vagyok), úgyhogy nem tudom, hogy van epilogue is.
Amúgy nem tudom, hogy PS3-mon jobban néz-e ki, de a karakterekre ráférne egy kis anti-aliasing, meg nagyobb felbontású textúrák a terepen. Ettől függetlenül eddig a legtöbb opciót kínáló verekedős játék.

#102 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 27. 19:19

Idézet

Idézet

Én nem lebeszélni akartam senkit,várjátok meg a GK-s tesztet.Én csak leírtam a véleményem mert kérték.Egyébként 3adszorra is végigvittem Yoshimitsuval (csak vele tudom legyőzni a főellent,még easyn is alig lehet elverni) még mindig semmi.

Amúgy tudjátok van az a Tomatoe fesztivál amikor dobálják egymást paradicsommal az emberek azt hiszem Spanyolországban.Na van egy olyan pálya hogy körülöttetek az emberek egymást meg titeket dobálnak xD ott kell harcolni a sok eltaposott paradicsomon xD gondolom ez az új spanyol csávó saját pályája.
Offline-->arcade-ben nyomtad? Mert a scenario campaign-ben van egy arena, ahol kiróbáltam egy karakterrel ott volt prologue, de a boss nagyon elver(főként, hogy ez az első Tekken játék, amivel játszottam, szóval béna vagyok), úgyhogy nem tudom, hogy van epilogue is.
Amúgy nem tudom, hogy PS3-mon jobban néz-e ki, de a karakterekre ráférne egy kis anti-aliasing, meg nagyobb felbontású textúrák a terepen. Ettől függetlenül eddig a legtöbb opciót kínáló verekedős játék.
Jah,offline - arcadeban toltam.De a Scenario-ban hol van arena? ott kiválasztod a karaktert és mentek együtt Alisa-val,nem kapsz semmit.Csak az elején a Tekken 1-2-3-4-5-6 történetét meg az átvezető videókat.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#103 Felhasználó inaktív   MadDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 20:07

Idézet

Idézet

Idézet

Jah,offline - arcadeban toltam.De a Scenario-ban hol van arena? ott kiválasztod a karaktert és mentek együtt Alisa-val,nem kapsz semmit.Csak az elején a Tekken 1-2-3-4-5-6 történetét meg az átvezető videókat.
Úgy kb. 2-3 pálya után megjelenik az aréna a térképen.

#104 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 20:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Úgy kb. 2-3 pálya után megjelenik az aréna a térképen.
Igen? és az tul. képpen mi? ugyanaz mint az Arcade hogy verekedni kell?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#105 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 21:21

GT Review

#106 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 30. 12:33

Sajnos csak a versust lehet felvenni,a többit nem.A lejátszásba sincs semmi,nem lehet tekerni,megállítani,lassítani stb...

Áááá végre megvan a kampány! Kép tényleg a scenarioban kellett,volt olyan hogy Arena és ott.És a karaktereket is meg kell szerezni!! Kép

Faszaaaaa,nálam ez így már 9.5/10!

LoL de miez? 4 ellenséget kellett legyőznöm összesen.Ehh...és ráadásul sokkal könnyebb is volt mint arcadeban,a főllent bealáztam.De legalább most kaptam videót,és egész jó volt :Đ

Akkor mostmár nálam a végleges 9/10.

Ja és a felvett videókat nem lehet feltölteni sehova.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#107 Felhasználó inaktív   Forezke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 09:34

Idézet

Oszt.társamnak megvan a Tekken 6 PSP-re.Már kijátszottuk és a karakterek is feloldva.Igazán jó a Grafikája és a mozdulatok is egyre jobban vannak megcsinálva.
5 se volt kutya nah majdha mindenki elkezd a 6-al játszani :Đ
MI???? A Tekken 6 PSP-re csak november 24.-én jön ki :-D Te a Dark Resurrectionra gondolsz nem?

#108 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 31. 15:16

az új rész grafja tényleg szörnyű?
azt mondják kaki a felbontás hála a multiplatformosodásnak, butított lett a konzolos verzió.
merthogy a játéktermi gyönyörű!!!
sőt a psn-es dr is szebb állítólagKép

#109 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 17:16

TEKKEN 5-el nyomom és fantasztikus. PS2-őn amikor nyomtam akkor nemvoltak unlockolva az emberek és bemutató is volt. Most PS3-on nincsen. Gondolom ezért 500+500 MB a multi.

#110 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 19:51

tekken 5-ön nyomom én is nagyon klafa ma vettem meg

#111 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 23:16

Hali nem tudja valaki hogy az ending videóit hogy lehet megszerezni a karaktereknek?Mert hiába viszem át arcade modón nem adja be egyikét se.Mit kell tenni nem szabad embert váltani vereségkor vagy mi?
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#112 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 23:20

Idézet

Hali nem tudja valaki hogy az ending videóit hogy lehet megszerezni a karaktereknek?Mert hiába viszem át arcade modón nem adja be egyikét se.Mit kell tenni nem szabad embert váltani vereségkor vagy mi?
Scenario campaign-ba átviszel 1-2 pályát és ott lesz egy olyan hogy Arena.És a karaktereket is scenario módba kell sorba megszerezni,minden pálya végén 1 vagy 2 főllenség lesz,ha legyőzöd őket megkapod az Arena-ban.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#113 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 23:57

Idézet

Idézet

Scenario campaign-ba átviszel 1-2 pályát és ott lesz egy olyan hogy Arena.És a karaktereket is scenario módba kell sorba megszerezni,minden pálya végén 1 vagy 2 főllenség lesz,ha legyőzöd őket megkapod az Arena-ban.
Ok ezt nem tudtam köszi.
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#114 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:23

nem tudja valaki hogy hogyan lehet a tekken5-ben megszerezni Devil Jint??

#115 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 19:25

Idézet

nem tudja valaki hogy hogyan lehet a tekken5-ben megszerezni Devil Jint??
Nem csak simán meg kell venni? Ha meg nem, akkor szerintem Jinnel kell végigjátszani.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#116 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 26. 20:40

hát az hogy végig viszem az nem segít

#117 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:48

huhh, két percbe telt, de megtaláltam a topikot XD azt kérdezném hogy melyik karakterrel érdemes végigvinni (tekken 6) a campaign-t? Bryan-el nyomultam idáig és már a kopasz fószernél tartok (asszem Hejhácsi bartátunk) és így is van egykét pálya ahol nem tudtam elverni a boss-t. ja, és hogy lehet-e bármilyen téren fejlődni? THX

#118 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:50

Idézet

huhh, két percbe telt, de megtaláltam a topikot XD azt kérdezném hogy melyik karakterrel érdemes végigvinni (tekken 6) a campaign-t? Bryan-el nyomultam idáig és már a kopasz fószernél tartok (asszem Hejhácsi bartátunk) és így is van egykét pálya ahol nem tudtam elverni a boss-t. ja, és hogy lehet-e bármilyen téren fejlődni? THX
Ez attól függ melyikkel vagy a legjobb.Én Yoshimitsut és Dragunovot ajánlom.Fejlődni úgy tudom nem lehet,a pontokkal csak ruhát vehetsz...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#119 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:53

Idézet

Idézet

Ez attól függ melyikkel vagy a legjobb.Én Yoshimitsut és Dragunovot ajánlom.Fejlődni úgy tudom nem lehet,a pontokkal csak ruhát vehetsz...
kösz a gyors választ, megprószálom Dragunovval, ő megvan Kép

#120 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 11. 20:53

Idézet

Idézet

Eddie bennevan a játékban?Kép az 5ösből kihagyták, helyette betették a csaját...de a 3-asban ő volt a kedvencem, vele mindenkit levertem

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.