HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#441 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:10

Hali!

Most csak én vagyok béna vagy tényleg kevesebb tanulható könyv van a játékban mint az elődeiben?

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#442 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:06

Üdv!

Most vittem végig a játékot. Hány alternatív befejezés van? Csak annyi hogy a csaj vagy én megyek be illetve hogy hozzáadom-e a vírust a vízhez vagy nem? Mert szerintem ezek nem túl nagy variációk.

De azért maga a játék király volt!

#443 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 15:32

hali, fallout 3 valahogy beszart, minden simán ment míg ma be nem akartam tölteni az utolsó mentést, ezt írta ki: This save relies on content that is no longer present. Some objects may no longer be available. Continue loading? rámentem a Yes-re, töltött, forgott a kis célkeresztizé és lefagyott, próbáltam még néhányszor de semmi, minden mentésnél ezt csinálja... pedig tegnap egy csomószor visszaugrottam erre a mentésre és be is töltötte... valami tipp? Kép

#444 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 17:22

Idézet

hali, fallout 3 valahogy beszart, minden simán ment míg ma be nem akartam tölteni az utolsó mentést, ezt írta ki: This save relies on content that is no longer present. Some objects may no longer be available. Continue loading? rámentem a Yes-re, töltött, forgott a kis célkeresztizé és lefagyott, próbáltam még néhányszor de semmi, minden mentésnél ezt csinálja... pedig tegnap egy csomószor visszaugrottam erre a mentésre és be is töltötte... valami tipp? Kép
Nekem régen akkor csinálta ezt ha beleraktam pár moddot a játékba utána pedig töröltem őket.

#445 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 19:53

A the pitt kiegészítő milyen?
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#446 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 19. 20:02

Idézet

A the pitt kiegészítő milyen?
pittsburg-be utazol el, ahol az emberek fele rabszolga (közöttük kezdesz te is) a másik fele meg rabszolga tartó. Ott kell segiteni valamelyik oldalnak.

#447 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 09:59

Sziasztok !

Meg tudná mondani valaki, hogy a Nemzeti Gárda fegyvertár titkos ajtaját hogyan lehet kinyitni? Nagy nehezen megtaláltam az elektromos nyitót, amikor a sárga fénnyel villogni kezt tőle az ajtó melletti lámpa. Bementem, találtam is egy rakár fegyvert, de a belső szobába nem jutottam be, mert a terminál az ajtónyitó kódot kéri. Hol a fenében van az? Hol keressem?

Egyébként végigjátszottam már többször is, az 5 DLC -vel együtt, kivéve az utolsót, a Mothership Zeta -t. Ha van kérdése valakinek, lehet, hogy tudok segíteni!

Már megfejtettem majdnem mindent, talán kivéve a fent vázolt problémát. Írhattok magánba is:

odobenus@freemail.hu

Sziasztok, és köszi, ha valaki tudna segíteni!

#448 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 13:35

Idézet

Sziasztok !

Meg tudná mondani valaki, hogy a Nemzeti Gárda fegyvertár titkos ajtaját hogyan lehet kinyitni? Nagy nehezen megtaláltam az elektromos nyitót, amikor a sárga fénnyel villogni kezt tőle az ajtó melletti lámpa. Bementem, találtam is egy rakár fegyvert, de a belső szobába nem jutottam be, mert a terminál az ajtónyitó kódot kéri. Hol a fenében van az? Hol keressem?

Egyébként végigjátszottam már többször is, az 5 DLC -vel együtt, kivéve az utolsót, a Mothership Zeta -t. Ha van kérdése valakinek, lehet, hogy tudok segíteni!

Már megfejtettem majdnem mindent, talán kivéve a fent vázolt problémát. Írhattok magánba is:

odobenus@freemail.hu

A Keller család felvételeiben van elszórva a belépési kód, csak azután mehetsz be, ha már mind az 5 felvétel megvan.

Because war...war never changes.

#449 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 14:20

Idézet

Idézet

Sziasztok !

odobenus@freemail.hu

A Keller család felvételeiben van elszórva a belépési kód, csak azután mehetsz be, ha már mind az 5 felvétel megvan.

Hát erre nem gondoltam volna. Megnézem, megvan-e mind. Elvileg minden helyszínt bejártam. De látom, Te nagyobb Fallout3 fan vagy nálam...

Köszönöm a választ!

Üdv.: Odobenus

#450 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 16:07

Sziasztok újra!

Azt nem tudtam megfejteni, hogy a Dolce Mama kajagyárában (Arlingtonban), ahol kínai katonák vannak még, az udvaron van egy zárt ajtó. Annak hol van a kulcsa? Az épületben valahol, vagy valami trükkösebb a dolog?

Ja, és még valami. Ki az, aki a Talon cég zsoldosait a nyakamra küldte? Kiderül ez valahol? Gyanítom, hogy Burke úr az. Ő végleg eltűnt, vagy valahol előkeríthető?

Üdvözlettel: Odobenus

#451 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 17:01

Idézet

Sziasztok újra!

Azt nem tudtam megfejteni, hogy a Dolce Mama kajagyárában (Arlingtonban), ahol kínai katonák vannak még, az udvaron van egy zárt ajtó. Annak hol van a kulcsa? Az épületben valahol, vagy valami trükkösebb a dolog?

Ja, és még valami. Ki az, aki a Talon cég zsoldosait a nyakamra küldte? Kiderül ez valahol? Gyanítom, hogy Burke úr az. Ő végleg eltűnt, vagy valahol előkeríthető?

Üdvözlettel: Odobenus

Nos, azzal a kapuval én is sokat szenvedtem, de végül internetbácsi felvilágosított, nem lehet kinyitni, nincs semmi a túloldalon, csak elfelejtették rendesen "lezárni". A Talon Company-t azért kapod a nyakadba, mert jófiú voltál, ha mondjuk rosszkisfiú vagy, akkor a Regulator-ok jönnek utánad. Ha semleges vagy, mindenki békénhagy.

#452 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 13:30

Köszönöm a választ!

De még lenne kérdésem. Point Lookout -ból szeretném a könyvet (a Kivberikh -et vagy micsodát) elvinni a Dunwitch épületbe. Ezt a küldetést (Abdias sötét szíve) aktívra állítom, akkor ugye meg kellene jelennie az elintézendő helyszínre mutató útnak. Point L. -ban még mutatja a kikötőt is, (hogy vigyem a cuccot a Dunwitch épületbe) meg az Abdias kastélyát is. Ez utóbbi pasast már kinyírtam, mert megölette a misszionárius nőt. Tehát visszatérve Betunpusztába, a Dunwitch épületre már nem mutat útvonalat, vagy célpontot. Helyette viszont ezt a küldetést aktívra állítva a Tavaszvölgy Iskola körül mutat egy célpontot. Ott sem találtam semmit.

Na, ez most bug, vagy én vagyok béna, valamit félreértelmeztem, vagy csak egyszerűen nem találom a célpontot (valami obeliszket mond a küldetés) a Dunwitch épületben? Nem tudom ezt a küldetést befejezni enélkül. (az Abdiasnak meg nem akartam odaadni, mert az az egyszerűbb megoldás, és ráadásul a történetből következtetve rossz is. (persze kipróbáltam ezt is, előtte elmentve az állást, de nem tetszett, tuti, hogy a jó megoldás az a másik, de nem megy. ) )

Bocs, ha túl hosszan írtam, de a pontosságot kedvelem. Jó választ csak pontos kérdésre lehet adni.

Köszönöm, ha válaszoltok. Üdvözlettel: Odobenus

#453 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 14:25

Üdv!
Nekem ez az oldal sokat segített. Minden le van írva a játékról benne. Én is ezt böngészgettem végig.
http://fallout.wikia...ki/Fallout_Wiki

#454 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 14:37

Idézet

Köszönöm a választ!

De még lenne kérdésem. Point Lookout -ból szeretném a könyvet (a Kivberikh -et vagy micsodát) elvinni a Dunwitch épületbe. Ezt a küldetést (Abdias sötét szíve) aktívra állítom, akkor ugye meg kellene jelennie az elintézendő helyszínre mutató útnak. Point L. -ban még mutatja a kikötőt is, (hogy vigyem a cuccot a Dunwitch épületbe) meg az Abdias kastélyát is. Ez utóbbi pasast már kinyírtam, mert megölette a misszionárius nőt. Tehát visszatérve Betunpusztába, a Dunwitch épületre már nem mutat útvonalat, vagy célpontot. Helyette viszont ezt a küldetést aktívra állítva a Tavaszvölgy Iskola körül mutat egy célpontot. Ott sem találtam semmit.

Na, ez most bug, vagy én vagyok béna, valamit félreértelmeztem, vagy csak egyszerűen nem találom a célpontot (valami obeliszket mond a küldetés) a Dunwitch épületben? Nem tudom ezt a küldetést befejezni enélkül. (az Abdiasnak meg nem akartam odaadni, mert az az egyszerűbb megoldás, és ráadásul a történetből következtetve rossz is. (persze kipróbáltam ezt is, előtte elmentve az állást, de nem tetszett, tuti, hogy a jó megoldás az a másik, de nem megy. ) )

Bocs, ha túl hosszan írtam, de a pontosságot kedvelem. Jó választ csak pontos kérdésre lehet adni.

A Dunwich épületbe kell elvini, le kell jutni a pincébe, és ott lessz egy oszlop (inkább totem,vagy mi) amin egy női alak van, és körülötte goul-ok császkálnak. Odamész hozzá, E, és a könyv elég, a szobor pedig megmozdul. A célpontot nemtom miért nem jelöli, lehet, mert az a föld alatt van, nem emlékszem, nekem is csinálta-e ezt.

#455 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 14:43

Üdv!
Lenne egy kérdésem. A Broken Steel-t hogyan lehet beszerezni? Ez egy rendes kiegészítő lemez küldetésekkel, amit külön kell megvásárolni, vagy legálisan letölthető mindenki számára akinek megvan az eredeti Fallout 3?

#456 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 14:50

Idézet

Üdv!
Lenne egy kérdésem. A Broken Steel-t hogyan lehet beszerezni? Ez egy rendes kiegészítő lemez küldetésekkel, amit külön kell megvásárolni, vagy legálisan letölthető mindenki számára akinek megvan az eredeti Fallout 3?
1. Módszer: Fallout 3 GOTY , 2. Módszer: Fallout 3 Kiegészítő csomag, 3. Módszer: Microfos pontokért lenyalni a Windows Live-ról. 4. Módszer: Tölsd le simán pl: a megaupload-ról. (ehez nem kapsz linket :Đ Természetesen fizetős.

#457 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 20:17

Idézet

Idézet

Köszönöm a választ!

A Dunwich épületbe kell elvini, le kell jutni a pincébe, és ott lessz egy oszlop (inkább totem,vagy mi) amin egy női alak van, és körülötte goul-ok császkálnak. Odamész hozzá, E, és a könyv elég, a szobor pedig megmozdul. A célpontot nemtom miért nem jelöli, lehet, mert az a föld alatt van, nem emlékszem, nekem is csinálta-e ezt.
Köszönöm. Megtaláltam. Érdekes, de célpontként a Tavaszvölgy Iskolát adja akkor is. És valami rejtély folytán a ghoulok kihaltak, mikor visszamentem oda. Amikor először ott voltam a Bobble-head -ért, a ghoul-maszkban mentem, és nem gyilkoltam le a ghoulokat. Másodszorra viszont mind megdöglöttek maguktól. Azért vannak bugok ám rendesen. Pedig megvettem a boltban a hivatalos magyar GOTY -ot, 7990-ért. Mindenesetre köszönöm a választ, és üdvözlet mindenkinek. Sziasztok!

#458 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 14:54

hy, felmerült egy kis gond, mit tudok kezdeni a Broken Steel-el? eleve a GOTY van meg, már az Operation Anorchage (asszem így írják) is gyanús volt... fel sem tűnt hogy az az egyik DLC :Đ szóval hova kell menjek hogy belekezdjek a Broken Steelbe?

#459 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 25. 15:03

Idézet

hy, felmerült egy kis gond, mit tudok kezdeni a Broken Steel-el? eleve a GOTY van meg, már az Operation Anorchage (asszem így írják) is gyanús volt... fel sem tűnt hogy az az egyik DLC :Đ szóval hova kell menjek hogy belekezdjek a Broken Steelbe?
Broken steel segitségével tovább játszhatod a történetet, az eredeti játék végétől.

#460 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 15:09

Idézet

Idézet

Broken steel segitségével tovább játszhatod a történetet, az eredeti játék végétől.
akkor nem értem Kép egyszer már végigtoltam csak csináltam előtte egy mentést hogy be tudjam fejezni a fennmaradt küldetéseket, jó, végigtoltam és kész, lement a stáblista, megkapom a Take It Back achit és ennyi

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.