Melyik a legjobb Need for Speed
Elküldve: 2006. 10. 12. 14:08
Tudom, hogy izlések és pofonok, de én speciel az MW-et nagyon hamar meguntam. És nemhiszem, hogy a Carbonnal ez máskép lenne. Egyszerűen már fogalmam sincs, hogy erről az Underground stílusról még mennyi bőrt tud lehúzni az EA, de ez már kezd unalmas lenni. Bár ha az az egyik régebbi felröppent hír arról a bizonyos Need for Speed: Island-ról igaz, és tényleg visszatérnek a régebbi stílusukhoz mondjuk next-gen grafikával, azért az ütni fog!
Elküldve: 2006. 11. 15. 19:48
Idézet
Tudom, hogy izlések és pofonok, de én speciel az MW-et nagyon hamar meguntam. És nemhiszem, hogy a Carbonnal ez máskép lenne. Egyszerűen már fogalmam sincs, hogy erről az Underground stílusról még mennyi bőrt tud lehúzni az EA, de ez már kezd unalmas lenni. Bár ha az az egyik régebbi felröppent hír arról a bizonyos Need for Speed: Island-ról igaz, és tényleg visszatérnek a régebbi stílusukhoz mondjuk next-gen grafikával, azért az ütni fog!

A legjobb Drift Király!!!!!!!!!
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:52
A Most Wantedre voksolnék az Underground a lehető leg valótlanabb a nissan 350Z 450 km/h-ás végsebességétől kezdve a "minden bentonból van" szindrómán át a az "éjszaka van állandóan" de mégsincs sötét-ig
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:57
Hát én meg nem tudom eldönteni hogy a The Need for Speed SE vagy a NFS:High Stakes tetszik e jobban. Jó lett még nagyon a Porsche Unleashed is, de nem szavaznám leggjobbra. Underground 1 is elég pofásra sikeredett, de ha a U2 lett volna kiadva nfs7 gyanánt az lett volna szép. A MW-t személy szerint siralmasnak tartom.
Carbonnal nem játszottam, de nem várok egetrengetést tőle.
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:07
Idézet
Hát én meg nem tudom eldönteni hogy a The Need for Speed SE vagy a NFS:High Stakes tetszik e jobban. Jó lett még nagyon a Porsche Unleashed is, de nem szavaznám leggjobbra. Underground 1 is elég pofásra sikeredett, de ha a U2 lett volna kiadva nfs7 gyanánt az lett volna szép. A MW-t személy szerint siralmasnak tartom.
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:21
Az ug1 elötti NFS-k kicsit mások voltak. Durva utcai kocsikkal kellett versenyezni különböző helyeken, elkezdve a várostól a havas hegyekig bezárólag. Forgalomban vagy sem. UG más világott hozott. Optikai tuning (mondjuk a villogó cirkusz érzést keltő fényáradat nem jött be), valamint járgány "tuning", ami annyiból állt hogy vettél egy jobb csomagot a kocsira és akkor jobban ment. Nfs4-ben legalább lehetett állítgatni ezt azt, ugyan túl komoly nem volt, de jelenthetett győzelmet. UG2 tovább fejlesztett UG1. Jött MW ami számomra, mint olyannak, aki időrendi sorrendbe végig lépdelt az NFS részein, csak egy erőtlen próbálkozásnak tűnik ami megpróbálja a UG-t egyesíteni valamennyire az UG elötti NFS-ekkel. Csak hiányzik belőle is (mint UG2-ből és valószínűleg a Carbonból) az ami számomra a Need for Speedet jelenti. Csodálatos szuperjárgányokkal versenyezni a havas hegyekben, vagy mondjuk a forró ausztráliában. Esetleg egy sziklás sivatagban, vagy a verőfényes parti úton.
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:23
A Most Wanted naggyon jó volt!!

Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:24
Carbon,de csak a Most Wanted után egy kcsit csalodtam / de nem nagyon /
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:28
Igen a verseny helyszínekkel tényleg gond van. De az underground1-től a Need for Speed átvette az utcai versenyeket és azért utcai versenyekben odabasz a most wanted a mostani nfs-ekről olvastam hogy a hivatásos utcai versenyzőktől és versenyekről szedik az ötleteket például amilyen verseny típus a valóságban éppen divat az az abban az évben készült nfs-ben többnyire megtalálható. Példaként Drag és Drift: a Drag az ug1 óta egész a mw-ig jött de a drift véget ért az ug2-vel és most a drag ért véget az mw-el és a carbonnal visszatért a drift.
codcool: nekem is ilyen érzésem volt amikor 2 óra alatt 36%-nál voltam a carbonban
Carbon: elkúrták a kocsik végsebességét pölö: carrera gt teljes tuning: végsebesség 320km/h (életben ez a járgány gyárilag 400km/h végsebességű)
codcool: nekem is ilyen érzésem volt amikor 2 óra alatt 36%-nál voltam a carbonban
Carbon: elkúrták a kocsik végsebességét pölö: carrera gt teljes tuning: végsebesség 320km/h (életben ez a járgány gyárilag 400km/h végsebességű)
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:37
Úgy néz ki nem vagyok egy cseppet sem divat ember, de ezt eddig tudtam. 
Aza baj hogy ezt a városos utcai száguldós örületet, nem nagyon lehet összehegeszteni a régi NFS-ekkel.
Kiadnának egy új NFS-t szép graffal amiben minden pálya és kocsi benne van 1, 2, 3, 4, 5 és 6-ból (najó 5-ből nem mind). Okés moddolhatósággal és szerintem soha többet nem panaszkodnék a NFS szériára mert egészegyszerűen nem kéne a többi
. Álmodozni szabad... (jelenlegi reményeim a Test Drive Unlimitedbe rejlenek, bár már hallottam negatívat)

Aza baj hogy ezt a városos utcai száguldós örületet, nem nagyon lehet összehegeszteni a régi NFS-ekkel.
Kiadnának egy új NFS-t szép graffal amiben minden pálya és kocsi benne van 1, 2, 3, 4, 5 és 6-ból (najó 5-ből nem mind). Okés moddolhatósággal és szerintem soha többet nem panaszkodnék a NFS szériára mert egészegyszerűen nem kéne a többi

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:10
Idézet
Igen a verseny helyszínekkel tényleg gond van. De az underground1-től a Need for Speed átvette az utcai versenyeket és azért utcai versenyekben odabasz a most wanted a mostani nfs-ekről olvastam hogy a hivatásos utcai versenyzőktől és versenyekről szedik az ötleteket például amilyen verseny típus a valóságban éppen divat az az abban az évben készült nfs-ben többnyire megtalálható. Példaként Drag és Drift: a Drag az ug1 óta egész a mw-ig jött de a drift véget ért az ug2-vel és most a drag ért véget az mw-el és a carbonnal visszatért a drift.
Egyben cáfolnálak! A Carrera Gt gyári végsebessége meg sem közelíti a 400-at, mert 330-at megy, csakúgy mint a Mercedes Slr. vetélytársak. A bugatti veyron megy 406-tal, második a Koenigsegg CCX 390-nel, 3. a fos McLaren F1 (utálom) 370-nel. Ebben a kérdésben nem vagyok hajlandó vitázni!
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:17
Tényleg csak a 3. leggyorsabb a "fos" McLaren F1, csak szerintem sokkal jobban néz ki mint az első kettő. Meg különben is prestige kocsi. Csak nem igazán gyártják egy ideje.
200 versenyíről meg annyit, hogy a minőség a mennyiség felett részemről.
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:20
Idézet
Tényleg csak a 3. leggyorsabb a "fos" McLaren F1, csak szerintem sokkal jobban néz ki mint az első kettő. Meg különben is prestige kocsi. Csak nem igazán gyártják egy ideje.
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:26
Idézet
Egyben cáfolnálak! A Carrera Gt gyári végsebessége meg sem közelíti a 400-at, mert 330-at megy, csakúgy mint a Mercedes Slr. vetélytársak. A bugatti veyron megy 406-tal, második a Koenigsegg CCX 390-nel, 3. a fos McLaren F1 (utálom) 370-nel. Ebben a kérdésben nem vagyok hajlandó vitázni!
Szal ez a rangsor a carbonban? És, hogyan tudok koenigsegget vagy bugattit szerezni?
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:29
Idézet
Idézet
Szal ez a rangsor a carbonban? És, hogyan tudok koenigsegget vagy bugattit szerezni?

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:32
Mondjuk mivel max egy Peugeut 206-osom lesz, vagy valami hasonló kategóriájú talicskám, azért a csúcs targoncák közül az tetszik amelyik képen szebb
.
Hát a grafika szebb lett, de ez elvárható volt és engem hidegen hagyott. Igen lett sérülés, csak érdekes, hogy a rendőr izzé törik, a kocsid meg kicsit megkarcolódik. Bár NFS:SE-ben sem volt törés, HS-be ellenben volt törés modell. Hatalmas fejlődés volt a neonok és egyéb pofátlanul rikító cuccok kivétele, ezzel teljesen egyetértek.
. Egyébként számomra simán képtelen olyan hangulatot nyújtani mint a kedvenc NFS-eim. Szubjektív.

Hát a grafika szebb lett, de ez elvárható volt és engem hidegen hagyott. Igen lett sérülés, csak érdekes, hogy a rendőr izzé törik, a kocsid meg kicsit megkarcolódik. Bár NFS:SE-ben sem volt törés, HS-be ellenben volt törés modell. Hatalmas fejlődés volt a neonok és egyéb pofátlanul rikító cuccok kivétele, ezzel teljesen egyetértek.

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:34
Idézet

Ez az újság kéremszépen az az Autó motor amit akkor kaptam amikor kiadták a carrera gt-t.
De én nem tudok koenigsegget sem vanni meg az audit sem tudom megvenni. Vajon miért? Az lehet a baj, hogy l*töl*ött game?
A porcshe unleshead-ben is tört a car.
Meg XBOX360
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:36
persze. ezen nem is akarok vitatkozni. én is csak szubjektív firkálom. Viszont én nagyravágyó vagyok. Én szeretnék egy szép használt Opel Vectrát az újból, ha majd eleget veszít az árából. Tényleg, berakhatnának valami Opelt a Nfs-be. Az a Speedster erőtlen volt a HP2-ben. De a Golf ellen jó lenne az Astra OPC