HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#221 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 17:11

ki milyen beállításokkal nyomja,mert nekem 1024x768x60hz-en 3másodpercenként szaggat.anti aliasing-off,texture filtering-bilinear,v-sync-off,world detail-low,
world lightning-on,world shadows-low,world fx-off,car detail-high,car effects-low,car damage-low,
smoke-off.1giga memória lenne kevés? amugy x1650pro,és 2500mhz-n futó athlon64 3000+ a konfigom.kinek milyen beállítással,milyen konfig mellett nem szaggat be?
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#222 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 22:09

Idézet

ki milyen beállításokkal nyomja,mert nekem 1024x768x60hz-en 3másodpercenként szaggat.anti aliasing-off,texture filtering-bilinear,v-sync-off,world detail-low,
world lightning-on,world shadows-low,world fx-off,car detail-high,car effects-low,car damage-low,
smoke-off.1giga memória lenne kevés? amugy x1650pro,és 2500mhz-n futó athlon64 3000+ a konfigom.kinek milyen beállítással,milyen konfig mellett nem szaggat be?
Nálam minden fullon van, 1024x768, (azthiszem) 75hz
Konfigom:
Intel Pentium Dual 2.66 ghz
1 gb ram
ATI Radeon X1650 - 256 mb

#223 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 16:22

és nem szaggat? a 2500on futó athlon64 3000+ proci lenne neki kevés? mert úgy látom neked is "csak" 1giga ram van.
igaz nekem csak 400mhz-s ddr1
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#224 Felhasználó inaktív   Camaro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 20:48

Üdv Srácok!Egy kérdésem lenne felétek!letöltöttem a demo változatot,telepítettem és mikor elindítanám a gamet,ujraindul a gépem!Vki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?Már többször újraraktam,de semmi eredmény!Nemhinném hogy a gépem lenne hozzá kicsi,mivel minden játék fut rajta full grafón! P4 3.2 Gigás, Radeon X1600 256 Mb-os kártya!1Giga RAM Aki tudna segíteni,annak megköszönném!Üdv.:Camaro

#225 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 07:52

Idézet

Üdv Srácok! Egy kérdésem lenne felétek!letöltöttem a demo változatot,telepítettem és mikor elindítanám a gamet,ujraindul a gépem! Vki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?Már többször újraraktam,de semmi eredmény! Nemhinném hogy a gépem lenne hozzá kicsi,mivel minden játék fut rajta full grafón! P4 3.2 Gigás, Radeon X1600 256 Mb-os kártya!1Giga RAM Aki tudna segíteni,annak megköszönném! Üdv.:Camaro
directx legfrissebb verzió,és a videókarid legújabb driverét rakd fel,valami driver gond szerintem!

#226 Felhasználó inaktív   Camaro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 12:46

Idézet

Idézet

Üdv Srácok! Egy kérdésem lenne felétek!letöltöttem a demo változatot,telepítettem és mikor elindítanám a gamet,ujraindul a gépem! Vki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?Már többször újraraktam,de semmi eredmény! Nemhinném hogy a gépem lenne hozzá kicsi,mivel minden játék fut rajta full grafón! P4 3.2 Gigás, Radeon X1600 256 Mb-os kártya!1Giga RAM Aki tudna segíteni,annak megköszönném! Üdv.:Camaro
directx legfrissebb verzió,és a videókarid legújabb driverét rakd fel,valami driver gond szerintem!

Köszönöm szépen a gyors reagálást!Kép

remélem megoldja a problámát!

#227 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:18

Sziasztok! Nekem szaggat a játék még akkoris, ha teljesen leveszem a grafikát, pedig jógépem van. Nemtudjátok milehet a baj, mert most már nagyon ideges vagyok, hogy nem tudok vele játszani, pedig nagyon vártam a jártékot? Egyébként amit eddig láttam a törésmodelből az nagyon rossz volt, de örülök neki, hogy egyáltalán van. Na, ha van valami ötletetek a problémámra, akkor kérlek osszátok meg velem.

#228 Felhasználó inaktív   Szodalit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:41

Idézet

Sziasztok! Nekem szaggat a játék még akkoris, ha teljesen leveszem a grafikát, pedig jógépem van. Nemtudjátok milehet a baj, mert most már nagyon ideges vagyok, hogy nem tudok vele játszani, pedig nagyon vártam a jártékot? Egyébként amit eddig láttam a törésmodelből az nagyon rossz volt, de örülök neki, hogy egyáltalán van. Na, ha van valami ötletetek a problémámra, akkor kérlek osszátok meg velem.

szerintem proci miatt, de ha leírnád milyen géped van többet tudnék/tudnánk segíteni.

#229 Felhasználó inaktív   Callation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:45

Megjelent magyarul a játék?

Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni

#230 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:25

A gépem:
1024 MB DDR2 800 MHz Ram
250 GB SATA HDD
ATI R X1300Pro 256Mm
Asus P5B s775 alaplap
Intel P4 3.2 GHz/800Mhz proccesor

#231 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:28

Jah és még anyit, hogya magyarításhoz elég a LANGUAGES mappában ezeket megcsinálni:
-English_Frontend-et átírni Hungarian_Frontend-ra
-English_Global-t átírni Hungarian_Global-ra
-English_InGame-et átírni Hungarian_InGame-re
ÉS
Hungarian_Frontend, Hungarian_Global, Hungarian_InGame ezekben a hungariant átírni English-re

#232 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:28

Idézet

Egyetértek Szobalit kollégával...amig nem irod le részletesen milyen géped van, nem tudunk segiteni...

A törésmodellről meg csak annyit, hogy majd akkor alkoss róla véleményt, ha láttad már a full-t...
Egyrészt állitható hogy mennyire törjön, másrészt ne csodálkozz hogy szarul néz ki, ha levetted a grafót...Kép
Szerintem állat lett...részletes és szép...nekem tetszik...
A legjobban az fogott meg a játékban, hogy nincs restart...(csak a szó meszokott értelmében van)
Szal emiatt sokkal jobban kell majd vigyázni a verdára...ha összetörik, fizetsz mint a katonatiszt...Kép

Edit: Most látom hogy egyszerre irtunk, igy már válaszoltál is...Kép
Hát nem tom...talán a videókarid gyenge neki...
Részemről annyit segithetek, hogy ideirom az én gépem adatait (bár pár üzivel ezelőtt leirtam már)...nálam fullon megy akadásmentesen:
Intel Pentium Dual 2.66 ghz
1 gb ram
ATI Radeon X1650 - 256 mb

#233 Felhasználó inaktív   TeeJay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 21:12

Felrakom > indítom > új karrier > intro lefut > tölt a konkrét játék > nfs.exe hibát észlel és leáll (hibaüzi küldése)
Amikor bejön a hibaüzenetes ablak akkor a háttérben futó parancssorban éppen a punk busterrel faszalog, akár melyik sp játékmódot próbálom. Nem lehetne valahogy kikapcsolni a pb-t? Esetleg más megoldást tudtok a hiba javítására?
Igen, szégyenlem, de ez bizony nem eredeti játék Kép (rld és vitality cracket is próbáltam).

#234 Felhasználó inaktív   kvaler1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 10:29

Mielőtt kipróbálnám kíváncsi vagyok valaki véleményére:
mennyire maradt meg az eredeti NFS hangulat?

#235 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 17:25

Idézet

Ezt nem kérdezheted komolyan...ez a dolog elég relativ...kinek mi...érted...Kép
Nekem nagyon tetszik...szerintem a törés és annak következményei, nagyot emelnek a játék feelingjén...
A grafikáról nem beszélnék sokat, mert az egyrészt gépfüggő, másrészt az adott korhoz igazodva SZÉP...Kép
A ProStreet egészen más mint az eddigiek...de nem is lenne jó, ha minden évben ugyanazt kapnánk...
Mindent összevetve sztem egy nagyon cool gamma lett...nem túl könnyű...mivel ha nem vigyázol, az összes pénzedet a javitásokra költöd...a másik ami nagyon tetszik, hogy a Drag-nál kötelező a kuplung...
Az én kedvenc versenyszámom a Wheelie comprtition...az a lényeg, hogy minél tovább kétkerekezz...Kép

Szóval ha rám hallgatsz, kipróbálod...de tény, hogy a régi hangulatot, csak a régi játékok tudják garantálni...
Én nemrég raktam föl megint a HP2-őt...nagyon mókás...porszivóhang, és viszonylag jó grafó...még a mai játékok mellett is jónak tűnik...Kép

#236 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 11:59

akiknek akadás,szaggatás van pedig a konfigjuk alapján nem kellene: én sem hittem el amig ki nem próbáltam,de a játék optimalizálatlansága miatt full grafikára kell állítani(minden részletesség high legyen,felbontás igény szerint,nekem elég az 1024x768).tökéletesen fog futni! ha visszaveszitek itt-ott szaggatni fog! aki nem hiszi járjon utána!KépKép

#237 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 24. 14:20

Idézet

akiknek akadás,szaggatás van pedig a konfigjuk alapján nem kellene: én sem hittem el amig ki nem próbáltam,de a játék optimalizálatlansága miatt full grafikára kell állítani(minden részletesség high legyen,felbontás igény szerint,nekem elég az 1024x768).tökéletesen fog futni! ha visszaveszitek itt-ott szaggatni fog! aki nem hiszi járjon utána!KépKép
Nekem nem jött be csak tölt vagy 2minig és szaggat mint állat.

#238 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 16:50

Idézet

Idézet

Ezt nem kérdezheted komolyan...ez a dolog elég relativ...kinek mi...érted...Kép
Nekem nagyon tetszik...szerintem a törés és annak következményei, nagyot emelnek a játék feelingjén...
A grafikáról nem beszélnék sokat, mert az egyrészt gépfüggő, másrészt az adott korhoz igazodva SZÉP...Kép
A ProStreet egészen más mint az eddigiek...de nem is lenne jó, ha minden évben ugyanazt kapnánk...
Mindent összevetve sztem egy nagyon cool gamma lett...nem túl könnyű...mivel ha nem vigyázol, az összes pénzedet a javitásokra költöd...a másik ami nagyon tetszik, hogy a Drag-nál kötelező a kuplung...
Az én kedvenc versenyszámom a Wheelie comprtition...az a lényeg, hogy minél tovább kétkerekezz...Kép

Szóval ha rám hallgatsz, kipróbálod...de tény, hogy a régi hangulatot, csak a régi játékok tudják garantálni...
Én nemrég raktam föl megint a HP2-őt...nagyon mókás...porszivóhang, és viszonylag jó grafó...még a mai játékok mellett is jónak tűnik...Kép
Binder!Írtad, hogy a kedvenced a kétkerekezés.Ezzel kapcsolatban tudnál nekem segíteni? Ugyanis már mindent kipróbáltam, de kétkerekezni még 1 m-t nem tudtam. Ha a kuplungot használtam, akkor még el se indult, ha maxra feltuningoltam, ha a karoszériát állítottam, semmi. Te hogy jöttél rá, hogy kell?

#239 Felhasználó inaktív   Imi_28 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 17:49

Idézet

Sziasztok! Nekem szaggat a játék még akkoris, ha teljesen leveszem a grafikát, pedig jógépem van. Nemtudjátok milehet a baj, mert most már nagyon ideges vagyok, hogy nem tudok vele játszani, pedig nagyon vártam a jártékot? Egyébként amit eddig láttam a törésmodelből az nagyon rossz volt, de örülök neki, hogy egyáltalán van. Na, ha van valami ötletetek a problémámra, akkor kérlek osszátok meg velem.

Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat, hátha segít valakin. Nekem is szaggatott, pedig a hardware bőven elegendő és a probléma a windows vistával volt. Mellesleg radeon x1600-as videokarival. Aztán felraktam az XP-t de akkor meg ujraindult a játék indításánal, akkor pedig az új catalyst sietett segítségemre. Azóta tökéletesen fut, szalad nagyon szép grafikával. Remélem valakinek tudtam valamit segíteni.A Catalystem a következő címen érhető el : http://www.hoc.hu/in...ws&cid=1&y=1490

#240 Felhasználó inaktív   balinto_king 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 13:46

van benne free roam mód és zsaruzás??????????????,Kép
balinto_king

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10