HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#301 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 07:34

Idézet

Veszprém: megint eső esik....

Döbrönte sem lehet olyan vészes, de ma megyek arra, déluán már többet tudok. Farkasgyepű az rendesen be szokott havazni, de Pápa fele mindig kitisztul. Ha ráér, akkor délután többet tudok mondani.

Oksi, köszönöm. Csak, mert nem akarok kimaradni a buliból amiatt, hogy esetleg nem megy busz, mert törölték, mivel nem tud elmenni. Mégegyszer köszi

#302 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 29. 08:54

Hallgattam ma a kollégáimat reggel és mindenhol haw van Veszprém körül. Márkón -Veszprémtől 2 km- 10-15 cm. Hárskút -Márkótól 5 km- 50 cm!!! haw esett. Szabadságpusztán -Veszprémtől 5 km- 10 cm. B.arok komolyan. Itt mi a szaré' nem esik a haw?! Megent csak az eső, néha átvált hawas esőre, de inkább csak ilyen dara esik. Kinek kő' szóni, hogy végre itt is essen a haw?!

james: Eplénybe is biztos esett, elmehettünk volna szkídzsámpolni. Csak az a bibi, hogy elvittem a léceinket wakszolni meg fakszolni. No, de sebaj, Kronplatzon jelenleg 180 cm HAWWWWWWW van és -9,6 C fok!!!9 nap múlva már élvezhetjük és kiröhögjük a földijeinket! Kép

#303 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 29. 12:47

Csináltam pár képet útközen Külsővat fele. (Veszprém-Márkó-Döbröntei elágazóKép, Pápa, Külsővat)
Hát voltak rázós részek.
Itt Veszprémben meg semmi....
norb: síelést MINDENKÉPP tervezek Eplénybe, csak még nemtom mikor. Ma bowlingozni megyek este, P-Szo-V valamikor meg megint megyek Ferihegyre. Szóval most sajnos Eplény az ami harmadrendű...De amikor csak tudok MEGYEK, mert nem Kronplatzon akarok sajogni az izomláztól.ű

De visszakanyarodva az időjáráshoz...nemsokára teszek majd fel képeket! Elöljáróbanwhabaky-nak: Főutak járhatók, de a mellékutak neccesek. Hóátfúlyás, letaposott jeges útburkolat. Ma még járható, de ha este hóátfúvás lesz, holnap már nem biztos. Hamarosan képekben.

Kép
Kép
Kép

#304 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 29. 14:24

Elsősorban WHABAKY figyelmébe ajánlom a képeket a disznyótoros miatt....már ha lesz...
Veszprémtől Márkóig elég tiszták az utak...majd Farkasgyepű előtt kezd behavazódni a táj úgy igazán rendesen:
Kép
Farkasgyepűn már van dolga a hókotróknak, nem is kicsi!
Kép
Kissé később, a Döbröntei leágazóig az út nagyjából le van tolva, fel van sózva, simán járható...
Kép
De a mellékutak... tiszta szibéria....
Kép
A szél hordja a havat, már most vannak ugrató méretű hóátfúlyások...mi lesz itt este?
Kép
Szóval elindulás előtt érdemes az aktuális infót lekérdezni az Önkormányzatoktól...vagy a Közútkezelő Társaságtól! A mellékutak közül biztos lesz járhatatlan estére. Hiába jár a hótoló, le van fagyva.
Nem így Veszprémben....ahol csak eső van. Ahogy norb is mondta, a körgyűrűn kívül hawazik, itt meg csak esik. Most nézzétek meg az utolsó képet.... 5-10-15km távolságra a fenti tájaktól... vicc!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép

#305 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 14:36

Idézet

Szóval elindulás előtt érdemes az aktuális infót lekérdezni az Önkormányzatoktól...vagy a Közútkezelő Társaságtól! A mellékutak közül biztos lesz járhatatlan estére. Hiába jár a hótoló, le van fagyva.
Nem így Veszprémben....ahol csak eső van. Ahogy norb is mondta, a körgyűrűn kívül hawazik, itt meg csak esik. Most nézzétek meg az utolsó képet.... 5-10-15km távolságra a fenti tájaktól... vicc!!!!!
Itt is egy kicsivel több lett a mint tegnap.És még mindíg hawzik tovább a hó.De hálég átmegy szállingózásba ahogy látom.A fák már alig bírják,az ágak a másik utcában a földig érnek.Tényleg muris,milyen különbség van ekkora távolságok között.
Kép

#306 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 30. 07:06

Úgy látszik whabaky nem látta a tegnapi képes jelentésem Döbrönte felé....no mindegy, remélem odaér épségben, s mielőtt ledöfik a röfit, iszik egy kupicával az egészségemre (nomeg N360-éra is!)

Ma Veszprémben száraz hideg van. -5°, nuku csapadék.
Holnapra még hidegebbek lesznek. Király, mert megyek dolgozni a Ferihegyre. Nincs is jobb, mint a kifutón átfutó -9°-os metsző szél 9 órán keresztül....kemény lesz!

Kép
Kép
Kép

#307 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 07:40

Idézet

Úgy látszik whabaky nem látta a tegnapi képes jelentésem Döbrönte felé....no mindegy, remélem odaér épségben, s mielőtt ledöfik a röfit, iszik egy kupicával az egészségemre (nomeg N360-éra is!)

Ma Veszprémben száraz hideg van. -5°, nuku csapadék.
Holnapra még hidegebbek lesznek. Király, mert megyek dolgozni a Ferihegyre. Nincs is jobb, mint a kifutón átfutó -9°-os metsző szél 9 órán keresztül....kemény lesz!

Helló mindenkinek! Szia tjames! Most kerültem megint netközelbe, ezért nem tudtam válaszolni tegnap már. Köszönöm szépen a képeket és a segítségedet, megnyugodtam, hogy mára talán nem fog rosszabodni a helyzet és eljutok Döbröntére :Đ
Szerintem Győr-Pápa, nem lesz vészes (amúgy B.Füredi vagyok Kép ) Pápáról pedig 18:50kor indul a busz. Remélem tényleg nem fog rosszabodni a helyzet.

Győr-időjárás: Az idő érezhetően enyhébb lett, -1C* fokos idővel, csapadék nincs. A hónak egy (kis) része megfogyatkozott, a maradék pedig szép csúszósra megfagyot, úgyhogy vigyázni magatokra/magunkra!! Kép

Mégegyszer köszi tjames a tájékoztatást, és a tiszteletetekre elfogyasztok egy kupicával (no meg utánna még egy párral Kép )

Bye all

#308 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 30. 07:57

Na helló!
Asztem már reggel útnak indultál, s tegnap nem tudtad olvasni....
Ha busszal mész, szerintem egy telefont megér majd, hívd fel a volán társaságot. Ők bizonyosan tudják, hogy járnak e buszok arrafele. De szerintem, mivel éjjel nagyon nem esett, minden bizonnyal el fogsz jutni Döbröntére.
Szép napot!

Kép
Kép
Kép

#309 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 05:26

Jelentem ma reggelre behavazot Veszprém. No nem lesznek úttorlaszok, de 1-2cm vastgon fehér minden! Szaros, aprószemű szállingózó hó van, úgyhogy sokkal többre nem is számítok...de legalább fehér a táj. Remélem nem olvad el 8:00-ra...szívesen lapátolnék egyet egy kupica whiskey után :Đ
Kép
Kép
Kép

#310 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 01. 07:44

Nálunk Kecskemét és környékén most kezdett el esni és már fehéredik be a táj.Kép

#311 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 08:18

Eljövé a 8:15 óra.... mennem kéne hawat lapátolni... de nem megyek. Ennek oka azonban nem az, hogy elolvadt a csekély mennyiségű koraregeli hó.
HANEM HOGY SZAKAD, MINT ÁLLAT!!!!! VÉGRE!
Most nincs értelme lapátolni, mert 10 perc alatt behawazódna!

YUPPIIYEEEAAAAHHHH

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

#312 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 08:22

Idézet

Jelentem ma reggelre behavazot Veszprém. No nem lesznek úttorlaszok, de 1-2cm vastgon fehér minden! Szaros, aprószemű szállingózó hó van, úgyhogy sokkal többre nem is számítok...de legalább fehér a táj. Remélem nem olvad el 8:00-ra...szívesen lapátolnék egyet egy kupica whiskey után :Đ
Megmarad a hó Veszprémben, nem olvad el reggel 8-ra! Kép James, egészségedre! Kép Amikor még felétek laktam,a szomszéd sráccal megbeszéltük,hány órakor megyünk ki lapátolni az utcára,aztán néha toltunk egy stampó valamit,vagy forralt bort! Megvolt a feeling! Már nyáron tervezgettük, hogy reméljük, cudar tél lesz!Kép

#313 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 09:01

A 16.ker.ben alig 1cm hó esett. Nagyon kevés, alig havasak a háztetők....Kép

#314 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 09:54

Idézet

Idézet

Megmarad a hó Veszprémben, nem olvad el reggel 8-ra! Kép James, egészségedre! Kép Amikor még felétek laktam,a szomszéd sráccal megbeszéltük,hány órakor megyünk ki lapátolni az utcára,aztán néha toltunk egy stampó valamit,vagy forralt bort! Megvolt a feeling! Már nyáron tervezgettük, hogy reméljük, cudar tél lesz!Kép

Hát mijé' kőtözté eee???? Én már toltam 2 kupica whiskeyt suttyomban :-D Mindjárt megyek is ki...de sziszifuszi lapátolás lesz....nagyonnagyon esik

(hál'isten!!!!)

Kép
Kép
Kép

#315 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 10:02

jelentem Szlovákiában is hull a hóKépKép kb 10cmKép

#316 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 10:20

A 16ban az alig 1cm is eltünt....

#317 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 11:38

Van egykét képem....azóta is esik... A hólapátolás 4/5-ét megcsináltam, mikor jött egy hótoló, és végigtolta az utcát...remek, mondom, jöhetett volna 1órával ezelőtt is....aztán lehiggadtam, s azt mondtam, jó így. Már úgyis nagyon lapátolhatnékom volt. Miután elment, még le is söpörtem az utat. Tudni kell, hogy vagy 40m x 3.5m-nyi utat kell lelapátolnom, úgyhogy mondanom sem kell: csatakban folyik a hátamon a víz. Ez persze köszönhető a reggeli 2 whiskeynek, és a sörnek, amit utána toltam :Đ

Szóval pár havas (Willy-s) kép is érkezik a Ferihegyes képek mellé a photoalbumba..

stay tooned....

Kép
Kép
Kép

#318 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 12:37

Egy órával ezelőtti "olvad az úton a hó" kijelentésem korai volt. Azóta KÉTSZER söpörtem el a 40m-es útszakaszt... és csak befehéredik :Đ

CSAKÍGYTOVÁÁÁÁÁÁBBB

Kép
Kép
Kép

#319 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 12:40

Idézet

Egy órával ezelőtti "olvad az úton a hó" kijelentésem korai volt. Azóta KÉTSZER söpörtem el a 40m-es útszakaszt... és csak befehéredik :Đ

CSAKÍGYTOVÁÁÁÁÁÁBBB

Hát, nálunk a 19. kerületben egy szem hó sincs.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#320 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:00

13:30-kor elállta hawazás... +2°körül van. Olvad. Igazi jó, hóemberépítős, szánkózós, tapadó hó. :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18