Idézet
Én a karriert ki se toltam. Mert végig egyes szinten volt a technikám. Kickboxból és BBJből is. Ha nem tudud angolul az ember akkor elég nehéz. 

De haverjaimmal jókat szoktunk hülyülni. Azzal versenyeznek hogy ki tud engem megverni. Hát még nincs nyertese a versenynek 

Ha unalmas a meccs akkor az első menetbe csak jáccogatok a második menet kezdeténél meg nekifutásból egy könyökös fordulás CSATTT! és viszlát. Ez már előfordul kb 11-12 alkalommal ha nem többször. Szóval első ütésnél mindig menekülnek 

én sem tudok ugy angolul, éppen ezért csináltam egy kis listát az összes fogásrol egy kis vázlattal.
Amugy én nem jáccogatok a haverokkal, csak szépen lazán nyomom, néha egy kis ütés-rágás kombó kombináciok, földharcal, azt nem tudom mondani hogy verhetetlen vagyok hisz ellenük is belszaladtam pofonokba, de amikor megszédültem vagy ilyesmi, mindig kitudtam bekkelni, vagy más fogásba átmenni, viszont nem szeretik ha födharcra kerül a sor, mert ismernek, és tudják hogy nehezen menekülhetnek, és SUBMISSION!
Bár nálam a favorit a kickbox és a wrestling, de a BJJ is bejön,  mert azzal nagyon lehet kombinálni!
A karrier tényleg nem egy egyszerü dolog, de nem is vészes, nekem a sokadik emberem sikerült ugy hogy mindfa 2 stilsom LEVEL 3on van, de nem fullig hanem pont átléptem.Igazából a legrosszab dolog az az hogy a tatto kevés benne, és az alap emberekhez képest nagyon gyengék, a sok töltés mentés néha az agyamra megy, a jövö évi vagy a legözelebbinél oda kell figyelni, mert fantasztikus lett igy is számomra és pedig tökéletes is lehetett volna!