HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#61 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 29. 09:23

Idézet

Üdv all!

Személy szerint én még nem raktam fel a Win7-et, de egyik havernál kipróbáltam, és szerintem aki Vista-t használ/használt és megszerette, az majdnem biztos, hogy átáll (legalábbis szerintem). Most Vista-t használok, de több mint valószínű, hogy én is átállok majd.
Hiába fikázzák sokan a Vista-t, nekem sokkal jobban megy mint az XP (xp stabilan max kb 2 hónap, Vista - már 5 hónapja stabil :-D, erről ennyit. Amúgy renszergazda vagyok, tehát azért használom elég rendesen az op-rendszert :) )

Az én szerény véleményem még az a Windows7-tel kapcsolatban, hogy szerintem az válassza akinek van hozzá gépe is, mert természetesen, egy kisebb gépen egyértelműen jobban megy az XP, mint a Vista vagy a 7-es.

Residenttest: nem beszólni akarok, nehogy annak vedd, csak megjegyezném, hogy az XP vígan elfutkorászik egy Mobile Intel 945-ön, de már a Vista-hoz is kevés lenne. A laptopoknak ez a hátránya, ezért kell Ati-s, vagy Nvidia-s videókártyásat venni alapból. Kérlek, ne vedd magadra, de ez tény...

Szóval, lényeg a lényeg, az ember olyan op-rendszert használjon amihez van gépe, és attól, hogy neki nem fut jól, vagy gyengén fut (a gép miatt, vagy beállítás miatt (értem ezalatt pl Vista indexelt keresése)) nem kell fikázni :Đ

Bye

no offense, de ha rendszergazda vagy, akkor gyanítom, hogy max az otthoni hálózaton, vagy a családi cégben.
ha egy rendszergazda 2 hónap után úgy elintézi az xp-t, hogy annak stabilitási problémái vannak, háááááát.
most mondjam azt, hogy nekem még soha életben nem kellett reinstall-t nyomni, igaz, voltak csúnya esetek, de egy kis piszkálásal bőven javítható volt minden (ez is még xp sp1 előtti időszakában). egyik gépemen (régi gép) 2001 vagy 2002 óta van xp, köszöni, semmi baja. az újabb gépeimen max azért volt csere, mert 32bit->64bit.

egy komoly szemléletbeli hiba, ami sajna az ms-nek köszönhető (oprendszer tekintetében!). nem azért vesz az ember gépet, hogy az oprendszerét ki tudja szolgálni, ha így van, az nagy hiba. egy oprendszer elsőrendű célja, hogy egy lehetőleg láthatatlan, észrevehetetlen (nem a kezelőfelület tekintetében) hidat képezzen a perifériák és a felhasználók között, lehetőleg úgy, hogy a felhasználónak ne is kelljen tudnia arról, hogy mi az a hardver, milyen részekből áll a gépe (ezt eddig egyedül a beos tudta megvalósítani, de a nagyok felzabálták, Istenem, pedig az valóban egy igazi oprendszer volt.....)
egy oprendszernek nem az a célja, hogy az erőforrásokat felzabálja, hanem az, hogy a lehető leghatékonyabban kezelje az erőforrások szétosztását, a zökkenőmentes, stabil működést nyújtva a felhasználónak.
csak egy példa: *nix rendszereken egy intel 945 "kártya", 1,4-es cerka procival, 256 mega rammal is bőven elegendő olyan grafikus felület kezelésére, amin a vista aero nélkül sem indul el, ráadásul úgy, hogy minimális lassúlást sem okoz (közben meg vbox-al desktop integrated módban fut egy xp is, gyorsabban mint a valós gépen (ez egyébként tényleg vicc. a vboxos gépen 192 megát adtam az xp-nek, egyébként 1 gigás a gép (256 megás volt anno, amikor vettem, azóta modul ki és egy 1 gigás be). így, vbox-ban 192 megával gyorsabban reagál mint a pure gépen 1 gigával. ki érti ezt)).
szó se róla, jó dolog a WPF, de nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#62 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 10:06

Helló mindenkinek!

Látom, igencsak nagy nemtetszést váltott ki a hozzászólásom. Mondjuk nem is baj, mert az ember ezekből még akár tanulhat is (értem ezalatt magamat is).
Azért hozzátenném (mert úgy vettem észre, nem tudtam úgy leírni/megfogalmazni ahogy gondoltam), hogy 2 céges laptopom van. Egyik maradt XP másik Vista és otthon a gépemen is Vistat (régebben xp-t). Nekem a magas igénybevétel az azt takarja, hogy szegény kis laptopom (xp-s) tele van tűzdelve rengeteg programmal és folyamatosan frissülő, bővülő, használandó anyagokkal (mivel egy középiskola, általánosiskola, számos iroda feladatai tartoznak a feladataim közé, erre használom a lepit), ellenben a Vistassal, ami (ezeknél a feladatoknál!) nálam jobban bejött/működik. Természetesen azért is kell váltogatnom sűrűn és nem csak javítgatnom, mert gyorsabb a ghost Kép (azért kicsit ciki lenne kimennék az egyik irodához és megadná magát a lepi)
A hardver témára: Előre is mondom, hogy elnézést kérek, bevallom, általánosítottam (amúgy én sem szeretem, ha beskatujáznak), de mindjárt elmagyarázom miért történt így.
Szinte napi szinten keresnek meg, hogy miért lassú a Vista? és egyéb finom kérdésekkel. Ilyenkor az esetek nagyon nagy részében ezek a problémák vannak: Nem tudja használni, rosszul állította át az igényehiez, és a kedvencem Kép gyenge gépe van hozzá.
Azt feltételeztem (de ezek szerint rosszul), hogy ebben az esetben is ez áll fönn, de tévedtem (ezek szerint a Te/Ti eseteitekben). Ez tényleg nem volt szép tőlem, mégegyszer elnézéseteket kérem, hogy nyers voltam.
A microsoft: Hát igen, sajnos ez a nagy harci helyzet, hogy egyre nagyobb erőforrást igényelnek a termékeik (ahhoz képest, hogy az elején mindig azt mondják, hogy jól lesz optimalizálva Kép ), modjuk még mindig harcban vagyok az itteni kollégákkal, hogy ne váltsunk Xp-ről át Vistára. Szívem szerint más operációs rendszert használnék, mert ugyebár tudjuk, hogy vannak más operációs rendszerek is. Csak nekem azzal az a bajom, hogy nincs időm megtanulni a kezelését és tanulmányozni sem (amit nagyon sajnálok, mert érdekelnek).

Remélem a kételyeket eloszlattam hozzászólásommal kapcsolatban. Természetesen ezek az én észrevételeim és véleményeim, de ugyebár tudjuk, hogy ahány felhasználó, annyi féle beállítási és használati stílus és annyiféle igény is.

Bye all

#63 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 01. 29. 10:24

Idézet

Helló mindenkinek!

Látom, igencsak nagy nemtetszést váltott ki a hozzászólásom. Mondjuk nem is baj, mert az ember ezekből még akár tanulhat is (értem ezalatt magamat is).
Azért hozzátenném (mert úgy vettem észre, nem tudtam úgy leírni/megfogalmazni ahogy gondoltam), hogy 2 céges laptopom van. Egyik maradt XP másik Vista és otthon a gépemen is Vistat (régebben xp-t). Nekem a magas igénybevétel az azt takarja, hogy szegény kis laptopom (xp-s) tele van tűzdelve rengeteg programmal és folyamatosan frissülő, bővülő, használandó anyagokkal (mivel egy középiskola, általánosiskola, számos iroda feladatai tartoznak a feladataim közé, erre használom a lepit), ellenben a Vistassal, ami (ezeknél a feladatoknál!) nálam jobban bejött/működik. Természetesen azért is kell váltogatnom sűrűn és nem csak javítgatnom, mert gyorsabb a ghost Kép (azért kicsit ciki lenne kimennék az egyik irodához és megadná magát a lepi)
A hardver témára: Előre is mondom, hogy elnézést kérek, bevallom, általánosítottam (amúgy én sem szeretem, ha beskatujáznak), de mindjárt elmagyarázom miért történt így.
Szinte napi szinten keresnek meg, hogy miért lassú a Vista? és egyéb finom kérdésekkel. Ilyenkor az esetek nagyon nagy részében ezek a problémák vannak: Nem tudja használni, rosszul állította át az igényehiez, és a kedvencem Kép gyenge gépe van hozzá.
Azt feltételeztem (de ezek szerint rosszul), hogy ebben az esetben is ez áll fönn, de tévedtem (ezek szerint a Te/Ti eseteitekben). Ez tényleg nem volt szép tőlem, mégegyszer elnézéseteket kérem, hogy nyers voltam.
A microsoft: Hát igen, sajnos ez a nagy harci helyzet, hogy egyre nagyobb erőforrást igényelnek a termékeik (ahhoz képest, hogy az elején mindig azt mondják, hogy jól lesz optimalizálva Kép ), modjuk még mindig harcban vagyok az itteni kollégákkal, hogy ne váltsunk Xp-ről át Vistára. Szívem szerint más operációs rendszert használnék, mert ugyebár tudjuk, hogy vannak más operációs rendszerek is. Csak nekem azzal az a bajom, hogy nincs időm megtanulni a kezelését és tanulmányozni sem (amit nagyon sajnálok, mert érdekelnek).

Remélem a kételyeket eloszlattam hozzászólásommal kapcsolatban. Természetesen ezek az én észrevételeim és véleményeim, de ugyebár tudjuk, hogy ahány felhasználó, annyi féle beállítási és használati stílus és annyiféle igény is.

Bye all
használj virtuális gépet. (vbox, ingyenes)
speciel nekem azért van fent a vbox, mert elég sok megrendelőnk kritikus besorolású, pl az egyik megrendelőnek speciális windows-a van, állami szférába gyártott, egy másik szintén egyedi, de nem az ami a másiknál (egy kutatócég, milliárdos fejlesztésekkel). no nem azért van fent a vbox, mert a win összekulázná magát (az otthoni, saját windowsaim egyébként kapják az ívet, szoktam is volt mondani, hogy bill gates sem ismené fel, hogy az windows), hanem az adott helynek megfelelő "gépet" indítom, sőt, ha közben jön egy sos hívás, akkor az első windows mellett a másikat is indíthatom, ablakban. nem kell azzal tökölnöm, hogy az egyik-másik beállítását minden alkalommal átállítsam (mert persze nem mezei ip cím és tartomány eltérések vannak).

a ghost tudod, hogy miért nem jó megoldás? mert az nem a feladat megoldása, hanem annak a kikerülése, visszalépés egy hiba előtti állapotra, melyet akár a hiba azonnal követhet. ha egy a fent említett helyen azt mondanám, hogy lőjjétek vissza backup-ból, hát azt hiszem, hogy gyorsan vége lenne a szerződésnek.
többek között azért sem jó, mert a hiba kezelését, megoldását nem tudod meg, nem tudod, hogy hogyan kell megoldani. sok esetben egyébként már az, hogy a megoldásra rájössz, azt is magával hozza, hogy a hiba elkerülésének mikéntjét is magadénak tudhatod.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#64 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 10:50

Idézet

Idézet

Helló mindenkinek!

Bye all
használj virtuális gépet. (vbox, ingyenes)
speciel nekem azért van fent a vbox, mert elég sok megrendelőnk kritikus besorolású, pl az egyik megrendelőnek speciális windows-a van, állami szférába gyártott, egy másik szintén egyedi, de nem az ami a másiknál (egy kutatócég, milliárdos fejlesztésekkel). no nem azért van fent a vbox, mert a win összekulázná magát (az otthoni, saját windowsaim egyébként kapják az ívet, szoktam is volt mondani, hogy bill gates sem ismené fel, hogy az windows), hanem az adott helynek megfelelő "gépet" indítom, sőt, ha közben jön egy sos hívás, akkor az első windows mellett a másikat is indíthatom, ablakban. nem kell azzal tökölnöm, hogy az egyik-másik beállítását minden alkalommal átállítsam (mert persze nem mezei ip cím és tartomány eltérések vannak).

a ghost tudod, hogy miért nem jó megoldás? mert az nem a feladat megoldása, hanem annak a kikerülése, visszalépés egy hiba előtti állapotra, melyet akár a hiba azonnal követhet. ha egy a fent említett helyen azt mondanám, hogy lőjjétek vissza backup-ból, hát azt hiszem, hogy gyorsan vége lenne a szerződésnek.
többek között azért sem jó, mert a hiba kezelését, megoldását nem tudod meg, nem tudod, hogy hogyan kell megoldani. sok esetben egyébként már az, hogy a megoldásra rájössz, azt is magával hozza, hogy a hiba elkerülésének mikéntjét is magadénak tudhatod.
Látod, erre nem is gondoltam, hogy virtuális gépet használjak... hmm... elgondolkoztató. Mondjuk egy időben használtam (igaz, csak otthoni használatra) WmWare-t. Ezt a vbox-ot meg jó, hogy mondtad, mert ki fogom próbálni.

A ghosttal kapcsolatban abban igazad van, hogy nem tudom meg a hiba kialakulását és abból nem tanulok, de ezt csak a saját gépemen alkalmazom, meg 1-2 olyanon, amik fontosak hogy fussanak (tehát minél rövidebb idő legyen a javítása). Azt azért hozzátenném, hogy nem dolgozok még itt annyira, hogy kiismerjtem/átlátnám a dolgokat, úgyhogy egyenlőre azért megy a ghost.

Mégegyszer köszi a vbox tippet Kép Kép

#65 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 01. 29. 10:58

Idézet

Idézet

Látod, erre nem is gondoltam, hogy virtuális gépet használjak... hmm... elgondolkoztató. Mondjuk egy időben használtam (igaz, csak otthoni használatra) WmWare-t. Ezt a vbox-ot meg jó, hogy mondtad, mert ki fogom próbálni.

A ghosttal kapcsolatban abban igazad van, hogy nem tudom meg a hiba kialakulását és abból nem tanulok, de ezt csak a saját gépemen alkalmazom, meg 1-2 olyanon, amik fontosak hogy fussanak (tehát minél rövidebb idő legyen a javítása). Azt azért hozzátenném, hogy nem dolgozok még itt annyira, hogy kiismerjtem/átlátnám a dolgokat, úgyhogy egyenlőre azért megy a ghost.

Mégegyszer köszi a vbox tippet Kép Kép
igazán nincs mit :Đ (örülök, ha akár tipp szintjén is segíthetek :-D)
a ghost-ot ne vedd kritikának (nem vetted, nem azért írom :)), csak személy szerint soha nem voltam ennek a híve (ettől függetlenűl természetesen állandó backup alatt van minden rendszer, amihez közöm van, de úgy vagyok vele, hogy azt a legeslegeslegutolsó megoldásként kell alkalmazni)

#66 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 07. 22:51

Na gyerekek, felraktam a Windows 7-et! A telepítés 5-6 eprcel tartott tovább mint az Xp-nél, gyors... szép külcsín, könnyen kezelhető, van itt minden. Igaz hogy még csak béta, de durvajó!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#67 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 22:53

Idézet

Na gyerekek, felraktam a Windows 7-et! A telepítés 5-6 eprcel tartott tovább mint az Xp-nél, gyors... szép külcsín, könnyen kezelhető, van itt minden. Igaz hogy még csak béta, de durvajó!
Örömmel hallom amit énb a Pistával szenvedtem... az valami rettenet volt. Mikor lesz kapható?

#68 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 22:58

Idézet

Idézet

Örömmel hallom amit énb a Pistával szenvedtem... az valami rettenet volt. Mikor lesz kapható?
Valamikor az év vége felé... de a bétát letöltheted ingyen is!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#69 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 16:44

na felraktam a win 7 rc-t. eddig nagyon bejövős, a programok mind jók hozzá, játékokat nempróbáltam, viszont a driverekkel gond vanKép az alaplap elég régi, azt most ahhoz keresek megfelelőt, de minden más nagyon tetszik. azthittem hogy lassabb lesz, de gyorsan bootol, aero felület se tesz be, és driverek nélkül is egész gyors (és eddig stabil az egész). magyarítást is felraktam hozzá, az se okozott gondot, úgyhogy akit érdekel, az szerintem megpróbálhatja... nekem eddig jó a véleményem. később mondok valamit játékok terén (ha találok drivert ehhez a sz*rhozKép)

#70 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 16. 18:09

Idézet

na felraktam a win 7 rc-t. eddig nagyon bejövős, a programok mind jók hozzá, játékokat nempróbáltam, viszont a driverekkel gond vanKép az alaplap elég régi, azt most ahhoz keresek megfelelőt, de minden más nagyon tetszik. azthittem hogy lassabb lesz, de gyorsan bootol, aero felület se tesz be, és driverek nélkül is egész gyors (és eddig stabil az egész). magyarítást is felraktam hozzá, az se okozott gondot, úgyhogy akit érdekel, az szerintem megpróbálhatja... nekem eddig jó a véleményem. később mondok valamit játékok terén (ha találok drivert ehhez a sz*rhozKép)

Én is most pakoltam a gépre! Nem számítottam ilyenre: olyan, mint egy álom! Szép és gyors. Gyorsabb, a 2.6os egymagos Celeronomon, mint egy XP! Legalábbis eddig gyorsabban reagál, és minden nagyon egyszerű, angolul is minden beállítást megtaláltam, drivereket egyből felrakta, kivételesen a Vindóz saját updaterére bíztam az NVidia drivert, és az is tökéletes. Hamarosan tesztelem játékokkal, eddig minden TÖKÉLETES(nek tűnik :Đ.

Magyarítást honnan szedted? Mindent lókalízál?:-D

#71 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 18:26

Idézet

Idézet

Én is most pakoltam a gépre! Nem számítottam ilyenre: olyan, mint egy álom! Szép és gyors. Gyorsabb, a 2.6os egymagos Celeronomon, mint egy XP! Legalábbis eddig gyorsabban reagál, és minden nagyon egyszerű, angolul is minden beállítást megtaláltam, drivereket egyből felrakta, kivételesen a Vindóz saját updaterére bíztam az NVidia drivert, és az is tökéletes. Hamarosan tesztelem játékokkal, eddig minden TÖKÉLETES(nek tűnik :Đ.

Magyarítást honnan szedted? Mindent lókalízál?:-D

hát fogjuk rá, de amúgy kb a segitséges cuccot nem, meg egy két szöveget, amiket má nemtom holtaláltam, szval olyan 99% lehet (segitő nélkül)

#72 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:29

Idézet

Idézet

Idézet

Magyarítást honnan szedted? Mindent lókalízál?:Đ
hát fogjuk rá, de amúgy kb a segitséges cuccot nem, meg egy két szöveget, amiket má nemtom holtaláltam, szval olyan 99% lehet (segitő nélkül)
Kössze szépen!

#73 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Magyarítást honnan szedted? Mindent lókalízál?:Đ
Kössze szépen!
Én is köszönöm! Kép

Tegnap én is feltettem. Eddig nagyon tetszik. Crysisszal volt egy kis gubanc de a kompatibilitási mód megoldotta....

#74 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 19:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kössze szépen!
Én is köszönöm! Kép

Tegnap én is feltettem. Eddig nagyon tetszik. Crysisszal volt egy kis gubanc de a kompatibilitási mód megoldotta....
én az alaplapi driverrel szenvedtem, mostmár az is megoldva, csak egy kis idő kellett rá

#75 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 22:36

lenne egy gondom, hátha tud rá valaki orvosságotKép naszóval nekem samsung 2023bw monitorom van, ez ugye 16:10es arányú. asztalon 1680*1080as felbontást használok, ez xpnél is így volt, de itt hiányzik a többi 16-10es felbontás (1280*800ra gondolok főleg). ha indítok egy gamet, itt is ugyanaz a helyzet, majd ha rakok egy 1280*720as felbontást (ez legalább szélesvásznu), akkor a kép felső és alsó részén megjelenik két fekete csík, mintha 4-3as arányú lenne a monitor. a monitor azt írja, hogy 1280*960as jelet kap... viszont ha felrakom 1680*1080ra, akkor minden ok (csakhát nincs elég kraft a gépben hogy bírja úgy a gamekat...) ötletek? a 4:3as arányú felbontásoknál sincs, gond, dehát nyújtottkép... az meg hogynézki:) amúgy a driverek fenntvannak

#76 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 17. 18:33

Sogi: Nem tok megoldást:( Az XPn ment rendesen? Esetleg ha NVidia kártyád van, a beállításoknál láttam valamit a hosszú monitorokkal, de nem biztos, hogy az kell neked, azért ott nézz szét :Đ

Amúgy nektek hogy megy? Nekem még mindig nagyon tetszik, játékok is jól futnak rajta, egyetlen gondom, hogy perpill nincs alkalmam komolyabb cuccokkal kipróbálni, ezért lennék kiváncsi, hogy nálatok mennyi a teljesítménykülönbség a 7 és az XP között??
Ja és World in Conflictban nem lehet a világosságot állítani, ami XPben ment, így meg a monitorom miatt elég játszhatatlan (mindenre egy olyan +25%ot rá kell rakjak) :-D Többi játékban lehet, csak ez nem engedi. Mi lehet megoldás? Esetleg külső progi? A legújabb peccs van fent, az XPn virított. Ez lenne fontosabb, ha tudtok megoldást, nem föltétlen csak Win7re, hanem úgy általában. Na k XD

#77 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 17. 18:36

Ja és egyéb tapasztalat: a beépített teljesítménymérője szerint a másfél giga ramom 1/3-át megeszi üresjáratban, ennél az XP azért kultúráltabb volt...

#78 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 18:39

hát nekem az xp is megkajálta az 500megát simán:) de amúgy picit azért megérzem, hogy nem mai a gép, de bőven jó még... egy hónap azt úgyis jön az új... a windows viszont gyorsabb mint az xp, mármint kint asztalon
a vga driverben amugy szerintem biztos lehet álitani világosságot, anno azthiszem azt is betudtam álitani, hogy 3d-s alkalmazásoknál külön világosság legyen... (geforce 2-vel:))

#79 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 17. 19:10

Idézet

hát nekem az xp is megkajálta az 500megát simán:) de amúgy picit azért megérzem, hogy nem mai a gép, de bőven jó még... egy hónap azt úgyis jön az új... a windows viszont gyorsabb mint az xp, mármint kint asztalon
a vga driverben amugy szerintem biztos lehet álitani világosságot, anno azthiszem azt is betudtam álitani, hogy 3d-s alkalmazásoknál külön világosság legyen... (geforce 2-vel:))

Ilyenre én is emlékeztem, de cs AAt és asszem AFet találtam, a világosságnál csak az asztal világosságát tudtam állítani. Pedig ilyesmi nekem is rémlett. Lehet az új, kompatibilis driverből már kiszedték Kép Pedig máshol jó. Igazáből én az XP fogyasztását nem néztem, de frissen telepítve biztos kevesebbet zabál. Az már más tészta, hogy én fél év alatt úgy teleszemeteltem a két napja eltávolított rendszert, hogy már egy intéző is lassan indult. Persze reg cleaner segített, de úgy is gyengélkedett már. Főleg úgy 3 hónapja, mielőtt nekiálltam volna takarítani és szépítgetni... És megszedte magát 5 (!) gigára a rendszerkönyvtár. Annyit azért tanultam a dolgokból, hogy ezentúl mellőzöm az F8-at, és Revo Uninstallert használok :Đ

Egyéb: Ami Win 7 határidejét illeti, le merném fogadni, hogy, ha visszaállítom a dátumot egy évvel, nem fog kekeckedni XD De amúgy is tervezek nyári keresetből beszerezni egy bolti verziót, lehetőleg Ultimétet.... Na most ennyi, a fényerő problémának még utánanézek.

#80 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:05

Hali! Én ma tenném fel a Win 7-et és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik DVD író program megy rajta? Lehetőleg magyar legyen, nem értek angolulKép Azt hallottam hogy a Nero nem működik. Újraírható DVD-re írom, olyat sikerült venni, azért kérdezem, hogy melyik lenne a legjobb program. Ha tudtok akkor még ma válaszoljatok, szeretném ma este letudni.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.