HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#361 Felhasználó inaktív   ilor14 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 29. 13:29

nekem az lenne a "fontos" kérdésem hogy az assassin's creed brotherhood limited codex editiont olyan 17900FT-os áron újjonan valahol még belehet szerezni?

#362 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 29. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: ilor14 - Dátum: 2010. 12. 29. 14:29

nekem az lenne a "fontos" kérdésem hogy az assassin's creed brotherhood limited codex editiont olyan 17900FT-os áron újjonan valahol még belehet szerezni?

576-ot probáltad?
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#363 Felhasználó inaktív   ilor14 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 13:39

ott sincs raktáron
de amazonon talán van ezért azt kérdezném,hogy az amazonosok szállítanak magyar o-ra? és hogy csak dolláral lehet fizetni?

#364 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 20:51

Az lenne a problémám hogy felraktam a WIN 7-et a gépemre de nem tudom az alaplap cd-ről telepíteni az illesztőprogramokat. Valakinek volt már ilyen problémája? Van megoldás? ASUS P5PE-VM alaplapom van.

#365 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 12. 30. 19:51

Az lenne a problémám hogy felraktam a WIN 7-et a gépemre de nem tudom az alaplap cd-ről telepíteni az illesztőprogramokat. Valakinek volt már ilyen problémája? Van megoldás? ASUS P5PE-VM alaplapom van.

Miért akarsz az alaplap CDről telepíteni bármit is? Ezt szeretem a Win7ben, driver cdk ideje lejárt, csatlakoztatsz valamit és már tölti is hozzá a drivert, VGAhoz nem töltött de ott volt a lehetőség, csak kattintani kellett ..
Kép

#366 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 12. 30. 21:07

Miért akarsz az alaplap CDről telepíteni bármit is? Ezt szeretem a Win7ben, driver cdk ideje lejárt, csatlakoztatsz valamit és már tölti is hozzá a drivert, VGAhoz nem töltött de ott volt a lehetőség, csak kattintani kellett ..

Mert nincs hang de mondjuk igaz hogy nem volt net a gépbe. Az nem lesz probléma hogy zeraw verzió? :rolleyes:

#367 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 12. 30. 20:31

Mert nincs hang de mondjuk igaz hogy nem volt net a gépbe. Az nem lesz probléma hogy zeraw verzió? :rolleyes:

Úgyérted WAREZ??????? :D Itt elítéljük fordulj máshová...
Nem lesz gond... (Nekem sincs) :D
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#368 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 12. 30. 20:31

A zerawal nincs baj. Net viszont kellene, mert anélkül nem tudja letölteni a drivereket.
Kép

#369 Felhasználó inaktív   ilor14 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 23:22

amazonon talán van ezért azt kérdezném,hogy az amazonosok szállítanak magyar o-ra? és hogy csak dolláral lehet fizetni vagy lehet forinttal??

#370 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 23:28

Miért van az, hogy a BC2 szinte egyetlen szerverre sem tud csatlakozni? (még mielött valaki megkérdezné eredeti a játék)? Segítsetek pls mert imádom ezt a játékot és szeretnék vel játszani.

#371 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 17:09

Hello, most vettem egy gamepadot ps3-as átalakítóval, és CoD 4-ben mikor split screen-ben voltunk tesómmal a gamepad nem müködött teljesen úgy értve, hogy a jobb joystick-kal jobbra-balra ment az ember a ballal pedig előre-hátra . Lécci segítsen valaki, a gamepad neve: speed link gamepad strike (átlátszó a kontroller).
Már mindent kipróbáltam, CoD menüjében átálítottam az írányítást, mindent megnéztem és semmi, nem tudok nézelődni. Mindent csinál csak nem nézelődik.

Nagyon köszönöm előre is annak aki segít, vagy aki válaszol.

#372 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2011. 01. 03. 16:09

Hello, most vettem egy gamepadot ps3-as átalakítóval, és CoD 4-ben mikor split screen-ben voltunk tesómmal a gamepad nem müködött teljesen úgy értve, hogy a jobb joystick-kal jobbra-balra ment az ember a ballal pedig előre-hátra . Lécci segítsen valaki, a gamepad neve: speed link gamepad strike (átlátszó a kontroller).
Már mindent kipróbáltam, CoD menüjében átálítottam az írányítást, mindent megnéztem és semmi, nem tudok nézelődni. Mindent csinál csak nem nézelődik.

Nagyon köszönöm előre is annak aki segít, vagy aki válaszol.

Vidd vissza oda ahol vetted, probáljátok ki egy gépen és ha neked van igazad szerintem kicserélik..
Kép

#373 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 01. 03. 18:38

Vidd vissza oda ahol vetted, probáljátok ki egy gépen és ha neked van igazad szerintem kicserélik..

Vaterán vettem és az ember azt mondta, hogy utánanéz és ha nem jó vissza cseréljük.
Csak gondoltam előtte megkérdezem, hátha valaki tud valamit.

#374 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 00:57

Olyan kérdésem lenne emberek.leginkább SIMS 3 fanok figyeljenek :) nekem van egy régi verziója a sims 3-nak vagy hogy kell mondani...(Nem eredeti lemez) Mert még akkor nem tudtam hogy tetszeni fog!Mindegy ez nem lényeg!Hanem ha töltök hozzá egy újj patch-et vagy éépen séggel egy újj kiegészítőt....lukszus cuccok... és ezt feltelepítem akkor a játékot újjra kell kezdeni vagy megmarad az eredeti mentés és lehet folytatni csak ezekkel a plussz dolgokkal??

Összefoglalva ha bővítem az alapot akkor újra kell kezdeni törlődik minden és frissül vagy nem törlődik hanem marad és úgy frissül?

Köszönöm előre is...fonts lenne a válasz! (A Sims 3-ról beszélünk)

#375 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 01. 06. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: @darkking@ - Dátum: 2011. 01. 06. 00:57

Olyan kérdésem lenne emberek.leginkább SIMS 3 fanok figyeljenek :) nekem van egy régi verziója a sims 3-nak vagy hogy kell mondani...(Nem eredeti lemez) Mert még akkor nem tudtam hogy tetszeni fog!Mindegy ez nem lényeg!Hanem ha töltök hozzá egy újj patch-et vagy éépen séggel egy újj kiegészítőt....lukszus cuccok... és ezt feltelepítem akkor a játékot újjra kell kezdeni vagy megmarad az eredeti mentés és lehet folytatni csak ezekkel a plussz dolgokkal??

Összefoglalva ha bővítem az alapot akkor újra kell kezdeni törlődik minden és frissül vagy nem törlődik hanem marad és úgy frissül?

Köszönöm előre is...fonts lenne a válasz! (A Sims 3-ról beszélünk)

nem kell előröl kezdeni, a meglévő családjaiddal folytathatod csak már eléred az új dolgokat is. ugyan ez a helyzet a modoknál is, csak kiegészíti a játékot, újrakezdeni nem kell.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#376 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 18:04

Sziasztok, kéne a segítségetek! Régebben játszottam a Lord of the Rings online trail-ával, és most hogy ingyenes lett folytatni szeretném a game-t, de nem enged be ugyanazzal a profilommal a játékba. Mit kell csinálnom hogy jó legyen? Azt írja ki hogy a felhasználnó név vagy a jelszó rossz, de ez nem lehet, mert megváltoztattam és úgy sem enged be. :( Az is érdekes hogy a turbine honlapján nem, de a codemasters honlapján behozza őket, és így is kín keservesem tudtam csak elérni, hogy ott legalább végre behozza a profilom. :( Mit kell csinálni hogy jó legyen? Csak legvégső esetben szeretnék új profilt csinálni.

#377 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 01. 06. 08:21

nem kell előröl kezdeni, a meglévő családjaiddal folytathatod csak már eléred az új dolgokat is. ugyan ez a helyzet a modoknál is, csak kiegészíti a játékot, újrakezdeni nem kell.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget hidd el tényleg sokat segitettél :)

#378 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 12. 30. 19:51

off:felvettelek psn-re.

#379 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: bukov - Dátum: 2010. 12. 29. 10:54

Köszi, végre valaki! :)
A gépememt nem terheli le az biztos, Windows hetet tervezek felrakni majd januárba... Az egyik barátom mondta hogy lehet hogy ATI kártyára új driver kell, mert állítólag az ATI kártyák szokták ezt csinálni! Köszi a tanácsokat majd megpróbálkozok velük.

Tapegyseg is csinalhat fura dolgokat, bar elsore a VGA-ra tippelnek en is. ;)

#380 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 09:45

sziasztok.nekem csak tipp,ötlet vagy trükk kellene, mert a gépem túl sok RAM-ot használ.és arra kellene tipp, hogy hogy tudom gyorsan és egyszerűen kiszűrni a rendszer optimális futásához szükséges programokat.előre is köszi.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »