HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#601 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 21. 19:36

The Runaways - A rocker csajok

A The Runaways Joan Jett első bandája volt, talán az első igazi csajbanda de ebben nem vagyok biztos. A filmet nagyon vártam de hatalmas csalódás lett. Mikor megtudtam, hogy Kristen Stewart lesz Joan elégedetten bólogattam, jobbat gondoltam nem is találhattak volna, viszont a filmben nem ő a központi alak, hanem az énekesnő Cherie, akit Dakota Fanning játszik, megjegyzem sokkal hitelesebben. Amennyire örültem neki annál inkább csalódtam Kristenben. Fekete hajjal kissé görnyedt testtartással vágja a k*rvárabevagyoktépve -szóval azt a standard- Kristen fejet, mégse jön át, hogy ő itt most kb rockistennő lenne.
Nagyon lassú a film tempója, amellett minden hangulatot mellőz, egy karakterrel sem lehet azonosulni, totál kidolgozatlanok, a tetejébe még idegesítőek is, pláne a producer.
A lényeg, hogy van Joan, aki zúzni akar, találkozik a producerrel, az meg bemegy valami diszkóba és leszólítja Cherie-t hogy énekest keresnek egy rockbandába, ő meg: oké egyszer letátogtam egy Bowie számot (wtf?!). A kiscsajnak a próbán nem igazán fekszenek a szókimondó szövegek de persze kötélnek áll. Majd turné, ha jól emlékszem egy koncertet látunk az egész filmben és abból is egyetlen számot. Azt, hogy sikeresek lettek a többi bandatag nyavajgásából és a felvillanó újságszalagcímekből (ez is mennyire klisés már) tudjuk meg. A többi meg már történelem :)
A film egy óriási kihagyott ziccer, ebből a korszakból meg az egészből egy egy óriási rock and roll filmet lehetett volna összehozni ehelyett kaptuk ezt amit írtam egy emlékezetes jelenetet nem tudnék felidézni semmi nem fogott meg benne. Ami pozitívum az az, hogy a Cherry Bomb c. számot felénekelték Dakotával és szerintem sokkal jobban sikerült mint az eredeti.
Fájó szívvel de ez csak 3/10, aki igazán laza rock and roll filmre vágyik annak a Rockhajó című brit alkotást ajánlom sok szeretettel! Mert ez inkább egy ilyen önéletrajzi ihletésű izé lett.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#602 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 01. 25. 08:52

Harry Brown vs. Gran Torino
Kép
Kép
Kép

#603 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 26. 21:28

Zöld Darázs
Kép
Kép
Kép

#604 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 27. 09:32

Tökéletes bűnözők
Kép
Kép
Kép

#605 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 27. 10:56

Paranormal Activity 2
Nagyon vártam a filmet, az első rész lenyűgöző volt számomra, végigrettegtem az egészet..Ettől sokat vártam, mivel ott volt az a rengeteg pénz a készítők zsebében..Errefel az egész egy nagy WTF?!?!?!..Nagyon unalmas és gyenge film, sehol semmi..Leesik a konyhában egy edény és összeomlik a csaj, aztán a másik jelenetnél kijön a medencéből a tisztító azt meg se ba**ák? Nagyon silány.. 4/10

Takers
Ide most nem tudnék jobbat, szebbet, találóbbat írni mint tjames. Minden úgy van, ahogy leírta..kivéve a pontozást..nálam egy 7est megér.
Kép

#606 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 27. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 01. 27. 10:56

Takers
Ide most nem tudnék jobbat, szebbet, találóbbat írni mint tjames. Minden úgy van, ahogy leírta..kivéve a pontozást..nálam egy 7est megér.

Ponzozásnál lehet kicsit szigorú vagoyk mindig. Az imdb-n is szoktam pontozni, és ott ugyebár csak egész számot lehet írni. Szóval aszerint nálam inkább 6 pontos a film. De a többséggel egyet is tudok érteni, azért írtam az 5,7-et. Nekem kicsit erős a 7 pont.... :) de örülök ha a leírásom bejött :)
Kép
Kép
Kép

#607 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 27. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2011. 01. 27. 10:07

Ponzozásnál lehet kicsit szigorú vagoyk mindig. Az imdb-n is szoktam pontozni, és ott ugyebár csak egész számot lehet írni. Szóval aszerint nálam inkább 6 pontos a film. De a többséggel egyet is tudok érteni, azért írtam az 5,7-et. Nekem kicsit erős a 7 pont.... :) de örülök ha a leírásom bejött :)

Nekem már Paul Walker miatt is megérte meglesni a filmet. De pl. Chris Brown is szépen játszott na de Matt Dilon sem volt utolsó..Én egy ilyen lassabb lefolyású akció filmet jobban szeretek mint egy csúcsragadozókból összerakott szereplőgárdával rendelkező "daráljunklemindenkitdeizibe" filmet (The Expendables)..:)
Kép

#608 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 27. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 01. 27. 11:21

Nekem már Paul Walker miatt is megérte meglesni a filmet. De pl. Chris Brown is szépen játszott na de Matt Dilon sem volt utolsó..Én egy ilyen lassabb lefolyású akció filmet jobban szeretek mint egy csúcsragadozókból összerakott szereplőgárdával rendelkező "daráljunklemindenkitdeizibe" filmet (The Expendables)..:)

Teljesen más kategória a kettő nehéz párhuzamot vonni... bár a tetszési index az tényleg nagyon eltérő emberenként. A szereplőgárdára ki is tértem írásomban, a színész felhozatal nekem is ínyemre volt!
Kép
Kép
Kép

#609 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 27. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2011. 01. 27. 11:07

ez leginkább azért van mert az imdb egy érdekesen számított átlagot mutat, ezért lehet csak egész számmal értékelni, PL: az 1-es meg a 10-es osztályzatokat kevésbé számolja bele a fanok miatt (Twilight, HP stb), meg hát a filmeket egyébként is 1 és 10 között szokták értékelni, zenéket, könyveket 1 és 5 között, játékok értékelésénél van ilyen 9,5 ami ugyan az mintha 95 vagy 95% lenne.

Golyóálló (Bulletproof)1996
Klasszikus akció-vígjáték a 90-es évekből, nem egy nagy alkotás viszont barom jól szórakoztam már sokadjára. Damon Wayans és Adam Sandler a főszereplők ebből nagyjából már tudja az ember mire számíthat: baromi jó egysorosok, viszonylag jó (és a mai filmekhez képest véres) akció-jelenetek, rengeteg káromkodás,vagyis igazi 90-es évek hangulat. Jó volt újra nézni 7/10
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#610 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 12:14

Sejtcserés támadás
A másik lány
Kép
Kép
Kép

#611 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 19:08

Religulous
Kép
Kép
Kép

#612 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2011. 01. 28. 11:14

Hmm..szerintem ezt a másik lányt megfogom nézni..érdekes az alapötlet..
Kép

#613 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 29. 13:33

Félelmetes folyó
Kép
Kép
Kép

#614 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 01. 29. 15:16

nem láttam, csak ezen kis szösszenetet:

http://www.youtube.c...layer_embedded#

A Robot.

beszartok :D

chuck norris elbújhat. ha lenne ebből magyar, tuti, hogy a "Kemény" címet adnám neki :D
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#615 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 01. 29. 14:16

A Robot.

chuck norris elbújhat. ha lenne ebből magyar, tuti, hogy a "Kemény" címet adnám neki :D

hát ez már nagyon ciki kategória...
a.k.a. moloj

#616 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 01. 29. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2011. 01. 29. 15:36

hát ez már nagyon ciki kategória...

azaz, tipische indiai akció. bollywood-i termés. érdekes az ízlésük :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#617 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 01. 29. 14:16

A Robot.

Sajnálom azt az embert akinek ez eszébe jutott.. :blink:
Kép

#618 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 19:45

127 óra

Aron Ralston: ő az, aki mindig tud egy jobb utat a térképnél, és az útikönyv által ajánlott időt is meg szeretné dönteni. Nekivág a hatalmas kanyonnak (nem a Grand Canyon) egyedül, anélkül, hogy bárkinek is szólt volna hova készül. Minden olyan idilli, összefut két aranyos csajjal, akik buliba is meghívják, elbúcsúznak, Aron ismét egyedül folytatja útját, fején a fülessel magabiztosan lépdel a sziklák közt, majd hirtelen megcsúszik. Leszánkázik a hasadékba, magával rántva egy hatalmas követ, ami a jobb alkarját a falhoz szorítja. Innentől fogva a teljes kilátástalanság, egyedüllét, egyetlen társa a kamerája és az emlékei. Jó film nagyon, de annyira talán nem, hogy megérdemelje az Oscart. James Franco tökéletes választás volt a szerepre. Danny Boyle rendező ismét összeszedte A.R. Rahmant, aki az indiai dallamok után(Gettómilliomos) keményebbre vette a figurát és egy igen feszes kis soundtrack-et dobott össze. Itt érthetőbb az Oscar, vágásnál szintén, ugyan én az ilyesmire nem szoktam nagyon odafigyelni egyszerűen csak követem a film eseményeit de itt hihetetlen jó az operatőri munka és a vágás, a zseniális kezdőképsoroktól egészen a film végéig. Van benne egy-két beteg jelenet, gyenge idegzetűeknek (jelen!) nem igazán ajánlott.
7,5/10 de amit lehetett kihoztak a filmből, szóval nagyon egyben van! Egyébként igaz történet.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#619 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 29. 22:58

7.000.000.000
Kép
Kép
Kép

#620 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 23:11

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 01. 29. 16:16

A Robot.

Ezt azért megnézném.Rengeteget nevettem :laugh:
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »