Idézet: vipi - Dátum: 2011. 06. 21. 13:58
Bizonyos új típusokra 5 év van... és ahogy látszik akkor teljeskörű, az nem rossz. Csak az ára horror még nagyon ezeknek, majd 1 év múlva ilyenkor...
A hibákkal kapcsolatban egyetértek, belenyúlni lehet inkább. Szar típus, főleg gyártó nemigen van. Ha van is szar típus az kiderül fórumokról hamar...
Ismerősöknél, családban már láttam 2-3db LG és Samsungot, egyikkel sem volt gond eddig.
Persze, nekunk is van/volt 3 samsung LCD tv, az egyik a mai napig megy a nyaraloban, kb 8 eves. De ezek utan en biztos nem veszek megint samsungot. Ja, az aruk horror, bar nekem osszesen 15-ezer forintot kellett rafizetnem a tv-re. (225 volt tavaly augusztuban a samu, most ujonnan ugyanott 139, de a teljes arat adtak vissza, es mivel LW5500-at nem tudtak szallitani csak 2-3 hettel kesobb, ezert odaadtak a dragabb 570s-t ugyanannyiert, mint az 5500 lett volna..) Mondjuk kpra biztos nem vettem volna ennyiert tvt, foleg, hogy ez csak egy kis 32"-os (sajnos ez a max, ami befer fizikailag), vicces, hogy ennyiert meg 55"-ost is kaptam volna kisebb tudassal.
Tenyleg, samsung tulajok, nincs valakinek wifi ready tv-je? Mert van egy samsung tv-hez valo samsung wifi stickem (csak ezzel mennek, probaltam vagy 5 felet), nekem mar nem kell, mert ugye tv mar nincs hozza (az LG hez termeszetesen LG stick kell), ugyhogy szivesen eladnam felar kornyeken (en meg 12-ert vettem, bedugva kb 4 honapot, hasznalva pedig vagy ket alkalmat volt)