HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kipróbáltuk: Hybridbox - megette a tévé az internetet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Kipróbáltuk: Hybridbox - megette a tévé az internetet Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   D_9 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 02. 03:44

mire kell ra a win? xbmc+mythtv mindent tud ami kell. Igazabol HDD sem igazan kell, bootolsz SD-rol, irni/olvasni ott a NAS, 1 giga ramot meg csak talalsz a fiokban.

#62 Felhasználó inaktív   Maxim_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 02. 09:06

Gyenge próbálkozás ez a Google TV-hez képest. Egy garázscég munkája. Összeraktak egy pici PC-t Windows-al és egy cél-alkalmazással. Ezzel szemben a Google TV egy valódi platform. Intel Atomnál sokkal olcsóbb és kevesebbet fogyasztó Arm vagy Mips stb-ket lehet építeni licencdíjmentes Android rendszerrel. A végeredmény: A Google Tv olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, a jóval szélesebb használat miatt megbízhatóbb.

"Hidegindításból a Hybridbox körülbelül 2 perc alatt bootol be, s szedi össze magát az előretelepített Windows 7 Starter"
Hiába ez csak egy kistafírozott PC. Google TV-nek maximum 15 másodperc kell ugyanehhez.

Szerkesztette: Maxim_ 2010. 12. 02. 09:12 -kor

#63 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Maxim_ - Dátum: 2010. 12. 02. 09:06

Gyenge próbálkozás ez a Google TV-hez képest. Egy garázscég munkája. Összeraktak egy pici PC-t Windows-al és egy cél-alkalmazással. Ezzel szemben a Google TV egy valódi platform. Intel Atomnál sokkal olcsóbb és kevesebbet fogyasztó Arm vagy Mips stb-ket lehet építeni licencdíjmentes Android rendszerrel. A végeredmény: A Google Tv olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, a jóval szélesebb használat miatt megbízhatóbb.

"Hidegindításból a Hybridbox körülbelül 2 perc alatt bootol be, s szedi össze magát az előretelepített Windows 7 Starter"
Hiába ez csak egy kistafírozott PC. Google TV-nek maximum 15 másodperc kell ugyanehhez.

Gyanítom ha a pár mp-s elindulást nézzük akkor jön ki a 3W-os standby fogyasztás. Valamit valamiért és máris megoldva. Nem azt mondom, hogy ez ideális, de nem is egetverő hiba. (Sajnos a mostani kínálatból indulok ki, ahol Digi, UPC, T-Home box is 10-12W-ot úgy bekajál "standby"-ban, ahogy kell.)

#64 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: geza38 - Dátum: 2010. 12. 01. 17:47

ez a HD500B+ TD cucc NEM számítógép.

Definíció kérdése, szerintem az, de erről ne vitatkozzunk, mert nem ez a lényeg. Ytse médialejátszót kért, annak meg az.

Idézet

Kötve vagy a gyártóhoz, ha kijön egy új kodek.

Mint ahogy a Hybridbox-nál is, bár abba valszeg könnyebb belehakkolni.

Idézet

MINDIG lesz olyan amit ez nem képes lejátszani.

Nekem most egy hasonló médialejátszóm (Asus O!Play) van otthon, eddig mindent vitt, amit nekem kellett. Van valami header tömörítéses mkv opció, ami eddig az x muxer-ben default ki volt kapcsolva, most default be, aztán azzal nem boldogul, de egy újrakódolás nélküli remux megoldja, valami ilyesmi rémlik. Mondjuk én még ebbe nem futottam bele, szóval csak olvasmányélmény.
Mindenesetre most rengeteg hw kezdi el támogatni a h264-et, szóval szerintem a következő pár évben a h264 mkv konténerben az mp3-hoz hasonló kvázi szabvány lesz, én legalábbis erre számítok.

Idézet

És az ára 260$ + ÁFA!!!! Ami alapból is 65,000 HUF, HDD nélkül....
jah és még plusz 6% VÁM, ha az USA-ból jön.

És van benne 2 tuner, távirányító, IR vevő, és vinyó nélkül is működik, mondjuk NAS-ról.
Ha így nézem - speckó alapján, mert a Hybridbox-hoz hasonlóan ezt se használtam még - bőven összevethető árban a két cucc.

Nem fikázom és nem istenítem egyiket sem, félreértés ne essék.

Idézet

nekem 10 éve nincs vírusirtóm, egyszerűen odafigyelek. ha mégis lenne, ezer van, ami ingyenes

Az azért bátor, szerintem bőven szükséges, minél kevesebb a tudása valakinek annál inkább. Ez a cucc pedig nem elsősorban kockáknak készül.
És igen, tudom h van ingyenes alternatíva is, csak nyugaton az ember bemegy az első boltba és megveszi, itthon meg letölt valami tört verziót, legalábbis ez az általános.

Idézet

ha dvb-c lenne benne, akkor meg dvb-t kellene

Nix :)
Nekem akkor kellene dvb-c, ha a kedves upc méltóztatni csak kártyával digit adást adni, mondjuk gold hd akármi csomagjukat 4-5k-ért. Ilyen ugye nincs.
A dvb-t a jelenlegi csatornakínálat mellett nekem nem alternatíva.

Idézet

egyébként van USB-s dvb-c cucc is. akkor ráadásul egyből 2 tuneres lesz

Persze, mert egy windows-os PC, flexibilisen bővíthető, tiszta sor.
Csak engem az zavar, hogy
- akasszak rá USB-n külső tunert
- akasszak rá USB-n IR vevőt
- akasszak rá USB-n digit kimenetes hangkártyát (az erősítőm nem hdmi-s)
- ha kicsi a 2,5-es belső hdd akkor akasszak rá USB-n külső 3,5-es vinyót
Aztán a végén a sexy kis dobozból lesz egy ormótlan karácsonyfa.

#65 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 12:34

@vipi: "Te hülye vagy bazmeg. Így kulturáltan, ahogy te is válaszolgatsz...
Leírtam neked a napnál is világosabba, hogy miről beszélek: Elvi síkon egy kurva fix költséggel szembeállítottam egy folyamatos költséget (vagy 0 költséget, de értékesítést folyamatosan visszafogó tényezőt). Ennyi.
Ha nem érted hülye vagy. Kész.

Nem a linuxról szól a dolog... fingom nincs a linuxról, mint írtam és a hátam közepére sem kívánom. Ez tisztán költség kérdés, ahogy te is írod. Kiszámolták, örüljünk, hogy ez jött ki. "Oszt majd lehet, hogy 5 év múlva ha leterjed akkor meg más jönne ki a kalkulációból. Ennyit a ki mit tudról."

--- Látom a tény és okszerű érvelés nem erősséged, marad a személyeskedés, az is roppant alpári és kritikán aluli hangnemben. Továbbá fix költségnek állítod be az újraírást, holott nem az, különösképpen ha a az adott szoftvert fejleszteni kell (és melyiket nem kell folyamatos piaci jelenlét mellett?). Végezetül "értékesítést folyamatosan visszafogó tényező"-ről beszélsz, miközben próbálok rávilágítani, hogy aki nem veszi meg 85K-ért mer" drága, az 75K-ért sem fogja (az eredeti 10K-s példánál maradva). Javaslom megfogadni Bodnár Ádám tanácsát, azaz a birkaságokat egy notepadba verd bele, majd lépj ki belőle...

#66 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: D_9 - Dátum: 2010. 12. 02. 03:44

mire kell ra a win? xbmc+mythtv mindent tud ami kell. Igazabol HDD sem igazan kell, bootolsz SD-rol, irni/olvasni ott a NAS, 1 giga ramot meg csak talalsz a fiokban.

A kérdés csak az, hogy az kihasználja-e a VGA gyorsítását. Mert csak simán az atommal HD-t lejátszani szerintem nem igazán lehet. Bár ha tévednék javítsatok ki.

#67 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 02. 12:34

Továbbá fix költségnek állítod be az újraírást, holott nem az, különösképpen ha a az adott szoftvert fejleszteni kell (és melyiket nem kell folyamatos piaci jelenlét mellett?).

Hát, ha más platformra, fejlesztőeszközre, OS-re, architektúrára, akármire át akarsz állni, az egy egyszeri nagy fix költség, továbbá sok idő. Hónapok-évek kellenek ahhoz, hogy a programozó(i)d hatékonyan tudják az új rendszert fejleszteni, és addig nem adsz ki, csak tákolsz egy használható port-ot, majd amikor az kiforrott és stabil, akkor tudod folytatni a fejlesztést. És akkor még az is kérdés, hogy az új OS-edre milyen fejlesztőeszközöd van. Én Linux-ot használok, szeretem meg minden, de azt el kell ismerni, hogy egy .net+vs elég sok mindent a fejlesztő keze alá rak, amit adott esetben más rendszeren meg kell írni. (Nem tudom, hogy vs-t használnak-e.)

Nem megoldhatatlan, de nem biztos, hogy egy garázscégnek érdemes erre elindulnia.

#68 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 02. 12:34

@vipi: "Te hülye vagy bazmeg. Így kulturáltan, ahogy te is válaszolgatsz...
Leírtam neked a napnál is világosabba, hogy miről beszélek: Elvi síkon egy kurva fix költséggel szembeállítottam egy folyamatos költséget (vagy 0 költséget, de értékesítést folyamatosan visszafogó tényezőt). Ennyi.
Ha nem érted hülye vagy. Kész.

Nem a linuxról szól a dolog... fingom nincs a linuxról, mint írtam és a hátam közepére sem kívánom. Ez tisztán költség kérdés, ahogy te is írod. Kiszámolták, örüljünk, hogy ez jött ki. "Oszt majd lehet, hogy 5 év múlva ha leterjed akkor meg más jönne ki a kalkulációból. Ennyit a ki mit tudról."

--- Látom a tény és okszerű érvelés nem erősséged, marad a személyeskedés, az is roppant alpári és kritikán aluli hangnemben. Továbbá fix költségnek állítod be az újraírást, holott nem az, különösképpen ha a az adott szoftvert fejleszteni kell (és melyiket nem kell folyamatos piaci jelenlét mellett?). Végezetül "értékesítést folyamatosan visszafogó tényező"-ről beszélsz, miközben próbálok rávilágítani, hogy aki nem veszi meg 85K-ért mer" drága, az 75K-ért sem fogja (az eredeti 10K-s példánál maradva). Javaslom megfogadni Bodnár Ádám tanácsát, azaz a birkaságokat egy notepadba verd bele, majd lépj ki belőle...

10k az 10k. Nekem 85-ért is sok, 75-ért is. 65-ért meg megvenném. Felfut az eladás, lehet olcsóbb később? Igen. Megvenném? Ha 75-ről esne 65-re akkor igen, míg ellenkező esetben nem. De ez csak én vagyok, mindenkinek megvan az ingerküszöbe akármennyire is nem tetszik. 10k, jelenleg +13% az számít az árban. Lentebb méginkább, márpedig gondolom a cél széleskörű terjesztés lenne egy idő után jobb áron.

Amúgy meg bizony, tényszerűen írtam le mire gondolok.
Ellenben te megint kevered a szezont a fazonnal:
Windózon nem kell hozzányúlnia kódhoz, ha fejleszteni akarod... az mitől kapcsolódik a fix átírási költséghez? ahonnan majd tovább lehet fejleszteni?
Amúgy már meggyőztek róla a többiek, hogy a 10k behozza az árát. Nem volt nehéz, ugyanis az elején sem fröcsögtem, még csak nem is kinyilatkoztattam, ha jól megnézed, csak feldobtam egy gondolatot...
Csak kicsit felhúzom magam, ha a logikailag jó gondolatmenetbe hülyeséggel kötnek bele. Mint most is a fejl. költséggel...

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2010. 12. 02. 12:45

A kérdés csak az, hogy az kihasználja-e a VGA gyorsítását. Mert csak simán az atommal HD-t lejátszani szerintem nem igazán lehet. Bár ha tévednék javítsatok ki.

Nem lehet.
XBMC-nek van egy herélt linux-szal "egybeépített" változata, amit fel lehet bootolni egy 4gb-os pendrive-ról és kész a frontend. Bár mondom, én a windowsost használom...

#69 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 14:34

@vipi: Rég "beszélgettem" ekkora antitalentummal.

"...10k az 10k. Nekem 85-ért is sok, 75-ért is. 65-ért meg megvenném. Felfut az eladás, lehet olcsóbb később? Igen. Megvenném? Ha 75-ről esne 65-re akkor igen, míg ellenkező esetben nem. De ez csak én vagyok, mindenkinek megvan az ingerküszöbe akármennyire is nem tetszik. 10k, jelenleg +13% az számít az árban. Lentebb méginkább, márpedig gondolom a cél széleskörű terjesztés lenne egy idő után jobb áron.
"

--- Köszönöm.Tehát neked is mindegy, hogy 85 vagy 75, úgysem veszed meg. 65 oké lenne neked, de nem erről szólt eddig a rizsa, részemről ezután sem. Konkrétan úgy vitatkoznál, hogy azt mondod, amit én. Ennek mi értelme?

"..Amúgy meg bizony, tényszerűen írtam le mire gondolok."

--- A víz normál légköri nyomás mellett 100 C körül forr. Na ez egy tény, csak a miheztartás végett...

"Ellenben te megint kevered a szezont a fazonnal:"

--- Kezdődik...

"Windózon nem kell hozzányúlnia kódhoz, ha fejleszteni akarod... az mitől kapcsolódik a fix átírási költséghez? "

--- Nem tudom. Én ilyet nem állítottam, csak te itt és most...

ahonnan majd tovább lehet fejleszteni?

--- Lásd feljebb.

Amire a szegényes kifejezőképességeddel utalni próbálsz, miszerint szerinted az átírás azért "fix költségű", hiszen mindegy, hogy windows vagy linux alá programozó egyéneknek kell a havi bérét fizetni utána az igaz lehet, de annak a mértéke nem. Valószínűleg nem ok nélkül döntöttek a starter mellett - ahogy a linuxos kolléga leírta, könnyebb és egyszerűbben programozható és ezért olcsóbb is.

"múgy már meggyőztek róla a többiek, hogy a 10k behozza az árát. "

--- Visszaolvastam, de nem találtam semmit használhatót ennek az alátámasztására...

"Nem volt nehéz, ugyanis az elején sem fröcsögtem, még csak nem is kinyilatkoztattam, ha jól megnézed, csak feldobtam egy gondolatot..."

--- Nézőpont kérdése. Későbbi kommentjeid azért kellőképpen alátámasztották ezt...

Csak kicsit felhúzom magam, ha a logikailag jó gondolatmenetbe hülyeséggel kötnek bele. Mint most is a fejl. költséggel...

--- Logikailag jó gondolatmenet mentén eljutottál odáig, hogy személyeskedően kapitális baromságokat irkálsz kritikán aluli hangnemben. Nagy taps...

Figyu! Lehet a tied az utolsó szó, nem érdekel. Ha továbbra sem lesz semmi tárgyilagosság/érv valami a témánkat illetően, akkor simán ignorállak.

#70 Felhasználó inaktív   geza38 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 14:55

@Maxim_: szinte soha nem kell újraindítani, standby-ból meg 4 sec alatt ott a kép.

és ez egy platform. amit itt leírtak, az a jéghegy csúcsa.
az andorid megint egy kötött rendszer, a hbox pedig egy független valamit.

#71 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 02. 14:34

--- Logikailag jó gondolatmenet mentén eljutottál odáig, hogy személyeskedően kapitális baromságokat irkálsz kritikán aluli hangnemben. Nagy taps...

Figyu! Lehet a tied az utolsó szó, nem érdekel. Ha továbbra sem lesz semmi tárgyilagosság/érv valami a témánkat illetően, akkor simán ignorállak.

Megköszönném, ha ignorálnál. Én is így teszek.
A kapitális baromságokat hagyjuk. Elvi síkon beszéltem fix és nem fix költségekről. Te egy TÁRGYILAGOS dolgot tudtál összehozni ezalatt, amikor belekevertél egy folyamatos fejlesztési költséget a fix átírásiba.
A többit el se olvasom... kár lenne.
Érdekes, hogy a 15k hsz-em mellett először most kapom meg, hogy hülye és minden racionalitást mellőző félrebeszélő vagyok. Grat. Általában az ellenkezője derült ki eddig mindenhol, de nem gond.

#72 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 15:28

@vipi:

"... Érdekes, hogy a 15k hsz-em mellett először most kapom meg, hogy hülye és minden racionalitást mellőző félrebeszélő vagyok. Grat. Általában az ellenkezője derült ki eddig mindenhol, de nem gond..."

"...Ha továbbra sem lesz semmi tárgyilagosság/érv valami A TÉMÁNKAT ILLETŐEN, akkor simán ignorállak..."

Tanulj meg olvasni. Ignore.

#73 Felhasználó inaktív   t3Ch 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 02. 20:22

Jó kütyü szó mi szó. Aki a boot idő miatt parázik, az még nem látott BluRay lejátszót. Azt meg kell szokni, hogy ennyi. Próbálják lentebb vinni, szerintem, ha 1 perc alatt elindul a rendszer az már elfogadható, főleg alacsony standby fogyasztás mellett. Az, hogy dolgokat rádughatsz külön az meg külön jó, mert kb ezt eddig semelyik másik hasonló eszköz nem tudta.

#74 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 02. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 12. 02. 15:06

Érdekes, hogy a 15k hsz-em mellett először most kapom meg, hogy hülye és minden racionalitást mellőző félrebeszélő vagyok.

Valami buzeráénstól én is megkaptam, hogy mert eddig soha semmi értelmeset nem szóltam hozzá. Mondom ahamm, akkornyisd ki a szemed, ilyen kis köcsögnek nyilván beugatok és elküldöm a faszba, mert engem sem a stílusom miatt szeretnek. De azért fejtettünk meg itt nem kevés bőcsességet is, ellenben van aki ennyi hsz-el csak a csettopikra jár möhözni, akkor az most műszakilag jó arc?
Make love not Wor.

#75 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 10:10

@Jahno: Milyen "is"-ről beszélsz egzakt? Te "is" megkaptad? Nagyon úgy tűnik mintha a @vipi kolléga amolyan végső érvként bedobta volna ebben a thread-ben, hogy "Érdekes, hogy a 15k hsz-em mellett először most kapom meg, hogy hülye és minden racionalitást mellőző félrebeszélő vagyok. "

Na most itt van azért egy kis probléma - tényszerűen - ,hogy én NEM állítottam ilyet, pontosan (VISSZAOLVASHATÓAN!!!), annyit írtam, hogy ha ebben a témában nincs több érve, akkor a személyeskedő, tény és okszerűséget mellőző, alpárian tahó megjegyzéseit ignorálom. Tudod nem okos dolog a számba adni kijelentéseket, majd vitatkozni azokkal...

Meglehet, hogy túlzottan agresszívan léptem fel a linukszos benyögéssel kapcsolatban, de ami utána történt, az magáért beszél. Mosom kezeim...

#76 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 03. 10:10

...

Álljatok már le, vagy menjetek szobára, játszátok le a kocsma előtt, tökmindegy, de kérlek fejezzétek már be légyszi. Főleg te, mert most te csinálod a fesztivált.

Egyébként mindkettőtök kommentjei magukért beszélnek, nem kell itt magyarázni a bizonyítványt.

#77 Felhasználó inaktív   schuberth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 14:37

OFF:
@Nyulpapa:
Végig olvastam a hozzászólásokat és sztem inkább te használj notepad-et.

ON:
Speckót és fogyasztást nézve ez egy sima 1.generációs Atom + ION PC. Ennél kisebb fogyasztást is el lehet érni, de ahhoz laptop komponensek kellenek, amik kicsit drágábbak. Akit érdekel a téma látogasson http://www.silentpcreview.com -ra, ott a Zotac ZBOX környéki cikkek érdekesek.

Amúgy, a HW-t talán kicsit olcsóbban is lehet találni: Zotac ZBOX HD-ND01 kb. 48-50k (és szerintem szebb) + occó DVB-T stick (4-5K). Ez így kevesebb 55K-nál

Ami a SW-t érinti, nekem jobban tetszik a MediaPortal. Teljesen ingye van, csak Win licenc kell hozzá, Illetve, ahogy már többen írták, XBMC és még Win licenc sem kell.

Remélem sikerül nekik, de én inkább magamnak építek egy HTPC-t

#78 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 15:01

@xclusiv: ...

#79 Felhasználó inaktív   Szájbergyerek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 18:02

Szó sem volt ugyanilyen tudású készülékről 30 ezerért a hozzászólásomban.
Én azt írtam, hogy a DVB-T részt (rögzítőstül) igen kevesen tudják (egyenlőre) kihasználni lefedettség hiányában, a maradék szolgáltatás pedig megvehető 30 ezerért médialejátszó formájában (pl. WD TV Live+Wifi kb. 30e Ft).

#80 Felhasználó inaktív   Szájbergyerek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 04. 18:10

Ha veszel egy TV-s set top box-ot, azt miért is akarnád teljes értékű PC-ként használni? Szóval ezzel védeni a "magas" árat és a Win7-et eléggé sántít. De ha már PC-két internetezésre használod, akkor miért is nem jó a linux rá? Sima böngészés terén gyakorlatilag nincs különbség az átlag user számára.

Mondom ezeket úgy, hogy nincs médialejátszóm külön, Win7 van a gépemen, és ezzel szoktam filmet nézni TV-re kötve amikor ilyenre van kedvem.
De ha veszek egy kicsi, alacsony fogyasztású célhardvert, akkor legyen már ennek megfelelő az ára is, és a szolgáltatása legyen már jó és szép.
85 ezerért valóban lehet venni egy rendes, kis fogyasztású PC-t (ami ha tönkremegy javítható; ezzel szemben, ami cserélhető gariban vagy kidobható gari után...).

Szerkesztette: Szájbergyerek 2010. 12. 04. 18:20 -kor

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.