Idézet: Nyulpapa - Dátum: 2010. 12. 06. 09:04
@vipi: Bele kell rúgni a másikba még, mi?
".... Ez az egy amit nehezen viselek, mert ha én sem vagyok a témában spíler, csak valamelyest értek hozzá akkor is csak akkor szólok hozzá -és ez 100%, nem 99 vagy kevesebb - ha nagy vonalakban okés amit gondolok. És ezt írom xlcusiv-nak is..."
Lószart sem értesz a jinukszhoz, le is írtad. De azt tudod, hogy pikk-pakk megtérülne az ára egy teljes portnak...
Aha, ja. Valóban... Igaz, hogy egy épkézláb érved/ötleted/semmid sem volt, hogy miért vagy hogyan térülne meg, de az biztos, hogy igen hamar megtérülne. Szerinted.
Na itt tartunk most nagyokos. Saját magad hoztad ki a sodrodból azzal, hogy faxságokat irkálsz, aztán meg foggal-körömmel ragaszkodsz hozzájuk.
Ez ennyi, pont.
Hol van itt belerúgás? Csak leírtam mit mire alapoztam, ráadásul nem is neked. Asszem aki rúgással indított, rögtön páros lábbal az nem én voltam...
Na még egyszer utoljára:
Miért térülHET meg? Talán mert fix költséget állítottam szembe
lehetséges folyamatos bevételhez. És nem, nem írtam, hogy
megtérül és pont. Azt írtam, hogy van rá esély.
Ezzel szemben te két ponton állítottál hülyeséget:
1. Indult azzal amikor rám támadtál, hogy a fentiek helyett én kinyilatkoztattam és meg mondtam a kurva frankót. Ez nem igaz. Ha így értetted baj van az értelmezéseddel (De gyanítom megértetted, ha csak utólag is, mivel már utaltál rá azóta, hogy túlzó volt az első reakciód...)
2. Utána elkezdtél folyamatos fejlesztési költségekről írni a fix egyszeri átírás mellett. Ez sem állja meg a helyét. Vagy legalábbis nem arra válasz amiről én beszéltem, az egyszeri port költségéről.
Vissza lehet olvasni és/vagy hallgatni. De írhatsz még nyugodtan egy hsz-t is, nekem nem lesz több hozzád, így maradhat az erőltetett hülyeség utolsó szónak.
Kiszálltam. További jó fórumozást és kevesebb elhamarkodott ítéletet!