Idézet: Fiery - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 15:01
Baz, a savszelesseg teszteket hozod fel peldanak, ott meg szo nincs random hozzaferesrol...
5-10 %-ot alairom, de a 20% koruli difi pl. az Athlon XP 3200+ es Athlon 64 3200+ kozott nem csak az IMC adja, hanem ugye az architekturalis difi, az SSE2, valamint ugye nem kis mertekben szamit az 1 MB L2 cache is...
Fiery
Figyu, én elfogadom azt, hogy nem nő a sávszélesség, mert többször annyi sávszélesség és egyéb tesztet futtattál le életedben, mint ahány tesztet én egyáltalán elolvastam, de akkor magyarázd meg, hogy mitől gyorsult 10%-al a Q3 a késleltetés csökkenésétől, továbbá, hogy mitől mértek abban a tesztben lényegesen nagyobb sávszélességet.
Azt is magyarázd meg, hogy egy relatíve kicsi (az IMC-hez képest kicsi) késleltetés csökkenés miért okozott 6-7%-os teljesítménynövekedést, továbbá ha egy ilyen kicsi csökkenés ekkorát okozott, akkor az IMC miért csak 5-10%-ot számít.
Persze az is jó válasz, hogy elbaszták a mérést.

De ekkor hozz egy olyan tesztet, ahol nem rontottak el semmit és nem is mértek jelentős sebességnövekedést.
U.i. Azt nem szeretem Rive-ben, hogy gyakorlatilag soha nem hoz semmilyen bizonyítékot az állítása igazolására. Most is csak kijelentette, hogy nem gyorsul az IMC-től a P4 (jelentősen), de erre egyetlen tesztet sem hozott. Viszont lehülyézni/leostobázni le tudja a másikat, az nagyon gyorsan megy neki.
U.i. 2. Benned még bízok.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor