Pfuj.
 Pfuj.Na, megint rablás volt
 Épphogy végre szereztem pár a 233as MMXnek a dual deszkába, mibe botlok egy dzsuva Portocom laptopban? Nem beforrasztott, hanem sima PGA tokos 266 MHzs Tillamook magos P1. 35 helyett 25 nm-en, még 300as is van belőle. Erre a feszültség? 1,9 volt....bááh. Most megint kotorás van, honnan szerzek, 1, párt neki, 2, Powerleap Socket7 átalakitót, ráadásul kettőt? Hajjajj...
 Épphogy végre szereztem pár a 233as MMXnek a dual deszkába, mibe botlok egy dzsuva Portocom laptopban? Nem beforrasztott, hanem sima PGA tokos 266 MHzs Tillamook magos P1. 35 helyett 25 nm-en, még 300as is van belőle. Erre a feszültség? 1,9 volt....bááh. Most megint kotorás van, honnan szerzek, 1, párt neki, 2, Powerleap Socket7 átalakitót, ráadásul kettőt? Hajjajj...Nemsokára meg kezem közé kaparintok egy AMD Personal Internet Communicatort, majd meglátjuk beszopom e ugyanugy a lockolt biossal, mint minden normális ember.
Ja, és lealjasodtam Sony PictureBook szintre is. Mit mondjak, ettől a Transmeta Crueso cubehörtől nem vagyok ám hanyattesve, se a felszeretségtől. A NEC MiniNote-hoz képest kicsit szegényes, pedig ez újabb....
No mindegy. Azért majd járok még erre. Lehet megint fél év múlva

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

)
)