Idézet: kettoc64elado - Dátum: 2008. Nov. 4., Tuesday - 21:14
szvsz csak táp+házikó kell (ha valamit kifelejtenék, köss csak belém)
Na, pont ez a ketto nincs:D
Illetve tap talan.
Idézet
ABIT bh-6
Ahúgy p28-f (asus; remélem, hogy működnek, és hogy nem írtam el a típusjelzést.)
mind2 slot1, benne slot1ppga átalapítóval figyel 400MHz cerka. Az egyikben figyel 4 sdram, a másikban mind a 3 slot üres. Van még tartalék 266MHt cerka, szintén S370, szintén átalakítóban.
A mukodokepessegukrol nem tudok nyilatkozni, a tipust azert biza sikerult elirni (P2B-F, amugy az egyik legjobb slot1-es lap, meg azokbol az idokbol szarmazik, amikor az ASUS tudott alaplapot gyartani:), plusz 266-os socket370-es cerka nincs, 300-as a legkisebb:)
Amugy lehet, hogy nem artana meg valami cd/vinyo/halokartya/miegymas se a gepekbe:)
Amugy ize, milyen ESS, milyen notebook, vagy mi, lemaradtam (erdekes, nem nagyon latszanak rajtam a 7-8 oras alvasok, pedig a vonaton meg meloban is olyanokat szoktam aludni mostanaban...:D
BTW beszereztem a 600-as P3 (slot1, 512/100) parjat, bar szerintem semmire nem fogom hasznalni oket, de azert megis megnyugtato erzes:)
Kiprobaltam az LSI RAID hartyat is (MegaRAID 320-2), kiakaszto, 28MB/sec, barmit csinalok vele, kulon erdekes, hogy meloban kb. ugyanez a kartya (320-2E, szoval PCIe) 110-120MB/sec korul sebessegeket produkal, pedig azon nincs BBU, ezen meg van. A tokom se erti.
Sot, a Netrat is tovabb piszkaltam, hibatlanul megy rajta a FreeBSD (7.1-BETA2, sparc64 port).