Idézet: xclusiv - Dátum: 2011. 08. 17. 12:45
Jajmó, az nem jó, android-nak ki van kövezve a zútja a pokolba, jön a wp78 és eltapossa mint a szahart. Legalábbis vers szerint.
De nekem tetszik, lehet veszek egyet, kéne egy dedikált eszköz klóra meg fürdéshez, mert az sgs-t féltem.
tabot én is sokat használom a klón. újságként

otterbox defenderrel meg qrvajó túratérkép, oszt ennek a toknak hála az sem gond, ha a legnagyobb sárba pottyan bele.
normál hétköznapi toknak meg ott van a samu exclusive nyenyenyunyaszírszar bőr tok, ami egyébként egy rakat kula.
amúgy desi is kiválóan bírja a vizet, cimborám telója megjárta a fürdőkádat, a telefon ki se kapcsolt

persze mikor észrevette, azonnal kikapcsolta és irány szárítani (kb 1 percet volt víz alatt).
iphone nem bírja

épp tegnap esett bele a medencébe 2 darab (konkrétan a gyerek berántotta a vízbe), a 3g teljesen lehalt, be se kapcsol, a 4 meg öntudatra ébredt, össze-vissza telefonálgat, hívás közben magától kihangosít, elnémít, springboard-on lapozgat, programokat indít
szóval az iphone 4-et megszállta a skynet
úgy fest, hogy ma kicserélik gariba
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3