HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Bemutatkozik a Windows 8 telepítő is Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: bviktor - Dátum: 2011. 11. 22. 14:02

1-2 milliárd desktop/workstation, amin windows futkos, rémlik?

Azért 2 milliárd tuti nincs, 1-1,5 között lehet valahol. Más kérdés, hogy ennek jó része céges gép, ahol nem update lesz, hanem gépcsere, az új gépre meg megy fel a corporate image...

#42 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:27

@effendi: no igen, nem akarom a wint védeni (se a Linuxot magasztalni), de a win7 frissítése közel sem olyan stresszes, időigényes mágikus folyamat, mint a példában..:D

#43 Felhasználó inaktív   effendi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:31

@bj22: Hja, vannak a vindóznak hibái, de nem pont a frissítés az, amibe egy HC linuxosnak fogást kéne keresnie. Ez így nem túl hiteles. :-)
ABIT BD7-II / P4 Northwood 1.8@2.6 GHz / CoolerMaster IHC-L71 Silent, Heat Pipe / 2x IBM 80 GB 7200rpm HDD / 512 MB DDR Samsung PC-2700 / ATi Radeon 9600 / SB Audigy

#44 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:33

@szende: egyrészt, azt szeretném kérdezni, h h hívják azt, aki tangónak hívatja magát a szamba országában... igen, seggfejnek hívják.
másrészt, én nem láttam azt az óriási konkurenciát desktop fronton a 90-es években, ami rákényszerítette volna pl. az xp-re az ms-t. illetve igen, de csak annyit, a 98 sok mindenre jó volt, csak monnyuk a világhálóra nem. a vista sem azért jött ki, mert a linux valami hihetetlen darabot hasított volna ki a tortácskából.
a win8 viszont tényleg annak a folyománya, amit felvettél. a két szép szemem mellé nekem pedig jutott agy is, a vallásos áhítatot meg a hitet sem szeretném a neten gyakorolni, mint egyes almára, pingvinre, ablakra felkent papok.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#45 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:39

@LInux-power: lajikus
ez a lajikus ez milyen állat? a melletted lévő ketrecben lakik? etetni szabad? vagy az az egész állatkert területén tilos? csak kérdezem, régen nem jártam már ilyen helyen...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#46 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: effendi - Dátum: 2011. 11. 22. 17:19

Egyrészt nem sp0 telepítõvel kellett volna nekiállnod, nem is lett volna 3 óra...
Másrészt a vindóznál elég felrakni a hálókártya drivert (ha nem ismerte volna fel), aztán majd leszedi szépen a háttérben a frissítéseket, miközben dolgozol, vagy játszol, videózol, vagy akármit csinálsz. Nem kell parancsokat pötyögni a konzolba, meg csíkot nézni, amíg lejön. Ezért is remek vívmány a multitask. :-)

No kérem, linux alatt ez ugyanígy van. Ő dolgoz a háttérben, te meg közben csinálsz amit akarsz, aztán egyszer csak szól, hogy kész vagyok, újraindulnák, nyomjá gombot lécci. És ezt tudja akár sp0-ról is.

Idézet

Az meg, hogy rossz csomagot töltöttél le, egyértelmûen a billgécc hibája. :-)

Hát igen, ez epic.
Persze az is igaz, hogy ha a vindózápdét nem egy köszvényes csiga sebességével dolgozna, akkor neki se állna az ember ilyen kalandorságnak, mint letölteni valamit a ms-tól. Amit egyébként gúgellel keres meg, helyesebben talál, mert keresni lehet a daunlódcenterben is, de annak a beépített keresője akkora hulladék, hogy azt tutira a hp-tól minőségi okokból elbocsátott driverfejlesztők készítették.

Szerkesztette: xclusiv 2011. 11. 22. 16:46 -kor

#47 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:00

@kockulat: ez mi? Ironia a hiba? :D Hiba nincs is? :)

#48 Felhasználó inaktív   effendi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:00

@xclusiv:

"No kérem, linux alatt ez ugyanígy van. Ő dolgoz a háttérben, te meg közben csinálsz amit akarsz, aztán egyszer csak szól, hogy kész vagyok, újraindulnák, nyomjá gombot lécci. És ezt tudja akár sp0-ról is."

Nohát ezért sem értem azt a frissítős kifakadást. :-)

"Persze az is igaz, hogy ha a vindózápdét nem egy köszvényes csiga sebességével dolgozna, akkor neki se állna az ember ilyen kalandorságnak, mint letölteni valamit a ms-tól. Amit egyébként gúgellel keres meg, helyesebben talál, mert keresni lehet a daunlódcenterben is, de annak a beépített keresője akkora hulladék, hogy azt tutira a hp-tól minőségi okokból elbocsátott driverfejlesztők készítették."

Na az MS dánlódcenter viszont az a pont, amin fogást lehet találni. :-))
ABIT BD7-II / P4 Northwood 1.8@2.6 GHz / CoolerMaster IHC-L71 Silent, Heat Pipe / 2x IBM 80 GB 7200rpm HDD / 512 MB DDR Samsung PC-2700 / ATi Radeon 9600 / SB Audigy

#49 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:08

@effendi: Bocs, hogy nekem a céges telepitombe nem kerult be az sp1. Mert ha benne lett volna akkor egy restart es kesz, igaz? Almaidban...... Szoval szerinted az ok, hogy 30 perc szarakodas utan nyogi ki, hogy rossz a nyelvi verziot szedtem le. Ezt nem lehet le csekkolni 2 perc alatt...... Videot neznek de nincs kodek.... pfffff...... dolgoznek ha kozben nem lenne lassu mint az allat. A lényeg, hogy ugyan arra a gépre, hogy kb hogy ugyan oda eljussak az windowsal 5 ora, linux meg 1....... Hoppacska, kis kulonbseg, plane ha fizetni is kene erte... :D

#50 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:10

@avman: te amilyen udvarias vagy, csoda, hogy a kutya olbol kiengedtek.....Ki se engedtek mi, inkabb bekotottek a netet.... :DDDDDD

#51 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:19

@LInux-power: jaja, én netet kaptam, te meg csak egy csontot a nyakadba, hogy legalább a kutya jáccon mán veled...

#52 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:40

@avman: ilyen retardált bonobo majmokra szoktak mondani nem nagyon okos viszont nem kicsit buta......Te kivetelesen buta vagy legy ra buszke masre ugyse tudsz.... :DDDDD

#53 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 11. 22. 16:45

No kérem, linux alatt ez ugyanígy van. Ő dolgoz a háttérben, te meg közben csinálsz amit akarsz, aztán egyszer csak szól, hogy kész vagyok, újraindulnák, nyomjá gombot lécci. És ezt tudja akár sp0-ról is.

Annyi diffivel, h egyben leszed mindent, oszt kalap. Ha kernel csere volt, akkor lehet restartolni. Win meg megupdateli többször is magát, ugyanazt a peccset, és 50%-ban restart.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#54 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 18:16

@LInux-power: felétek ilyen mondások járnak? akkor csak jól tippeltem azt az állatkertet.

#55 Felhasználó inaktív   zopal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 18:35

@LInux-power: "A lényeg, hogy ugyan arra a gépre, hogy kb hogy ugyan oda eljussak az windowsal 5 ora, linux meg 1"

Lehet olyan telepítőt készíteni - egyszerűen - ami az összes codec-estül, office-ostul, patchestül feltelepíti a windows-t, különböző hardverekre, 7-11 perc alatt.

Tényleg nem értem, ez egy windows 8-ról szóló cikk és teleírjátok minden mással csak azért, hogy bizonyítsuk ... Mit is ? Hogy mindegyiknek OS megvan a helye?

#56 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 18:35

@avman: persze, persze kis okoska maki..... :) na téma off.....

#57 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 18:39

@zopal: Renben van, hogy lehet késziteni. De masik gepre masik image + megcsinalni sem 5-7 perc. De nem ez a megoldas. En azt varnam el, hogy nyomok egy frissitest egy restart belefér és kész. Miert nem lehet, hogy ez igy menjen? Linuxnal ez siman igy megy. Ennyi.. :)

#58 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: LInux-power - Dátum: 2011. 11. 22. 18:39

De masik gepre masik image

Max az állatkertben... :Đ
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#59 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 19:05

@LInux-power: "hogy kb hogy ugyan oda eljussak az windowsal 5 ora, linux meg 1"

Mert béna vagy...

#60 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 22. 19:06

@Leni: Ha nem értesz hozza ne szolj bele, nem telefon...... lama......

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.