HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#721 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 10. 14:17

Végre valami. Júliusban leesett a hó, télen meg 30 fok volt rányékban, vagy mi is volt konkrétabban?

Hátrébb már leírtam, videót is linkeltem, hogy miként fest az, amikor a természetes felhőkből, ami mindenféle alakzat, magasság, egyszer csak elkezd préselődni és olyan vékony lesz, mint a paplan + hullámpala alakú. Egy teljesen mesterséges alakzatot ölt, majd kb. 30 perc alatt eltűnik, semmivé foszlik.

#722 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:30

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 10. 14:00

nagyon nem akarom ebbe a témába beleásni magam

Van Isten, nincs Isten, mi ez az egész itt körülöttünk? Káoszban vagy megtervezett rendben élünk? Evolúció? S csak azért nem látjuk a fejlődését, mert nem olyan léptékkel élünk? Biztos van neked is egy elméleted, sőt tuti, hogy van hited is, másrészt mi a tökömnek ünneplitek a karácsonyt :-s :nevet: én legalább nem ünneplem és nem csinálok belőle gondot :cool: gyerkőcök kapnak ajándékot, de kb. 5 perc a karácsony. Se bevásárlási láz, se lapostévé, se karácsonyfa (nagy ritkán) de tudnék mesélni sztorikat. Nem tudom mikor gizellában még elhatároztuk, hogy oké, nincs karácsonyfa. Erre anyósom benyögte, hogy szilveszter éjjel nálunk lenne, mert apósom melózik, éjszakás.
Nahhh, futás keresni fát, hátha már valaki kidobta. Szerencsémre ott ahol árulták, találtam egyetlen darab fát betekerve, ott hagyták. Ugye-ugye, hogy semmi sincs véletlen.
Hazago, aztán nagy díszítés, gyerekeknek is tetszett, vártuk anyósomat, hogy nem vagyunk mi hülyék :Đ van itt fa. Erre felhívott, hogy még is inkább apósommal lesz, bemegy a munkahelyére és ott marad vele egész éjjel :Đ

#723 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:31

Rakjam Budapestbe, alig bírtam kijönni onnan :Đ

#724 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:48

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 09. 18:59

Ez nem csak azt mutatja, hogy csak össze-vissza beszélnek a levegőbe?

Sajnos nem, csak nem fejeztem be, nem fejtettem ki részletesebben.
Már írtam, hogy két lehetőség van, vagy ők maguk szállnak szembe harciasan saját magukkal (David Icke, Alex Jones, de sorolhatnám...) vagy aki elkezd nyíltan harcolni velük a médiában és van következménye, akkor megölik. Ilyen volt Aaron Russo. Érdemes megnézni a vele készült riportot, rögtön utána kinyírták.

Magyar viszonylatokban így működik:

http://mkh.valosag.n...magyarsag-ellen

Ebből kiolvashatod, hogy mi a szisztémájuk.
Ha ők maguk vezetik az ellenforradalmat saját maguk ellen, mint pl. occupy wall street, amit Soros György pénzel, akkor arra viszik, amerre akarják, a tömeg tehetetlen. Ennek kapcsán érdemes végigolvasni a cion bölcseinek jegyzőkönyvét. Sajnos sok baromság terjed róla a neten, elsősorban az, hogy hazugság.

De pl. én nyilvánosságra hozok egy pályaudvari buszmenetrendet és az aapján indulnak a buszok percre pontosan, akkor lehet, hogy hazugság, de senki sem akadályoz meg abban, hogy komolyan odafigyeljek rá. A cion bölcsei ilyen. Senki sem tudja, aki az összeesküvés elméleteket gyártja róla, hogy valójában ki írta meg. Sőt, azt sem tudják, hogy aki tollba mondta, az nem ember volt, ezért ördögi terv, ezért működhet zavartalanul és titokban már az 1700-as évek óta.

Nincs összevissza beszélés, csak bevisznek az erdőbe. Gondolom mindenkinek egyértelmű, hogy igazság csak egyetlen egy van és azt nem kell kitaálni. A sátán az, aki gyárt még 99-et, mindenkinek a maga sütijét, annak érdekében, hogy ne találjon rá soha az igazságra. Kinek sport, testépítés. Kinek egy érdekes gyűjtemény, kinek való-világ és sms szavazás, kinek tudomány és elismertség. Kinek hatalom, kinek a nők, autók, vagy maga az egész világ. Van, aki beéri annyival, hogy évente egyszer lásztminut, neki az a világ. Egy a ényeg, ha bemész az erdőbe, néha szamócával jössz ki, de néha a medve hoz ki. Nem kell feladni, igazság csak egyetlen egy van.

Bárki láthatja, hogy itt egyedül vagyok, érdek nélkül, akár találhatnék valami más elfoglaltságot is. Egyetlen dolog biztat, s az ennyire egyszerű:

Idézet

üdv guga!
nem tudom hol kezdjem...kezdem a végén..örömömre szolgálna ha még ebben az életemben sör és pálinka mellett beszélhetnénk..
pár hónapja találtam rád -vagyis az írásaidra-a neten és már tudom, hogy nem véletlen..
keresem az igazságot már egy ideje, mindaddig hiába amíg nem olvastam a soraidat, amiknek még ma sem értem a végére(a LOGOUT.hu-n)..
mit mondjak, hatással volt rám és olyan érzések kerítettek a hatalmukba amiket nehéz nekem szavakba önteni, lévén az írás oly szintű tudásával nem vagyok felvértezve mint te..
mielőtt még átcsapna írásom nyálas ömlengésbe, befejezem..és ha úgy gondolod, hogy miért is ne találkozhatnánk akkor azt jelezd nekem bármilyen módon..
Áldás rád és családodra..
ui: biztosíthatlak, hogy nem volt hiábavaló az a megszálálhatatlan lenyomott billentyű..én mondom ezt, az a bizonyos 1 aki miatt biztos, hogy megérte..
In lak’ech

Mindig csak és kizárólag egyetlen egy ember miatt. Látod nem is tudtam róla, hogy hónapok óta figyelemmel követ, nem jelzett vissza, de volt egy igen hosszú szünetem, amikor magamban feladtam, hogy már tényleg nincs kiért, s miért. S akkor kaptam ezt az üzenetet. Ez Isten munkája, így dolgozik, hogy ne az én dicsőségem legyen.

#725 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 14:49

Nincs egy eado L betűtök :-s :Đ

#726 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 15:14

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:31

Rakjam Budapestbe, alig bírtam kijönni onnan :Đ

Ha ezeket amiket itt leirtál pesten egy egyenruhásnak elmondod többet haza se kell jönnöd. Ingyen kapsz muszájkabátot, fűtésre kajára gondod nem lesz :D

Szerkesztette: djculture 2012. 02. 10. 15:14 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#727 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 15:40

Idézet: djculture - Dátum: 2012. 02. 10. 15:14

Ha ezeket amiket itt leirtál pesten egy egyenruhásnak elmondod többet haza se kell jönnöd. Ingyen kapsz muszájkabátot, fűtésre kajára gondod nem lesz :D

Van néhány egyenruhás ismerősöm, kinek nincs :-s, mivel 20 évet lehúztam fővárosban, adódik, hogy onnan is. Elárulom neked, hogy szarnak az egészbe, nyögik ők is a hiteleket és az ő munkájuk sem több, mint egy teszkós árufeltöltőé, csak egy biorobot occsojjé. Amelyik hülye az bevállalja zsebbe, de ott is elég sok a belső ellenség.

#728 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 18:49

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:21

Hátrébb már leírtam, videót is linkeltem, hogy miként fest az, amikor a természetes felhőkből, ami mindenféle alakzat, magasság, egyszer csak elkezd préselődni és olyan vékony lesz, mint a paplan + hullámpala alakú. Egy teljesen mesterséges alakzatot ölt, majd kb. 30 perc alatt eltűnik, semmivé foszlik.

http://www.google.hu...iw=1206&bih=678
http://www.google.hu...iw=1206&bih=678

a levágott nyílegyenes szél az mondjuk tényleg kurva érdekes, talán a egy fel- vagy lefutó légáramlat, vagy a meleg nedves szállítószalag okozza. annyira nem értek hozzá. a meteorológia egy ideje nem érdekel. most épp a csillagászatba vagyok belebuzulva.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 18:49 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#729 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 18:53

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:48

De pl. én nyilvánosságra hozok egy pályaudvari buszmenetrendet és az aapján indulnak a buszok percre pontosan, akkor lehet, hogy hazugság, de senki sem akadályoz meg abban, hogy komolyan odafigyeljek rá.

De nem az alapján mennek a buszok, mert a sofőröknek megvan a saját eredeti menetrendjük ...

#730 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:11

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:48

Aaron Russo. Érdemes megnézni a vele készült riportot, rögtön utána kinyírták.

most vagy én értek valamit félre, de mintha az interjú idején már rákos lett volna. 2001-ben diagnosztizálták nála. és pár évvel később adta az interjút. pár évre rá meg meghalt.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 19:12 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#731 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:22

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 18:49

MÖHŐ

kihagyod a számításból, hogy előtte normál felhős volt az ég, mindenféle, majd mint ha présgépbe kerülne vékony és szabályos lett, mint a hulámpala, majd eltűnt végleg.

#732 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:23

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:11

most vagy én értek valamit félre, de mintha az interjú idején már rákos lett volna. 2001-ben diagnosztizálták nála. és pár évvel később adta az interjút. pár évre rá meg meghalt.

Fasznak aggályoskodsz te is?

Pólusváltás lesz és akkor így is, úgy is megvakulsz. Persze szigorúan csak három napra.

Aztán meg jön az Anti + a Krisztus is. És az ott és akkor dulva lesz.

#733 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:24

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 10. 18:53

De nem az alapján mennek a buszok, mert a sofőröknek megvan a saját eredeti menetrendjük ...

Csak egy példát hoztam fel, szívesebben beszélgetnék olyannal, aki legalább olyan alaposan átolvasta, mint én. Annyiszor, mint én nem kell, de legalább egyszer, már a hangulata is olyan, hogy a kiötlőjét azonnal zártosztályra tennéd.

#734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:31

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:11

Nem tudom melyik interjúra gondolsz, én arra, amikor beszámol róla, hogy megpróbálták beszervezni és rokka feller elszólta magát 911 előtt pár évvel a részletekről. Közvetlenül a riport után halt meg, nem kizárt, hogy természetes úton, a lényeg, hogy ő nem fizetett harcos volt saját maguk ellen. Onnan is tudni, hogy csak egy videója van, a többinek meg nyakra főre és országokat járnak, előadásokat tartanak.

#735 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:34

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 10. 19:23

Fasznak

Tőled kicsit többet vártam ennél, de már kezdek hozzászokni, hogy a nálad nagyobb kaliberű emberekről is kiderül egyszer csak, hogy kb. a mónikasó szintjét nem tudják meglépni. Fogalmazhatnék keményebben is, tudom, hogy talpon maradsz, de ha legközelebb hozzászólsz, akkor kevesebb érzelem, sokkal több értelem :Đ :kma:

#736 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:35

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:22

kihagyod a számításból, hogy előtte normál felhős volt az ég, mindenféle, majd mint ha présgépbe kerülne vékony és szabályos lett, mint a hulámpala, majd eltűnt végleg.

van egy tucat fajtája... több tucat lezajlási formája. legtöbb esetben a meglévő felhőzet alakul át, majd foszlik szét.
viszont az a levágott nyílegyenes rész... az nagyon ott van.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 19:36 -kor

Idézet

#737 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:36

#738 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:40

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:31

Nem tudom melyik interjúra gondolsz, én arra, amikor beszámol róla, hogy megpróbálták beszervezni és rokka feller elszólta magát 911 előtt pár évvel a részletekről. Közvetlenül a riport után halt meg, nem kizárt, hogy természetes úton, a lényeg, hogy ő nem fizetett harcos volt saját maguk ellen. Onnan is tudni, hogy csak egy videója van, a többinek meg nyakra főre és országokat járnak, előadásokat tartanak.

mi lenne ha pontos évszámokkal dobálóznál? mert én ennyit találtam, halála előtt 6 évvel diagnosztizáltak nála húgyhólyagrákot, 2001-ben. néhány év múlva adta az ominózus interjút, majd néhány év múlva meghalt.
tudom, h ez nincs a benne a jutyúb feliratokban, meg az össznépi oldalakon, de mivel te állítólag mélyebben benne vagy a témában, mint rocco sikfrédi a macák ánuszában, azért is gondoltam, h akkor esetleg napra pontosan tudod.
de látom érdemi infót nem tudok meg csak a maszlagot.
maradjunk annyiban, azt látni, h a lelki szegényeké lesz a mennyeknek országa.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 19:42 -kor

Idézet

#739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:46

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:40

azért is gondoltam, h akkor esetleg napra pontosan tudod.

Nem tagadom, hogy elég sok sallang kering a csoportokban és hígul az info, ezért mondom mindig, hogy bemész erdőbe, s lehet szamócával jösz ki, de lehet, hogy a medve hoz ki, ez benne van a pakliban. Russo 1 interjút adott, ami arról szólt, hogy szerették volna beszervezni, ennél tovább nem jutott. Az infowars.com, alex jones, david icke pedig hegyekben tolja a videót a szabadkőművesség legsötétebb titkairól. Pl. Jacko beharangozta a turné előtt, hogy kitálal róluk, turné előtt meghalt. Russo nem harangozta be, csak kitálalt, utána meghalt. Vagy Tupac a rapper is szeretett volna nyilvánosan kitálalni, beavatott, fizetett ember volt, mielőtt megtehette volna meghalt.

#740 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:49

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:34

Tőled kicsit többet vártam ennél, de már kezdek hozzászokni, hogy a nálad

Belőlem pontosan ennyit tudnak kihozni, az elképesztő mennyiségben, parttalanul szajkózott ostobaságaid.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.