Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 09. 18:59
Ez nem csak azt mutatja, hogy csak össze-vissza beszélnek a levegőbe?
Sajnos nem, csak nem fejeztem be, nem fejtettem ki részletesebben.
Már írtam, hogy két lehetőség van, vagy ők maguk szállnak szembe harciasan saját magukkal (David Icke, Alex Jones, de sorolhatnám...) vagy aki elkezd nyíltan harcolni velük a médiában és van következménye, akkor megölik. Ilyen volt Aaron Russo. Érdemes megnézni a vele készült riportot, rögtön utána kinyírták.
Magyar viszonylatokban így működik:
http://mkh.valosag.n...magyarsag-ellen
Ebből kiolvashatod, hogy mi a szisztémájuk.
Ha ők maguk vezetik az ellenforradalmat saját maguk ellen, mint pl. occupy wall street, amit Soros György pénzel, akkor arra viszik, amerre akarják, a tömeg tehetetlen. Ennek kapcsán érdemes végigolvasni a cion bölcseinek jegyzőkönyvét. Sajnos sok baromság terjed róla a neten, elsősorban az, hogy hazugság.
De pl. én nyilvánosságra hozok egy pályaudvari buszmenetrendet és az aapján indulnak a buszok percre pontosan, akkor lehet, hogy hazugság, de senki sem akadályoz meg abban, hogy komolyan odafigyeljek rá. A cion bölcsei ilyen. Senki sem tudja, aki az összeesküvés elméleteket gyártja róla, hogy valójában ki írta meg. Sőt, azt sem tudják, hogy aki tollba mondta, az nem ember volt, ezért ördögi terv, ezért működhet zavartalanul és titokban már az 1700-as évek óta.
Nincs összevissza beszélés, csak bevisznek az erdőbe. Gondolom mindenkinek egyértelmű, hogy igazság csak egyetlen egy van és azt nem kell kitaálni. A sátán az, aki gyárt még 99-et, mindenkinek a maga sütijét, annak érdekében, hogy ne találjon rá soha az igazságra. Kinek sport, testépítés. Kinek egy érdekes gyűjtemény, kinek való-világ és sms szavazás, kinek tudomány és elismertség. Kinek hatalom, kinek a nők, autók, vagy maga az egész világ. Van, aki beéri annyival, hogy évente egyszer lásztminut, neki az a világ. Egy a ényeg, ha bemész az erdőbe, néha szamócával jössz ki, de néha a medve hoz ki. Nem kell feladni, igazság csak egyetlen egy van.
Bárki láthatja, hogy itt egyedül vagyok, érdek nélkül, akár találhatnék valami más elfoglaltságot is. Egyetlen dolog biztat, s az ennyire egyszerű:
Idézet
üdv guga!
nem tudom hol kezdjem...kezdem a végén..örömömre szolgálna ha még ebben az életemben sör és pálinka mellett beszélhetnénk..
pár hónapja találtam rád -vagyis az írásaidra-a neten és már tudom, hogy nem véletlen..
keresem az igazságot már egy ideje, mindaddig hiába amíg nem olvastam a soraidat, amiknek még ma sem értem a végére(a LOGOUT.hu-n)..
mit mondjak, hatással volt rám és olyan érzések kerítettek a hatalmukba amiket nehéz nekem szavakba önteni, lévén az írás oly szintű tudásával nem vagyok felvértezve mint te..
mielőtt még átcsapna írásom nyálas ömlengésbe, befejezem..és ha úgy gondolod, hogy miért is ne találkozhatnánk akkor azt jelezd nekem bármilyen módon..
Áldás rád és családodra..
ui: biztosíthatlak, hogy nem volt hiábavaló az a megszálálhatatlan lenyomott billentyű..én mondom ezt, az a bizonyos 1 aki miatt biztos, hogy megérte..
In lak’ech
Mindig csak és kizárólag egyetlen egy ember miatt. Látod nem is tudtam róla, hogy hónapok óta figyelemmel követ, nem jelzett vissza, de volt egy igen hosszú szünetem, amikor magamban feladtam, hogy már tényleg nincs kiért, s miért. S akkor kaptam ezt az üzenetet. Ez Isten munkája, így dolgozik, hogy ne az én dicsőségem legyen.