Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 16:53
Majd talán eljutsz oda, h ez is filozófiai és az ebből adódó programozottsági kérdés.
Könnyen belátható, h a fizikai ellátottságunk megteremtése sokkal hatékonyabban megy összefogásban, mint egymás (általánosan, a környezetünk) ellenében (megpróbálva kihasználni a környezetünket).
Ha az ellátottságunk megteremtését a kölcsönösen előnyös együttműködésekre alapozzuk, akkor az összes szituáció elenyésző hányadában fordul elő a vagy te, vagy én helyzet. És ez utóbbiak is többféleképpen kezelhetők.
Érdemesnek látom megemlíteni még a megszokásokat és a megszokásokon alapuló automatikus (végig gondolás nélküli (reflexes)) működéseket, problémakezelő sémákat.
Azok a sémák mélyülnek jobban bennünk amelyeket gyakrabban látunk, használunk (perifériára szorítva a többieket).
Ha az aktív időnk nagyrészét konkurencia környezetben töltjük, akkor (ha nem teszünk tudatosan másképp) automatikusan ennek szabályaihoz idomulunk. Ez pedig óhatatlanul beszivárog a belső kapcsolatainkban való működésünkbe is (nem tudunk mindig figyelni és másképp viselkedni. Kiemelten igaz ez azért is, mert a működésünk zöme érzés alapú és a belső körünkben jobban eleresztjük magunkat (kevésbé koncentrálunk, így nagyobb mértékben érzés alapon működünk), mint a "külvilágban".
A tetoválásod pedig egy hamis aforizmát tartalmaz.
Ha fizikailag egyedül vagy, a személyiséglényed akkor sincsen egyedül. Ugyanis, Ő a világképed valóságában él a világképedben levő többi képzettel együtt. A valóságélményünket pedig a világképünkben létező valóság adja.
Meg lehet tanulni, h a belső világunkban mi legyünk a főnökök (ne a bennünk létező képzetek rángassanak bennünket (kényszerességek)).
Nektek számítástechnikai szakembereknek megvan az ebben "lámákhoz" képest az az előnyötök, h a számítógépes tudásotokkal jól meg tudjátok érteni a külső valóság (a hardver világa) és a belső (képzetes, világkép) valóság egymáshoz való viszonyát.
az alábbiakat szűröm le:
- a szex nekem soha nem volt filozófiai kérdés, legfeljebb időnként elméleti.
- nem érdekel az ellátottságteremtésed, ami egy elméleti síkon spekuláló valami, kb. egyetlen híve van, maga a tanító, egy szobában egyedül üldögélő, buta kis félőrült.
- mentálisan beteg, jól körülírható, tetten érhető sémák mentén gondolkodsz, ezt már bebizonyítottuk. innentől szerintem ez ügybe kuss van neked.
- ha nem vagy egyedül, mikor egyedül vagy, na az már a skizofrénia.
- fingod sincs, mi az az aforizma. ez nem az. megint azt hiszed okos vagy, meg művelt, pedig csak butálkodsz, mint a seggem.
- a kényszerességek tárháza vagy, szinte minden cselekményed előre látható, minden mondatod generálható lenne egy rövid gyulashit generáló scripttel, pár száz szóból. a kényszerességeid rángatnak.
- nem vagyok számítástechnikai szakember. a közelében sem járok. expert felhasználó vagyok, h ne kelljen a janó féle dögkeselyű hiénáknak sok-sok küvecset fizetnem
Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 22. 16:34 -kor