HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1681
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#33561 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:08

Ha nem láttok az elképzelésemben fantáziát, akkor nem.

Nem fantáziát nem lehet látni, de műszakilag ezzel az elosztott dologgal alapban olyan ökörséget magyaráztál, amit nem lehet megoldani, vagy ki tudja, ha nagyon erőlteted, akkor ilyenolyan egyedi kliensprogramos baromságokkal talán, csak nem érdemes gondolkozni sem rajt. Innentől mit mondjunk, ha még magyarázod is, hogy itten fordítva gondolkozunk, programozottság, birkák vagyunk, ésatöbbi? Felőlem legyünk, csak mi megmutattuk, összeraktuk, üzemeltetjük, működik. Csináld utánunk. Aztán jönnek a Tudjukkik, mert jobb másra fogni.

Egy nyüves ingyenes fórumos regisztrációt sem raktál össze. Persze ha összerakod, akkor értelme nincs, erre is mutattam kerületi példát. Indexen pörög a XI. kerület, Gazdagrét rovat, máshol pang, mert nem találnak oda. Itt kezdődik.
Make love not Wor.

#33562 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 13:37

és a többi, és a többi. Ha olyan nagy lehetőségeid vannak, akkor valósíts meg valamit, ne itt verd a faszod. Szólj ha kész. Mármint nem a faszverés.

Ebben a témában a(z évekig tanult) részletek a Ti szakmátok.
Épületgépészetben a tervezéstől a beüzemelésig (szinte) mindent képes vagyok megcsinálni.

#33563 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:14

Látod, azok a fránya logisztikai problémák.
De ez a Ti szakmátok.
Amúgy vicces, h jelenleg óccsóbban adnak egy komplett kábelt, mint a végére egy dugót.

Mert egyben öntik okosba. Vagy ki tudja, de lehet kábelt többet vesznek és nagyban olcsóbb, ha konténerrel jön, szerintem ez sem ilyen egyszerű. Amúgy tudod indokolni, vagy csak úgy mondod? Egy földelt villásdugó kb. 200 forint. Tápkábel 400-500 pénz. Jahh, videós végére egy Neutrik? Az olyan, az drága.
Make love not Wor.

#33564 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:18

Épületgépészetben a tervezéstől a beüzemelésig (szinte) mindent képes vagyok megcsinálni.

Akkor eddig miért fikáztad? Többit meg ki tudja, ha így állsz hozzá, mint a hálózatokhoz és a többihez (ráadásul most is szórakozol velünk) akkor nem hinném.
Make love not Wor.

#33565 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:18

Akkor egy nyitott kérdés maradt, miről beszéltél eddig ex-katedra?

#33566 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 17:14

Ha tudnál olvasni tudhatnád, hogy GNU licenszelt dolgokért is lehet pénzt kérni. Tipikusan az ember idejét fizeted meg azért amire nem vagy képes. Te szívességet kérsz.

Jaja, múltkor hümmögtem, hogy kb. fél millió lenne a lépcsőházunk, abba egy occsóbb, de rendes switch belefér. Ezért cserébe milyen szívesség lenne? Aztán jön, hogy a ház lakói sem értik, meg minek, meg piros. Csoda ha nem értjük? Legalább értelme lenne a hülyeségnek, mint gitárfesztivál, vagy bármi, amit támogattam.
Make love not Wor.

#33567 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 17:22

Akkor egy nyitott kérdés maradt, miről beszéltél eddig ex-katedra?

Igen.
Make love not Wor.

#33568 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 16:53

Majd talán eljutsz oda, h ez is filozófiai és az ebből adódó programozottsági kérdés.
Könnyen belátható, h a fizikai ellátottságunk megteremtése sokkal hatékonyabban megy összefogásban, mint egymás (általánosan, a környezetünk) ellenében (megpróbálva kihasználni a környezetünket).
Ha az ellátottságunk megteremtését a kölcsönösen előnyös együttműködésekre alapozzuk, akkor az összes szituáció elenyésző hányadában fordul elő a vagy te, vagy én helyzet. És ez utóbbiak is többféleképpen kezelhetők.
Érdemesnek látom megemlíteni még a megszokásokat és a megszokásokon alapuló automatikus (végig gondolás nélküli (reflexes)) működéseket, problémakezelő sémákat.
Azok a sémák mélyülnek jobban bennünk amelyeket gyakrabban látunk, használunk (perifériára szorítva a többieket).
Ha az aktív időnk nagyrészét konkurencia környezetben töltjük, akkor (ha nem teszünk tudatosan másképp) automatikusan ennek szabályaihoz idomulunk. Ez pedig óhatatlanul beszivárog a belső kapcsolatainkban való működésünkbe is (nem tudunk mindig figyelni és másképp viselkedni. Kiemelten igaz ez azért is, mert a működésünk zöme érzés alapú és a belső körünkben jobban eleresztjük magunkat (kevésbé koncentrálunk, így nagyobb mértékben érzés alapon működünk), mint a "külvilágban".
A tetoválásod pedig egy hamis aforizmát tartalmaz.
Ha fizikailag egyedül vagy, a személyiséglényed akkor sincsen egyedül. Ugyanis, Ő a világképed valóságában él a világképedben levő többi képzettel együtt. A valóságélményünket pedig a világképünkben létező valóság adja.
Meg lehet tanulni, h a belső világunkban mi legyünk a főnökök (ne a bennünk létező képzetek rángassanak bennünket (kényszerességek)).
Nektek számítástechnikai szakembereknek megvan az ebben "lámákhoz" képest az az előnyötök, h a számítógépes tudásotokkal jól meg tudjátok érteni a külső valóság (a hardver világa) és a belső (képzetes, világkép) valóság egymáshoz való viszonyát.

az alábbiakat szűröm le:
- a szex nekem soha nem volt filozófiai kérdés, legfeljebb időnként elméleti.
- nem érdekel az ellátottságteremtésed, ami egy elméleti síkon spekuláló valami, kb. egyetlen híve van, maga a tanító, egy szobában egyedül üldögélő, buta kis félőrült.
- mentálisan beteg, jól körülírható, tetten érhető sémák mentén gondolkodsz, ezt már bebizonyítottuk. innentől szerintem ez ügybe kuss van neked.
- ha nem vagy egyedül, mikor egyedül vagy, na az már a skizofrénia.
- fingod sincs, mi az az aforizma. ez nem az. megint azt hiszed okos vagy, meg művelt, pedig csak butálkodsz, mint a seggem.
- a kényszerességek tárháza vagy, szinte minden cselekményed előre látható, minden mondatod generálható lenne egy rövid gyulashit generáló scripttel, pár száz szóból. a kényszerességeid rángatnak.
- nem vagyok számítástechnikai szakember. a közelében sem járok. expert felhasználó vagyok, h ne kelljen a janó féle dögkeselyű hiénáknak sok-sok küvecset fizetnem :D

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 22. 16:34 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33569 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:14

Látod, azok a fránya logisztikai problémák.
De ez a Ti szakmátok.
Amúgy vicces, h jelenleg óccsóbban adnak egy komplett kábelt, mint a végére egy dugót.

Ez sem igaz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33570 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2014. 08. 22. 15:11

szerintem első körben be szokták érni azzal, ha figyelnek rájuk. hogy miért, ezt nem tőlem kell megkérdezni, de azt nagyon szeretik, mind külsőségben, mind belsőségben. aztán azt is szeretik, ha megnevettetik őket. ha valakinek beszámolhatnak a napjukról, kivel futottak össze a fodrásznál, mi idegesíti őket a munkahelyen, mit akarnak főzni hétvégén, milyen film érdekli őket, milyen sorozat, milyen könyvet olvastak, mit akarnak.
aztán egyszer, ha egyáltalán végül eljut az ember velük odáig, vagy tudják, és éreztetik, vagy nem, vagy épp rosszul, vagy félreérthetően. vagy épp meggondolják magukat valamikor. vagy őszinték, vagy nem, vagy becsapnak, vagy nem. vagy épp fogalmad sincs, mert épp egyszerre mindet, vagy 2 napon belül a felét. és ettől szétbasz az ideg, megbillen az egyensúly.
gyula, beszéltél már életedben nővel, volt már dolgod velük? mert olyan egyszerűnek látszó dolgokat kérdezel, amelyek baromi bonyolultak és összetettek. és amit az ember nem elemez szarrá magában, mert nem jut vele előre.
eddig adtam önmagam, akinek bejön, bejön, akinek meg végül nem, hát evvan. néha azért pózol egy picit az ember, kiszínez, sarkít, persze.
de ezen kibaszott felesleges sokat gondolkodni, meg folyamatosan ilyen kérdésekkel bombázni magad. feltéve, ha nincsenek súlyos önértékelési zavaraid, vagy súlyos pszichés betegséged, vagy nem vagy épp már a végletekig kétségbeesett. én, egyelőre, egyikkel sem rendelkezem.
nem tudom mi kell a nőnek. általában ő sem tudja, vagy épp rosszul. :D innentől megfejteni előre bármit is...

A leghosszabb kapcsolatom cca. két évtizedig tartott. Ennek a nagyobbik felében együtt éltünk.
Ebből a kapcsolatból tanultam meg azt is, h ha kiszolgálom mások fóbiáit, kényszerességeit, azzal nem csupán magamnak, hanem a másiknak is ártok (erősödnek benne a hibás viselkedési minták).
És igen, a mai egoista, exhibicionista világban sokat számít a jó hallatóságra való képesség (vagy legalábbis az imitálására való képesség).
Azt is tudom, h a kapcsolatokat tönkreteszik az imitációk. Egyrészt azért, mert ezeket nem lehet a végtelenségig és konzekvensen fenntartani. Másrészt azért, mert az imitáció frusztráltságot gerjeszt az imitálóban (és a frusztráltságát óhatatlanul rávetíti arra akinek színészkedik (mert neki csinálja, így értelmezhető úgy is, h miatta frusztrált)).

#33571 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 17:43

A leghosszabb kapcsolatom cca. két évtizedig tartott. Ennek a nagyobbik felében együtt éltünk.
Ebből a kapcsolatból tanultam meg azt is, h ha kiszolgálom mások fóbiáit, kényszerességeit, azzal nem csupán magamnak, hanem a másiknak is ártok (erősödnek benne a hibás viselkedési minták).

és arra nem jöttél rá a bolygónyi agyaddal, 2 évtized alatt, h nem kiszolgálni kell, hanem addig a pontig elfogadni a másikat, amíg nem érzed azt, hogy valami olyat adsz fel önmagadból, ami örökké hiányozni fog, és semmi olyat nem kapsz érte, ami többé/mássá/jobbá tesz? ugyanez működik vissza is, adni és kapni.
ehelyett inkább azt választottad, h egyedül maradsz a fóbiáiddal, hibás viselkedési mintáddal és szépen az őrületig csiszolgatod. végül is, nyertél egy saját világot, ahol te vagy a legokosabb, a tanító, a mentor, mindenki más meg degu. eljutottál az önbecsapás legfelsőbb fokára, gratulálok, gyula, öné a főnyeremény, a nagy bolgónyi koponya, tele szarral.

én nem tudom, h kibírnék-e bárki mellett 2 évtizedet, valszeg nem. és szerintem mellettem sem bírna ki senki ennyit. az ember legyen tisztában a korlátaival. az első, amit meg kellene tanulnod. nem ugatunk bele abba nagy mellénnyel, amit nem értünk. bár, ennek megértéséhez épelméjűnek kellene lenned. az meg nem vagy.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33572 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 22. 15:26

Logikai hálózathoz majd mi értünk, Te nem. Látod, nem az van, hogy kb. meg szeretnéd mondani, kell egy fórumrendszer, helló. Még felőlem az is lehet, hogy saját szerveren a pinyóban, bár ezt nem fogod kifizetni. De már jössz a logikai ráészével, meg pénzüggyel, meg gondolkozásmóddal. Mégis min lehetne gondolkozni, mikor inkább műszaki ajánlások vannak az adott feladatkörre?

Meg milyen duma ez a felszín érdekli? Kinek mit, konkretizáld.

Weboldalba ennyire egyszerűen nem lehet beleszabni szolgáltatást, de nézz utána, kérdés milyen kell. Egy magyar nyelvű szerkesztőségi felület, ahol fórumoztok, cikkeket osztotok meg, jogosultságkezeléssel rendelkezik, az nem nagy kaland. De egyszerűbb webáruház sem. Csak kicsit kell érteni hozzá, aztán segget növeszteni és leülni a dokumentáció elé, vagy a telepítési útmutatókhoz. Aztán feltölteni tartalommal. Mellékesen megjegyzem, hogy főleg ez utóbbi nem szokott működni sok egyesületnél, kisebb szervezetnél, lakóközösségnél.

Szóval, mi olyan nagy kaland? Van publikus rész, adott felhasználó/jelszóval belépve pedig személyreszabott az egész.

Ezt rágtuk idáig? Annó leírtam, most többnyire a Wordpress pártján állunk, de inkább ne kritizáld a gondolkozásmódom, lehet felőlem drupal, joomlam, phpbb, bbpress, innovison, mambo, phpfusion, phpnuke, mittomén mi volt még a múltban, hogy a szocból is idézzek kedvedre valót.

Ezt is megrágtuk egyszer, csak akkor is úgy ugattál vissza, hogy egyet láttál félig, valamit bénáztál vele, aztán közölted, hogy alapjaiban szar az internet, itt mindent át kell alakítani.

Jó, valóban nem szerencsés a júzer felületet honlapnak nevezni. Jobb megnevezés a kezelő felület amelyről kényelmesen el tudja érni és kezelni a szolgáltatásokat. Funkcionálisan mondjuk, mint az operációs rendszer asztala és egy webböngésző egyben. Az asztalról, vagy menűből a különféle csoportjait (az ezekhez tartozó fórum, chat, levelező (és amiket még kitalálnak) szolgáltatásokkal együtt). A tudástárat (fájlcserélő) és mindazokat a helyi és távoli szolgáltatásokat és alkalmazásokat amelyeket erről a felületről szeretne indítani.
Az elv, h semmi sem kötelező a júzer számára. Csak az, h azt biztosítsa a gépén másoknak amibe Ő maga beszállt.
Személyes (és publikus) honlap sem kötelező. Ha úgy gondolja, h jó számára a cégér, akkor legyen rá lehetősége.
Az egész konstrukcióra pedig az az elv, h működjön a minimálisan szükséges hálózaton kívüli szolgáltatások igénybevételével.

#33573 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 22. 15:29

Olyan sincs, hogy AT bővítős csatlakozó. 8-16 bites ISA slot az akad, abba ezt-azt bele lehet tuszkolni. AT-n meg már VLB (kemény 32 bites kivitelben), PCI is akadt, így nem ártana erről beszélni, mert valahogy VLB-re nem láttunk lemezvezérlőt, sem MFM-et, sem RLL-t, közben ha az AT ISA csatlakozójába dugtuk, akkor az XT-s vezérlő (de hülye kifejezés) belement...

Ez is egy rosszindulatú játék volt a szavakkal.
De ebben legalább kreatív voltál (pozitívum).

#33574 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 18:39

Jó, valóban nem szerencsés a júzer felületet honlapnak nevezni. Jobb megnevezés a kezelő felület amelyről kényelmesen el tudja érni és kezelni a szolgáltatásokat. Funkcionálisan mondjuk, mint az operációs rendszer asztala és egy webböngésző egyben. Az asztalról, vagy menűből a különféle csoportjait (az ezekhez tartozó fórum, chat, levelező (és amiket még kitalálnak) szolgáltatásokkal együtt). A tudástárat (fájlcserélő) és mindazokat a helyi és távoli szolgáltatásokat és alkalmazásokat amelyeket erről a felületről szeretne indítani.
Az elv, h semmi sem kötelező a júzer számára. Csak az, h azt biztosítsa a gépén másoknak amibe Ő maga beszállt.
Személyes (és publikus) honlap sem kötelező. Ha úgy gondolja, h jó számára a cégér, akkor legyen rá lehetősége.
Az egész konstrukcióra pedig az az elv, h működjön a minimálisan szükséges hálózaton kívüli szolgáltatások igénybevételével.

Ez pont egy weboldallal, webes szolgáltatással a legegyszerűbb.

"Csak az, h azt biztosítsa a gépén másoknak amibe Ő maga beszállt."

Ezt mondjuk nem értem.

Régebben mondtam példának, nem sejtettem, hogy még működik: http://chat.gyaloglo.hu/php/

Lehet csetelni, felső menüben ilyenolyan weboldalas tartalmak. Saját csetet meg olyanra szabsz, amilyenre akarsz. Privát szoba, csoportok, ésatöbbi.
Make love not Wor.

#33575 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 16:08

Nem mindenki juthat el oda ahová te, mert nem mindenki őrül meg.

Te mit teszel értünk? Mi dolgozunk helyetted. Biztos demagógiának tartod és ezt le is szarom, de te mi - a rendszer - kegyelmkenyerén élsz. Mert megteheted. Lehet hogy ez megalázó, de akkor keress munkát valami mindig van. Ahelyett hogy olyan dolgokat akarsz javítani amik nem rosszak és hülye is vagy hozzá.

A maga világában az őrült is logikusan gondolkozik.
A beteg világunkban a zsenikként számontartottakat általában minimum, borderline személyiségűeknek is tartották.
- A mindenség önfenntartó (működésű) valami.
Ebből adódóan, mindig a produktívak tevékenységének eredménye tartott el mindent.
Ha az embereket nézzük, szintén így csinálták és csinálják, ehhez különféle gondolati, logikai rendszereket használva.
A jelenlegi konstrukció olyan faramuci, h ebben (logikailag) nem Ti tartotok el engem.
Ugyanis, magával a rendszerrel vagyunk EGYENKÉNT jogviszonyban. Alkalmazotti pozícióban a munkaadók is a rendszer része (logikailag). Logikailag még az egyéni vállalkozók is a vállalkozásuk alkalmazottai.
Közötök csak a szerződéseitekben megkötöttekhez van. A rendszer követel és ad. Nincs közötök ahhoz, h a rendszer mire használja fel a bevételeinek azt a részét amelyre nem kötöttek veletek A JÁRANDÓSÁGAITOKKÉNT szerződést.
Az általános rendelkezési jogaitokat pedig a választási paródiákon kiadtátok a kezeitekből. Ezzel felhatalmazottságot adtatok a megvezetőségünk számára, h azt tegyék amit tettek és tesznek. Többek között felhatalmazottságot adtatok a korlátozásaitokra, a sarcolásotok mikéntjének és mértékének meghatározására és a kasszába befolytak felhasználására.
- És én mit teszek értetek? Mindenkiért azt amire használ. Ezen túlmenően pedig foglalkoztatlak benneteket oly módon, h közben javítom a gondolkozáslogikai képességeiteket és gondolatokat plántálok a tudataitokba.

#33576 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 16:14

Ha tudnál olvasni tudhatnád, hogy GNU licenszelt dolgokért is lehet pénzt kérni. Tipikusan az ember idejét fizeted meg azért amire nem vagy képes. Te szívességet kérsz.

Azért nem. Az ezekbe írt betétekért és a terjesztéséért igen.

#33577 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 18:35

Idézet

A maga világában az őrült is logikusan gondolkozik

Zárható
van értelme "beszélgetni" vele?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#33578 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 19:23

Pont fordítva te baromállat.

#33579 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 19:23

A licenc lényege – más szabad licencekhez hasonlóan –, hogy a mű szabadon terjeszthető (akár pénzért is), és szabadon módosítható, de a terjesztései és a módosítások kötelezően szintén GPL licenc alatt kell, hogy megjelenjenek, így biztosítva, hogy a szabad tartalmakból készült bármilyen származékos mű is szabad maradjon.
az aljas közwikipédia közhazudik.

Idézet

#33580 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2014. 08. 22. 19:35

Zárható
van értelme "beszélgetni" vele?

nincs. esetleg trollkodni vele, beleköpni az arcába, ha már túl nagy neki (mikor nem).
valahol azért érdekes, h az ember látja, miként borul el szépen az elméje... legalább felismeri a környezetében... magában. :D
nekem terápiás.
másokat meg a rengeteg butaság idegesít. de a fejlesztés láthatóan sikertelen, minden lepereg róla, ami nem illik a zárt kis világába.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 22. 19:37 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1681
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.