Re: Nem biztonságos Kim Dotcom új fájlmegosztója?
Elküldve: 2013. 01. 21. 15:14
Elküldve: 2013. 01. 21. 15:18

Elküldve: 2013. 01. 21. 15:32
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:03
Nem úgy, mint pl. a Piratebay-es arcok, akiknek annyi a bevételük, amit összedob nekik a közösség, s akik valóban a széllel szemben mentek, nem csak beszéltek róla.
Az már megint más kérdés, hogy a politikusok, xy cégek / szervezetek ugyanúgy bűnözők csak sajnos nincsenek perbe fogva.. A lényeg a lényeg, hogy ne avassuk már szentté dotcomot, mert hatalmas pénzeket akaszt le a fájlcseréből, aztán amikor szorul a nyaka körül a hurok az internetes közösség után kiabál segítségért, csak tudnám miért, hiszen ő is csak egy a sok nyerészkedő vállalkozás közül..
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:21
Egy alkalommal, amikor a THC -t akartam beírni a gugliba, elgépeltem, és PTHC -t írtam be.
Akkor új szót tanultam, és jópár olyan videó linket láttam, ami 5-10 éves gyerekekről "szólt".
Azóta az a szöveg, hogy "erősen fel van nagyítva", vagy hogy "megoldódni látszik" az nálam nem játszik.
Ez egy tényleg valós probléma, csak nincs kiplakátolva, és kevésbé használják motivációs eszközként úgy, mint a terrorista/náci/fajgyűlölő és a többi politikai célra használható cimkét.
Nem szeretném összemosni ezeket, mert a terrorizmus az egy olyan dolog ami a gazdasági okoból történő háborús cselekményekre adott válaszreakció (lehet vallási betét is a történetben, de az többnyire csak az elterelés, vagy az uszítás/fanatizálás része) míg a pedofilia tulajdonképpen egy betegség (én ekként tudom elképzelni/felfogni), aminek hatására ártatlanok szenvednek, és ezt igenis mi könnyítjük meg azoknak, akik még ráadásul ebből is üzletet csinálnak.
Na, ez egy igen központozatlan mondat lett, a lényeg amire ki akarok lukadni, hogy a terrorizmus felszámolásához nincsenek eszközök a kezünkben, de a pedo emberek kiszűrésére, vagy a tevékenységük megnehezítérére talán már vannak. És emiatt le a kalappal az Anonymous előtt, hogy egy párat lekapcsoltak, vagy rámutattak, hogy kik ők, és így már le lehetett állítani őket.
És emiatt fáj, hogy itt egy újabb eszköz amit remek jól tudnak használni a céljaikra azok, akiknél a forró anyag nem a premier vetítésen szerzett kópiát jelenti, hanem valami olyan cuccot, ami valaki olyannak fájt, akinek neve is van.
A jogvédőket leszarom, a terrorizmussal nem tudok mit kezdeni, de a pedokat odaadnám a gyerekek szüleinek, akiknek adnék egy hónapot úgy, hogy abszolút büntethetelenek, bármit is csináljanak a "vendégükkel". És ennek a vendégeskedésnek a videóját raknám ki a netre, az őszinte emberi gyűlölet megnyílvánulásánál nincs jobb visszatartó erő szerintem.
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:25
De nem regisztráltam, szal csak tippelek.
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:31

Te mondtad: "e a pedo emberek kiszűrésére, vagy a tevékenységük megnehezítérére talán már vannak".
En emlitettem egy olyan eszkozt ami rendelkezesre all! Te emlitettel egy szervezetet akik kuzdenek a problema ellen! Isten ments hogy bagatelizaljam a problamat! Az en allaspontom: vannak eszkozok, tudunk eszkozoket krealni, de azt nem tartom megoldasnak hogy a pedofilia cimen isteni jogkorrel tekinthessenek bele a hatosagok mindenbe amibe akarnak! A pedofilokat a Mega mellett is ezer mas helyen meg lehet fogni, ez semmit nem valtoztat a kepleten! Megjegyzem az eredmenytelensegnek egy oka van, ismeretes hogy a politikaban is van nem egy, ezekkel a csoportokkal eros kapcsolatot apolo szemely (norvegiaban egy sorozatgyilkos pedofil targyalasan derultek ki erdekes dolgok arrol hogyan akadalyoztak a targyalast politikusok es egyebb vezetok)! Es most beszelhetunk itt a netrol, de az egyhazak kvazi nyiltan rontanak meg gyerekeket es en meg nem larram ahogy papokat vinnenek lancraverve a nep elott a targyalasra! Ez messze tul mutat a Megan es a mega meg annyira kicsi szelete ennek hogy ha van ha nincs ha titkos ha nyitott, az semmit nem valtoztat a dolgokon! A megoldast mas iranybol kell elerni ahogy azt korabban en, vagy akar te is mondtad!
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:35

Samott
Elküldve: 2013. 01. 21. 16:59
Kár, hogy ez már a maffiaterület, (más szóval politika) mint ahogy az SMS warezt sem kapcsolják le amíg a megfelelő személyek vannak a megfelelő székekben, de persze az ingyenes torrentet azt támadni kell, mert valamire muszáj mutogatni a médiákban, hogy hol lakik az ördög, mert ha nem mutatják meg nekik, akkor még elkezdenek gondolkodni, aztán kiderülne a végén, hogy honnan fúj az a kénkőszagú szél. Az meg ugye nem jó a nyavajásoknak, úgyhogy kell egy bűnbak.
Ehh, a vége az, hogy a pénz beszél, a kutya meg... az erősebb kutya.. Na, az szeretkezik.
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:32
Idézet: NancsiBacsi - Dátum: 2013. 01. 21. 14:57
rosszul tudod. ennyi. mar kereskedelmi forgalomba kerult eszkoz is van belole tudtommal.
a lehalgathatatlansag meg eppen hogy a titkositas alapja ebben az esetben. de mondom, hogy olvass utana, ha nem tudsz rola.
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:35
Idézet: YleGreg - Dátum: 2013. 01. 21. 16:59
Kár, hogy ez már a maffiaterület, (más szóval politika) mint ahogy az SMS warezt sem kapcsolják le amíg a megfelelő személyek vannak a megfelelő székekben, de persze az ingyenes torrentet azt támadni kell, mert valamire muszáj mutogatni a médiákban, hogy hol lakik az ördög, mert ha nem mutatják meg nekik, akkor még elkezdenek gondolkodni, aztán kiderülne a végén, hogy honnan fúj az a kénkőszagú szél. Az meg ugye nem jó a nyavajásoknak, úgyhogy kell egy bűnbak.
Ehh, a vége az, hogy a pénz beszél, a kutya meg... az erősebb kutya.. Na, az szeretkezik.
Valszeg a dagidotcom is azért lett közellenség, mert egy idő után rádöbbent, hogy jobban jön ki, ha nem ad le a bevételből az illetékes elvtársaknak.
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:38
Idézet: gsar - Dátum: 2013. 01. 21. 14:59
az RSA is ugy mukodik, hogy vesz ket igen nagy primszamot, azokat osszeszorozza, es a szorzat felbonthatatlansaga adja voltakeppen a titkositas erosseget.
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:48
Idézet: Raynes - Dátum: 2013. 01. 21. 14:13
Egen...
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:50
Idézet: Kowalsky - Dátum: 2013. 01. 21. 14:47
Ahha.
Szerintem meg csak dotkom csávó látványosan a trambulinról hugyált a medencébe, éveken keresztül, egyszerűen annyira látványos és egyértelmű "jelenség" volt, hogy nagyon szúrta a szemét sok (befolyásos) embernek.
Idézet
Ó, látom már, az amerikai politika és média szakértője vagy

Elküldve: 2013. 01. 21. 17:51
Idézet: bj22 - Dátum: 2013. 01. 21. 16:03
+1
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:52
Elküldve: 2013. 01. 21. 17:54
Idézet: antyg - Dátum: 2013. 01. 21. 14:13
Igen, mert 5 évente a számítási kapacitás nem kicsit durván növekszik. Amúgy szerintem a mega technikailag elavult, ha nem lehet kulcsot cserélni - valami oka van: pl. az üzemeltetők akarnak bekukkantani néha-néha?

Elküldve: 2013. 01. 21. 17:55
Idézet: ielektros - Dátum: 2013. 01. 21. 14:21
Én senkiben sem bízom. A mai világban ez hatalmas hiba, bocsi.

Elküldve: 2013. 01. 21. 17:57
Idézet: YleGreg - Dátum: 2013. 01. 21. 16:21
Amit összehordtál, ez a gazdaságis akármis hebehurgyaság, nos ez baromság. A terrorizmus egy hadviselési forma, és persze a terrorizmus hatásait is az ártatlanok szenvedik meg. Mint általában a minden háborúét...
Idézet
Pont ugyanannyi eszközünk van mindkettő ellen...