Az en rendszerem a kovetkezo: alu blokkok, es az egyiknek aluminium a csonkja, meg mindene, a masiknak meg rezbol vannak a csonkjai. sargarezbol.
A radiator is rez.
Elmondom mit latok:
a rez csonk: hat ilyen lila szine lett szegenynek

Az aluminium csonk:na, az erdekes
A felulet ilyen fekete-szurke lett, es ilyen, mintha genny lenne, olyasmi szinu valami is van rajta

Ja, es ahol 90fokos hajlas van a csovekben, oda ilyen ko:nyo:k idomot raktam, hogy ne legyen feszultseg a csovegben. Az idomok vorosrezbol vannak. Azokrol nem tudok nyilatkozni, mert a belsejet nem latom. A csonkokrol is azert tudok irni, mert azoknak 2-3 millis falvastagsaguk van, es azon azert latszanak a dolgok.
Ja, a csore ez van irva: Build date: 2001.08.15
Lehet szamolgatni, h. kb 5honapja megy a cumo. Kezdetben 1 vodor viz volt es a radiator. Mostmar egy ideje zart a rendszer. Egy ideig nem volt kitisztitva. A csoveg belseje barna lett
Ezaltal a csoveket is barnanak lattam. milyen hihetetlen 
Aztan leeresztettem a rendszerbol 1-2 deci vizet, es a helyere demostos-t toltottem. kicsit habzott. 10-15percig jarattam a masinat ilyen domestos-os vizzel. Ezutan leeresztettem az egesz vizet. szinte szaraz lett

Es toltottem bele csapvizet. namost ez 1-2 honapja volt. Azota a csovek feherek.
Gondolom maradt 1 icipici domestos-os viz a rendszerben, es azzal keveserdve valami tok jo hig domestos van benne. Es ez jol muzsikal.
Hat ennyit tudnek hozzaszolni ehhez a aluminium vs. rez dologhoz.
Ja, tervezem egy ujabb hutoblokkot is, az vorozresbol lenne.
A CPU-rol atraknam az alublokkot a videokartyara, es a vorosrez menne a procira.
Udv: Danko
Ja, tbird900@1035

Súgó
A téma zárva.
, mer imho nem direkt írta kéccer