HWSW Informatikai Kerekasztal: Haegemonia - Legions of Iron - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Haegemonia - Legions of Iron

#181 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 11. 06:09

multiplayer alatt találsz host-ot is, nem csak join-t és máris egy játék-szervert csináltál
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#182 Felhasználó inaktív   Siga.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 11. 09:15

idézet:
Ezt írta BBalázs:
multiplayer alatt találsz host-ot is, nem csak join-t és máris egy játék-szervert csináltál[/quote]

Én arra az IPre gondoltam,ami alatt a kulcsot ellenőrzi a szoftver :).Nem hiszem hogy be lenne fordítva mert egy esetleges IP váltás esetén nem mondhatják azt : ha neten keresztül akarsz játszani itt egy 100megás csomag :))
Siga

#183 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 13:43

a különkiadásban a zenei cédé a játék hangtrackjeit tartalmazza teljes valójukban? mit csinálna a játék egy PIII700-on Gef2Ti kártyával és 512M memóriával? egy ilyen grafkártyán minden effektet be lehet kapcsolni vagy azt csak a Gef4 tudja?

kábé milyen fps-t lehet kihozni ebből a masinából? ha nem bírná full dítélben, akkor milyen mértékű butítást kellene eszközölni?

a különkiadás mennyire korlátozott darabszámú?

köszi előre is válaszokat!
üdv!
.
.
.

#184 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 16:14

idézet:
Ezt írta donphobos:
a különkiadásban a zenei cédé a játék hangtrackjeit tartalmazza teljes valójukban? mit csinálna a játék egy PIII700-on Gef2Ti kártyával és 512M memóriával? egy ilyen grafkártyán minden effektet be lehet kapcsolni vagy azt csak a Gef4 tudja?

kábé milyen fps-t lehet kihozni ebből a masinából? ha nem bírná full dítélben, akkor milyen mértékű butítást kellene eszközölni?

a különkiadás mennyire korlátozott darabszámú?

köszi előre is válaszokat!
üdv!
[/quote]

Nekem csak a meteorfelhőkben szaggat 1024x768x32-ben és Gef2GTS-em van. Viszont 2100+ a proci, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlen a GeF2Ti lesz nálad a kevés.

#185 Felhasználó inaktív   Siga.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 16:55

idézet:
Ezt írta Taranis:

Nekem csak a meteorfelhőkben szaggat 1024x768x32-ben és Gef2GTS-em van. Viszont 2100+ a proci, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlen a GeF2Ti lesz nálad a kevés.
[/quote]

Intel pentium P4 1.9, 512 ram, GF TI 7700 meteorok között szaggat nekem is. A kedvesem is "rákattant" :), neki 1.6 P4, 128 RAM, kártya ua mint nekem. RAM kell neki, de iszonyatos mennyiségbe, szivem csücskénél lekellett venni a felbontást :(
Siga

#186 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 21:18

Egy működő CD key kéne...
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#187 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 21:44

Hello!

Én is megvettem a Haegemoniát, méghozzá az oldalról rendeltem, így megkaptam a speciális kiadást, meg hozzá az ingyér polot. :)

Szerintem nagyon király ! A külön audio CD-nek fergeteges hangulata van, ráadásul az sem volt semmi, hogy saját regényt írtak hozzá. :D Úgy voltam vele, ha már megcsinálták magyarra, nem sajnálom rá a pénzt... Ráadásul egyáltallán nem csalodtam benne, nekem nagyon bejön.

Viszont tudom, hogy illúzió romboló, de nincs valakinek véletlen hozzá cheat cuccosa ? :p Tudom-tudom, ez pofátlanság, de először így akarom végigtolni, és utána normálisan. :)
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

#188 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 22:07

ha mindenáron csalni akarsz, akkor a gameguru.box.sk -n keresgélj :) javítva :)

[ 2002. december 12.: BBalázs szerkesztette a hozzászólást ]
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

#189 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 00:45

idézet:
Ezt írta BBalázs:
ha mindenáron csalni akarsz, akkor a gameguru.box.sk -n kereskélj[/quote]

Thx. :D
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

#190 Felhasználó inaktív   Siga.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 00:54

idézet:
Ezt írta BBalázs:
[LI]*.Siga : nem lehet, hogy amit te nyomsz, az az előző pálya? ott volt ilyen, hogy csak úgy megjelentek maguktól a kalózok a semmi közepén.[/quote]

De ez pont az. Bocsi csak nem tudtam hogy most melyikről is van szó pontosan. Szóval van egy planéta, ahol csak úgy hopp és ott vannak, és kezdem unni :(. Megoldást esetleg nem tudod? :rolleyes:
Siga

#191 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 14:50

idézet:
Ezt írta [LI]*.Siga:

De ez pont az. Bocsi csak nem tudtam hogy most melyikről is van szó pontosan. Szóval van egy planéta, ahol csak úgy hopp és ott vannak, és kezdem unni :(. Megoldást esetleg nem tudod? :rolleyes:
[/quote]

Na most ez az a küldetés ahol a kalózok bolygóját kell kinyiffantani?
Ha igen akkor a bolygót huh mi isa neve a rendszernek?... na van a naprendszer, az alpha meg még 2 talán? Na most nem jut eszembe de a lényeg az hogy nem az alfa, nem is a naprendszer, hanem másik rendszer a bolygójuk otthona :) :) És azon belül is a jobb alsó-közép részen (legalábbis nekem 3x is ott volt). Remélem tudtam segíteni. De látnod kell a csillagtérképen a bolygót, és ha a kurzort rámozgatva pirossá válik akkor meg is lesz, az lesz az...
Remélem segített, eléggé faramuci magyarázat, sorry :(

#192 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 18:37

nem, itt még nem a bolygót, hanem "csak" egy furcsa kalóz bázist kell kiirtani, utána pedig csinálni kell egy saját katonai bázist és miután kész jobb click és kitelepítés

#193 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 20:59

idézet:
Ezt írta Xikita:
csak próbaképpen szórokoztatom magam, hiába írom ki alcohol120%-al safe2 módban, nem indul el. hol a hiba?????[/quote]

Mail ment!

#194 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 12. 21:31

Lenne egy kérdésem a patch-ekel kapcsolatban:
Az alapverzióra rögtön lehet telepíteni a legújabb (1.07es) patchet,vagy fel kell előtte pakolni a korábbi patcheket is?

#195 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 13. 08:58

nem kellenek a régebbi patch-ek, elég a legújabb is

#196 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 13. 09:54

idézet:
Ezt írta Taranis:

[/quote]

köszi a választ!

sajnos sejtettem, hogy ez lesz, a Piii700 már igen sovány... :(
pont ezért nem vettem meg még mindig az IL2-t sem, csak a demót nyomom, az legalább még elmegy. a demót azért kipróbálom, ha az is lassú, akkor gépbővítés kell.

ettől függetlenül csak gratulálni tudok a fejlesztőknek a csoda játékért!

üdv!
.
.
.

#197 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 13. 16:19

Kellene egy cdkey a programhoz :(

Nekem nem kell, hogy onlájn is lehessen nyomni, csak szeretném kipróbálni.

Ha valaki tud segíteni, kérem, hogy a mailomra írjon!

Előre is köszi!

Sasfióka
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#198 Felhasználó inaktív   serf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 16. 13:57

idézet:
Ezt írta donphobos:

köszi a választ!

sajnos sejtettem, hogy ez lesz, a Piii700 már igen sovány... :(
pont ezért nem vettem meg még mindig az IL2-t sem, csak a demót nyomom, az legalább még elmegy. a demót azért kipróbálom, ha az is lassú, akkor gépbővítés kell.

ettől függetlenül csak gratulálni tudok a fejlesztőknek a csoda játékért!

üdv!
[/quote]

Én az IL-2-t még PIII-450-en G400Max-el nyomtam és csak indításnál akadt be egy kicsit utána végig folyamatos volt persze 1024-be.

Szerintem nagyon jó a játék csak kár, hogy egy napos a küldetés.Ez volt a baj a IMP2-vel is. Bezzeg az Imp1-en nem lehet csak ugy átrepülni.
Szerintem sokkal jobb lett a Imperium2-nél, de az egy még mindig jobb és persze a Reunion a király épp multkor játszottam végig.
Azért hajrá Digi remélem léesz még jó termék.

#199 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 17. 20:16

Na valószínüleg már beszéltetek erről, de nem volt türelmem végignézni a topic-ot. Megszereztem a játékot, minden über, de úgy szaggat a videó, mint állat, ebből gondolom, hogy a játék is szaggatni fog.
Nagyon szar ez a szaggatás, a patch kijavítj majd??
Ja magyar kiadás. A gép meg intel celi 600@945 Mhz Geforce 2 MX 400 256MB ram.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#200 Felhasználó inaktív   Siga.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 17. 22:30

Sziasztok!

Kinyirtam a kalózokat, most kezdődött minden "előről" 1 bolgyó, egykét hajó stb. A feladatok hogy a Kharoaieruéoadf faj minden támadását verjem vissza, épijjek egy bázist stb. A támadásokat visszaverem, már csak leteszem taskra a gamét, mert mást nemtok csinálni, mivel csak jönnek, jönnek, de nincs vége a fejezetnek :(

1 bolgyó helyett 2 van kolonizálva
1 bázis helyett 2 van telepitve
2000 érc helyett kibányásztam kb 40.000et

magyarul túl van teljesitve. Ez normális hogy majd' 1,5 órát megy 4szeres sebin és nem történik semmi?

Valami 5let esetleg? :confused:
Siga

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »