Haegemonia - Legions of Iron
Elküldve: 2002. 12. 11. 06:09
multiplayer alatt találsz host-ot is, nem csak join-t és máris egy játék-szervert csináltál
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2002. 12. 11. 09:15
idézet:
Ezt írta BBalázs:
multiplayer alatt találsz host-ot is, nem csak join-t és máris egy játék-szervert csináltál[/quote]
Én arra az IPre gondoltam,ami alatt a kulcsot ellenőrzi a szoftver.Nem hiszem hogy be lenne fordítva mert egy esetleges IP váltás esetén nem mondhatják azt : ha neten keresztül akarsz játszani itt egy 100megás csomag
)
Siga
Elküldve: 2002. 12. 11. 13:43
a különkiadásban a zenei cédé a játék hangtrackjeit tartalmazza teljes valójukban? mit csinálna a játék egy PIII700-on Gef2Ti kártyával és 512M memóriával? egy ilyen grafkártyán minden effektet be lehet kapcsolni vagy azt csak a Gef4 tudja?
kábé milyen fps-t lehet kihozni ebből a masinából? ha nem bírná full dítélben, akkor milyen mértékű butítást kellene eszközölni?
a különkiadás mennyire korlátozott darabszámú?
köszi előre is válaszokat!
üdv!
kábé milyen fps-t lehet kihozni ebből a masinából? ha nem bírná full dítélben, akkor milyen mértékű butítást kellene eszközölni?
üdv!
.
.
.
.
.
Elküldve: 2002. 12. 11. 16:14
idézet:
Ezt írta donphobos:
a különkiadásban a zenei cédé a játék hangtrackjeit tartalmazza teljes valójukban? mit csinálna a játék egy PIII700-on Gef2Ti kártyával és 512M memóriával? egy ilyen grafkártyán minden effektet be lehet kapcsolni vagy azt csak a Gef4 tudja?
üdv![/quote]
Nekem csak a meteorfelhőkben szaggat 1024x768x32-ben és Gef2GTS-em van. Viszont 2100+ a proci, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlen a GeF2Ti lesz nálad a kevés.
Elküldve: 2002. 12. 11. 16:55
idézet:
Ezt írta Taranis:
Nekem csak a meteorfelhőkben szaggat 1024x768x32-ben és Gef2GTS-em van. Viszont 2100+ a proci, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlen a GeF2Ti lesz nálad a kevés.[/quote]
Intel pentium P4 1.9, 512 ram, GF TI 7700 meteorok között szaggat nekem is. A kedvesem is "rákattant", neki 1.6 P4, 128 RAM, kártya ua mint nekem. RAM kell neki, de iszonyatos mennyiségbe, szivem csücskénél lekellett venni a felbontást
![]()
Siga
Elküldve: 2002. 12. 11. 21:18
Egy működő CD key kéne...
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2002. 12. 11. 21:44
Hello!
Én is megvettem a Haegemoniát, méghozzá az oldalról rendeltem, így megkaptam a speciális kiadást, meg hozzá az ingyér polot.
Szerintem nagyon király ! A külön audio CD-nek fergeteges hangulata van, ráadásul az sem volt semmi, hogy saját regényt írtak hozzá.
Úgy voltam vele, ha már megcsinálták magyarra, nem sajnálom rá a pénzt... Ráadásul egyáltallán nem csalodtam benne, nekem nagyon bejön.
Viszont tudom, hogy illúzió romboló, de nincs valakinek véletlen hozzá cheat cuccosa ?
Tudom-tudom, ez pofátlanság, de először így akarom végigtolni, és utána normálisan.
Én is megvettem a Haegemoniát, méghozzá az oldalról rendeltem, így megkaptam a speciális kiadást, meg hozzá az ingyér polot.

Szerintem nagyon király ! A külön audio CD-nek fergeteges hangulata van, ráadásul az sem volt semmi, hogy saját regényt írtak hozzá.

Viszont tudom, hogy illúzió romboló, de nincs valakinek véletlen hozzá cheat cuccosa ?

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.
Elküldve: 2002. 12. 11. 22:07
ha mindenáron csalni akarsz, akkor a gameguru.box.sk -n keresgélj
javítva 
[ 2002. december 12.: BBalázs szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2002. december 12.: BBalázs szerkesztette a hozzászólást ]
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
Elküldve: 2002. 12. 12. 00:45
idézet:
Ezt írta BBalázs:
ha mindenáron csalni akarsz, akkor a gameguru.box.sk -n kereskélj[/quote]
Thx.![]()
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.
Elküldve: 2002. 12. 12. 00:54
idézet:
Ezt írta BBalázs:
[LI]*.Siga : nem lehet, hogy amit te nyomsz, az az előző pálya? ott volt ilyen, hogy csak úgy megjelentek maguktól a kalózok a semmi közepén.[/quote]
De ez pont az. Bocsi csak nem tudtam hogy most melyikről is van szó pontosan. Szóval van egy planéta, ahol csak úgy hopp és ott vannak, és kezdem unni. Megoldást esetleg nem tudod?
![]()
Siga
Elküldve: 2002. 12. 12. 14:50
idézet:
Ezt írta [LI]*.Siga:
De ez pont az. Bocsi csak nem tudtam hogy most melyikről is van szó pontosan. Szóval van egy planéta, ahol csak úgy hopp és ott vannak, és kezdem unni. Megoldást esetleg nem tudod?
[/quote]
Na most ez az a küldetés ahol a kalózok bolygóját kell kinyiffantani?
Ha igen akkor a bolygót huh mi isa neve a rendszernek?... na van a naprendszer, az alpha meg még 2 talán? Na most nem jut eszembe de a lényeg az hogy nem az alfa, nem is a naprendszer, hanem másik rendszer a bolygójuk otthona![]()
És azon belül is a jobb alsó-közép részen (legalábbis nekem 3x is ott volt). Remélem tudtam segíteni. De látnod kell a csillagtérképen a bolygót, és ha a kurzort rámozgatva pirossá válik akkor meg is lesz, az lesz az...
Remélem segített, eléggé faramuci magyarázat, sorry![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 18:37
nem, itt még nem a bolygót, hanem "csak" egy furcsa kalóz bázist kell kiirtani, utána pedig csinálni kell egy saját katonai bázist és miután kész jobb click és kitelepítés
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:59
idézet:
Ezt írta Xikita:
csak próbaképpen szórokoztatom magam, hiába írom ki alcohol120%-al safe2 módban, nem indul el. hol a hiba?????[/quote]
Mail ment!
Elküldve: 2002. 12. 12. 21:31
Lenne egy kérdésem a patch-ekel kapcsolatban:
Az alapverzióra rögtön lehet telepíteni a legújabb (1.07es) patchet,vagy fel kell előtte pakolni a korábbi patcheket is?
Az alapverzióra rögtön lehet telepíteni a legújabb (1.07es) patchet,vagy fel kell előtte pakolni a korábbi patcheket is?
Elküldve: 2002. 12. 13. 08:58
nem kellenek a régebbi patch-ek, elég a legújabb is
Elküldve: 2002. 12. 13. 09:54
idézet:
Ezt írta Taranis:
Nekem csak a meteorfelhőkben szaggat 1024x768x32-ben és Gef2GTS-em van. Viszont 2100+ a proci, ezzel azt akarom mondani, hogy nem feltétlen a GeF2Ti lesz nálad a kevés.[/quote]
köszi a választ!
sajnos sejtettem, hogy ez lesz, a Piii700 már igen sovány...
pont ezért nem vettem meg még mindig az IL2-t sem, csak a demót nyomom, az legalább még elmegy. a demót azért kipróbálom, ha az is lassú, akkor gépbővítés kell.
ettől függetlenül csak gratulálni tudok a fejlesztőknek a csoda játékért!
üdv!
.
.
.
.
.
Elküldve: 2002. 12. 13. 16:19
Kellene egy cdkey a programhoz 
Nekem nem kell, hogy onlájn is lehessen nyomni, csak szeretném kipróbálni.
Ha valaki tud segíteni, kérem, hogy a mailomra írjon!
Előre is köszi!
Sasfióka

Nekem nem kell, hogy onlájn is lehessen nyomni, csak szeretném kipróbálni.
Ha valaki tud segíteni, kérem, hogy a mailomra írjon!
Előre is köszi!
Sasfióka
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."
Elküldve: 2002. 12. 16. 13:57
idézet:
Ezt írta donphobos:
köszi a választ!
sajnos sejtettem, hogy ez lesz, a Piii700 már igen sovány...
pont ezért nem vettem meg még mindig az IL2-t sem, csak a demót nyomom, az legalább még elmegy. a demót azért kipróbálom, ha az is lassú, akkor gépbővítés kell.
ettől függetlenül csak gratulálni tudok a fejlesztőknek a csoda játékért!
üdv![/quote]
Én az IL-2-t még PIII-450-en G400Max-el nyomtam és csak indításnál akadt be egy kicsit utána végig folyamatos volt persze 1024-be.
Szerintem nagyon jó a játék csak kár, hogy egy napos a küldetés.Ez volt a baj a IMP2-vel is. Bezzeg az Imp1-en nem lehet csak ugy átrepülni.
Szerintem sokkal jobb lett a Imperium2-nél, de az egy még mindig jobb és persze a Reunion a király épp multkor játszottam végig.
Azért hajrá Digi remélem léesz még jó termék.
Elküldve: 2002. 12. 17. 20:16
Na valószínüleg már beszéltetek erről, de nem volt türelmem végignézni a topic-ot. Megszereztem a játékot, minden über, de úgy szaggat a videó, mint állat, ebből gondolom, hogy a játék is szaggatni fog.
Nagyon szar ez a szaggatás, a patch kijavítj majd??
Ja magyar kiadás. A gép meg intel celi 600@945 Mhz Geforce 2 MX 400 256MB ram.
Nagyon szar ez a szaggatás, a patch kijavítj majd??
Ja magyar kiadás. A gép meg intel celi 600@945 Mhz Geforce 2 MX 400 256MB ram.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2002. 12. 17. 22:30
Sziasztok!
Kinyirtam a kalózokat, most kezdődött minden "előről" 1 bolgyó, egykét hajó stb. A feladatok hogy a Kharoaieruéoadf faj minden támadását verjem vissza, épijjek egy bázist stb. A támadásokat visszaverem, már csak leteszem taskra a gamét, mert mást nemtok csinálni, mivel csak jönnek, jönnek, de nincs vége a fejezetnek
1 bolgyó helyett 2 van kolonizálva
1 bázis helyett 2 van telepitve
2000 érc helyett kibányásztam kb 40.000et
magyarul túl van teljesitve. Ez normális hogy majd' 1,5 órát megy 4szeres sebin és nem történik semmi?
Valami 5let esetleg? :confused:
Kinyirtam a kalózokat, most kezdődött minden "előről" 1 bolgyó, egykét hajó stb. A feladatok hogy a Kharoaieruéoadf faj minden támadását verjem vissza, épijjek egy bázist stb. A támadásokat visszaverem, már csak leteszem taskra a gamét, mert mást nemtok csinálni, mivel csak jönnek, jönnek, de nincs vége a fejezetnek

1 bolgyó helyett 2 van kolonizálva
1 bázis helyett 2 van telepitve
2000 érc helyett kibányásztam kb 40.000et
magyarul túl van teljesitve. Ez normális hogy majd' 1,5 órát megy 4szeres sebin és nem történik semmi?
Valami 5let esetleg? :confused:
Siga