...a voice from the darkness.....
Peti, de most a poénok miatt meg is ástad Magadnak a vermet: most mehetsz a Dark's Cornerre lefordítani a közértes mottódat...

A mondás jó, de Str1ker azt kérdezi, hogy mit jelent, és én a limitált angolommal nem tudom jól lefordítani; különben is, angolul talán nem is hangzana jól...

Amúgy látom, Te is rászoksz lassan ezekre a szlengekre (pl. pwn)...
CPL-demók: demos.thecpl.com - PKD-demók ZIPpelve; van vagy 3 GB, nemrég letöltöttem mindet. Csak hármat néztem meg (1.64 és PK++ tökéletes a lejátszásukhoz) eddig, de rengeteget lehet belőlük tanulni (pl. a "DM_Psycho"-n 4K^Razorb-től láttam egy teleportos RJ-t a Gold Armourhoz, amit még PeTjA sem ismert, de piszok nehéz is rendesen kivitelezni). Meg pár napja a PKEuro.com is hírt adott néhány új CPL-felvételről (a UK-állomásról): ezek viszont már videók, közvetítői kommentárral (szóval beledumál pár fazon). Jó nagy méretűek, de biztos jók - csak éppen belekukkantottam az egyikbe (a minőség jó volt, és Spectatorből minden rendesen látszott)... Ami egyrész megdöbbentő az az, ahogyan ezek a Srácok mozognak: gyorsan, nyugodtan strafe-elgetnek a szűk platformokon (általában kifordulnak, hogy lássák az egész termet), és nem veszítenek a sebességből, nem akadnak bele semmibe. A másik, hogy mennyire ismerik az adott mapeket és az ellenfelet, ill. annak lehetőségeit: gránátokat szórnak meghatározott helyekre, tudják, hogy honnan jöhet a másik, meg még egy csomó apróság. Poén, hogy pl. előre kilőnek egy rakétát a folyosóra, és a francos ellen tényleg pont ott megy el, és kap belőle egy kicsit (ez a predektív lövés, ahogyan PeTjA nevezte: azaz amikor oda lövünk, ahonnan várjuk az ellenfelet, és kicsit olyan, mintha vakon játszanánk)...

Ja, és még valami: halálosan pontosan céloznak, csak nagyon kevés találat megy mellé, vagy pedig egyáltalán nem is lőnek mellé. Vannak olyan helyzetek, amikor "papírforma" szerint, "pity-pity-pity-pity" (ez 4 rakéta akart lenni, de lehet akár ShotGun is) egymás után, és az ellenfélnek vége. Hihetetlen tényleg, látni kell Őket...
A hátrafelé lövés nagy poén, PeTjA vetette fel pár napja: mondta, hogy lehet ám rakétákat lőni hátrafelé is! Az irányításnál menj be az "Advanced"-be, és foglalj le egy billentyűt a "Forward RocketJump"-nak: én pl. az egérgörgő lenyomását rendeltem hozzá. Ha ez megvan, akkor ha csak egy helyben állsz vagy előre futsz, ha megnyomod a gombot, "kif**gasz" egy rakétát...

Poén, ha pl. valaki üldöz és a ChainGunnal soroz hátulról: gondolhatod, fogalma sem lesz róla, hogy mi ez a rakéta, ami a "sejhajodból" éppen felé tart... Csalónak fog tartani, LOL. Pedig teljesen tiszta az egész, csak egy billentyű-hozzárendelésről van szó. Ráadásul még mindig van vele egy további trükk, amire utána jöttem rá, de ezt inkább majd a játékban mutatom meg, mert úgy az igazi - Petjáéknak is tetszett...

Természetesen azonban ha valamelyik serveren tiltva van a "Forward RJ", akkor ott nem fog működni (tegnap a DCAG is ilyen volt, de megszavaztuk, hogy legyen) ez a trükk...
Rémlátó, én gyakran vagyok a ROD-serveren is, bár utálom: amikor túl sokan vannak bent, akkor nagyon rossz, és főleg azért, mert borzasztóan lelassul (P3 server, és pl. pár napja volt olyan is, hogy 3-4 FPS-t kaptam majdnem egy percen keresztül - vicc). De ott a legjobb a ping (50). Az ATEG-en pl. rosszabb a ping (60-70), de mégis folyamatosabbnak tűnik a játékmenet. A DCAG-n megint magasabb a ping mint a ROD-on (70), de elég folyamatos a játék ott is... Petjáékkal a DCAG-n szoktunk "edzeni"...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 28. 10:29 -kor