...a voice from the darkness.....
Blazkowicz, ez a másik tipikus szakállas bug a "Ruins" után: mindig hiányzik 3 lerombolható objektum az "Abandoned Factory" végén. Rengeteget beszéltünk már erről is, de persze össze-vissza vannak ezek elásva a topicban.

Nagyjából két megoldás van...
Az egyik a PowerMad, ami tartalmazza ezt a javítást is (eredetileg egy DooGuesGooBer4 nevű jómunkásembernek köszönhetjük a fixeket a "Ruins"-hez és az "Abandoned Factory"-hez, de később Kalme ezeket is beépítette a PM-be), és amit Kalme
"Kalme's Asylum" című PK-oldaláról tölthetsz le (egészen pontosan
innen)... A PM installálása után a végén a három konténer lerombolhatóvá válik...
A másik megoldás, hogy egy kicsit "csalsz" mert kihasználod a "stake bugot". Ennek az eredeti formáját még én ismertettem odakint (ez az, amikor karókat lövöldözöl a tűzbe vagy a vízbe vagy akár ki a pályáról, a program pedig minden egyes alkalommal megnöveli az "Objects Destroyed" értékét), ám nemsokára javították is a galád PCF-Srácok (az 1.35-ös volt az utolsó verzió, amikben ezek a variánsok még működtek)...

Később azonban találtam újabb variánsokat is, és ezek még ma is működnek. Az "Abandoned Factory"-n is, még mindig működik a következő trükk... Robbants fel egy Maso Commandót (tudod, a fickók a lángszóróval) egy karóval: lőj egy karót a lángszórója csövébe - erre a fickó felrobban és azonnal vége, plusz a program megnöveli az "Objects Destroyed" értékét is. Ha megcsinálod ezt háromszor, már helyben is vagy...

Nem szép dolog, de ha egyszer a program sem fair...
Őszintén szólva én egyértelműen a PM-et ajánlom: később a BOOH "Stone Pit"-jén úgyis megint hatványozottan szükséged lesz rá, ha nem akarsz ott is trükközni... Még egyszer, emlékeztetőül idézem a
BOOH-topicból, hogy mennyi bosszantó hibát is javít a PM...
"
Other features
Startup videos are disabled
Integrated Colloseum tarot card fix -- fixed in 1.61/1.62 => removed in Powermad 3.62+
Integrated Ruins ammo box fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Abandonded factory destroyable objects fix (thanks dooguesgoober4)
Integrated Loony Park hidden fireworks sack fix
Integrated Stone Pit missing two chest at the beginning fix
Integrated Stone Pit out of level holy item fix (thanks Crazy)
Integrated Stone Pit holy item (statue) placement improvement
Integrated HUD showing only three digits of health fix (thanks Dayve)
Integrated Level statistics fix
Integrated language fix (switching languages through the config file works)
"
(Kalme)
A fentiek hivatalos patchben történő javítására ígéretet tett a PCF - kérdés, hogy kapunk-e még újabb patchet (ezt én sajnos eléggé kétlem)? Még valami: a PM-hez .NET keretrendszer kell...
Egér-téma - 8 nappal a rendelés után még mindig semmi...
OFF - Ja, és pont egy éve csatlakoztam, LOL. Ezek szerint pont egy éve annak, hogy Peti is végigvitte a játékot Traumán..persze akkor még csak az eredeti PK-t (6 napra rá jött ki a 3. demo, már a "B0ttle Out Of Hell" effectjeivel)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 10. 06. 01:27 -kor