...a voice from the darkness.....
Szabinar, idézem vissza egy korábbi hozzászólásom, még tavaly októberből. LOL, újra beírni könnyebb lett volna, mint előkeresni...
"
Van két módja is: egy prózai, meg egy hivatalos...
1. Prózai mód (Traumán nem működik): intézd úgy, hogy Daniel éppen "Demon Morph Mode"-ban legyen (ne feledd, Daniel a 66. lélek bezsákmányolása után egészen átlényegül, és akkor egy kis időre semmi nem állíthatja meg). Aztán ölj a szemeddel! Így egyszerűen szétzúzhatod a dögöt, és semmit nem kell szenvedned... Az igazat megvallva, ezt én még sosem próbáltam (a következő Nightmare-végigjátszásomban fogom), de már többször is olvastam róla, sőt, láttam képet is, így tudom, hogy biztosan működik...
2. Hivatalos mód: a dög fényérzékeny. A tűz felett, a "plafon" be van deszkázva. Ha ezt kilövöd, be fog szűrődni odafentről a fény. Ezután állj alá..állj a tűz fölé lógó platform legvégére, de vigyázz, hogy éppen csak bele ne ess a tűzbe (ez esetleg nehéz lehet)! A szörny követni fog, de még mielőtt Danielhez érhetne..a fény fogja szétzúzni...
Így vagy úgy, de oda kerül vissza, ahonnan jött és ahová tartozik...
"
(2004. okt. 15., péntek - 12:00, LOL!)
Mindkét lehetőség működik (persze az első Traumán nem, de más fokozatokon kipróbáltan igen), sőt egyszer olvastam, hogy ha pár napig lövi az ember, akkor is "megfekszik", mivel csak egy jó magas HP-értéket kapott, ami az idők folyamán azért elfogy. Bár ezt lehet, hogy csak poénból írták annak idején, de ha meg a "Loony Park"-ban (BOOH) lévő Freakre gondolok, akit a "The Sceptre" kártyával meg démonként is le lehet szedni, akkor talán mégis lehet benne valami...
Sok szerencsét!
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 11. 14:35 -kor