Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2005. 08. 25. 21:05
kipróbáltam a hills-t. biztos jó pálya, az már most látszik hogy jó nagy és ötletes holy-k terén, viszont annyit tölt, hogy elvette a kedvem.
fullon töltés után még szaggat egy kicsit, de ha visszavettem mindent minimumra, jó ronda lett, viszont a töltési idő ugyanannyi.
most elmegyek pihenni, de ha visszajöttem kap még egy esélyt.
fullon töltés után még szaggat egy kicsit, de ha visszavettem mindent minimumra, jó ronda lett, viszont a töltési idő ugyanannyi.
most elmegyek pihenni, de ha visszajöttem kap még egy esélyt.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 08. 26. 01:11
...a voice from the darkness.....
PainKiller Black Limited Edition... Örülök a válaszoknak Srácok - visszatérünk még erre!
Annak reményében (bár igazából nem reménykedve, csak "poénból", hátha) vetettem fel én is a dolgot, hogy talán Titeket/másokat is érdekel, és akkor mindannyian olcsóbban megúszhatjuk (nem utolsósorban persze én is - /me spekulál, mint mindig, LOL!) a vásárt. Igazából a UPS-költség lesz majd az érdekes, amire most csak a már régóta közismert vicces népi mondókával tudok válaszolni: "hány fogad van Batman? 40 vagy 70?" - azaz vagy 40$, vagy pedig 70$ lesz majd a szállítás, ez eddig biztos. Hogy miért, annak "története van"... Talán már mondtam korábban, hogy a DreamCatcher-nél Suzanne-el építettem ki kapcsolatot..nagyon korrekt, jó fej, kedves és nagyon gyorsan válaszol (ami itthon egyáltalán nem jellemző)..remélem még mindig ott van. Szóval az elején, az első rendelésnél azt mondta, hogy szerinte 40$ lesz a szállítás Magyarországra, de azért elkérte a pontos címem előre, hogy ellenőrizze. Ezután kiderült, hogy ide 70$ lenne a szállítás, de nagyvonalúan azt mondta, hogy mivel már megígérte a 40$-t, így marad annál. (Azér' nagyon nem volt mindegy nekem.)
Utána a következő rendelésnél mondtam Suzanne-nek, hogy akkor is küldje a cuccot nyugodtan, ha már csak 70$-ért tudja szállíttatni (a fanatizmus). Nos, akkor is azt mondta, hogy leküldi 40$-ért...
Nem tudom, hogy ez csak valami fogás volt-e, de nekem tetszett... Bízom benne, hogy ezt a csomagot is leküldi majd a "szokásos csökkentett áron", de ezt biztosra nem tudom garantálni. Viszont természetesen meg tudom kérdezni előre... Persze ha senki nem lép vissza, akkor ez az összeg is harmadolódni fog, miközben magát a játékot én 30$-ért láttam online shopokban (elképzelhető, hogy a Kiadótól rendelve ez olcsóbb)...
Ha megrendeljük, kifizetjük (a Sógor (ThoSi) segítségével
), és elküldik, akkor a horribilis szállítási költség fejében a UPS maximum 2-3(!!) munkanap alatt kikézbesíti a csomagot (fantasztikusan gyors, követhető az Interneten, és nem áll a vámnál)... Innen jön a "painful job" számomra: feladni az itthoni Postával (legszívesebben kisbetűvel írnám), amit megpróbálok a lehető legkörültekintőbben végezni. Sajnos a Postával nagyon rosszak a tapasztalataim, kapásból három eset is eszembe jut: egyszer egy ajánlott csomagomat nem kapta meg a címzett, és hiába jártunk utána, sosem került elő, miközben a Posta azt mondta, hogy ki lett kézbesítve (mondjuk az sajnos nem postai borítékban lett feladva - abba nem mernek belenyúlni); egy másik esetben a Sógorék nem kapták meg a Nekik küldött pénzt, de hosszas utánajárások és idegeskedés után sikerült kicsikarni a zsetonokat a Postától (hetekig ment a szánalmas huzavona, próbaként még az én aláírásomat is megvizsgálták - vicc); a harmadik esetben egy pesti ismerősöm küldte le CD-ken a saját zeneszámait, amelyek azonban sosem érkeztek meg (igaz, ha jól tudom, nem is ajánlottan küldte). És még tudnék mesélni, és sajnos másoktól ismert sztorikat is. Ha ezek után is benne vagytok, hát én megpróbálhatom...
Végül is, az ajánlott küldeményeket könyvelik, tehát a Postának elvileg pontosan le kell tudnia követni azon küldemények útját...
Aimbot... A három videó, amit láthattok, már hónapokkal ezelőtt terítékre került a DC-Fórumon, Kalme vetette fel a dolgot, mint azt már mondtam - kattintsatok ide a topichoz... A videóban szereplő játékos is Kalme volt, mint az később kiderült...
Mint tudjuk (talán tudjátok), Kalme programozó, ezért is érthető, hogy manapság már a PowerMaddel is Ő foglalkozik. Elmondta, hogy eszébe jutott, hogy próbaként ír egy ilyen "aimbotot", és megnézi, hogy hogyan működik az SP-ben és az MP-ben. A célzás úgy működik (a gombnyomásra történő aktiválás után), hogy ha a szálkereszt körüli "képzeletbeli zónába" belép egy ellenfél, akkor a szálkereszt rátapad és "lezár", tehát végig a célon marad. Így csak lőni kell és várni, hogy az ellenfél "kimúljon", és akkor a "zár" is feloldódik... A következő az érdekes: az aimbot nagyszerűen működött mind az SP, mind pedig az MP-részben! Az SP ugye igazából nem érdekes, de az MP-t egyszerűen "megölné", ha a játékosok fele aimbotokkal csalna: Kalme egy veszélyes fegyvert fejlesztett ki. Azonban megígérte, hogy soha nem fogja ezt az aimbotot betenni a PM-be, és még az SP-t sem fogja vele támogatni... Ennyi a dolog története, és azóta legfeljebb csak akkor kerül szóba, amikor valaki felveti, hogy tulajdonképpen semmiféle "cheat protection" (csalás elleni védelem) nincs beépítve a PK MP-részébe...
PowerMad vs. PK++... Talán az előző bekezdésben felvetett dolgok miatt is, a PK++ Készítői azonban mégis beépítettek a modjukba valami kezdetleges és egyszerű védelmet a legutóbb. Ennek az egyik jellemzője az, hogy a PM-et "tiltja": egészen pontosan a "loader.lua" file-t letörli az "LScripts"-mappából. Ezután a PM egyszerűen nem tud betöltődni, és ezért nem indult el nekem sem. Ezt kipróbáltam a minap. Ha minden igaz, csak ennyit tesz a PK++, és semmi többet ("..nem tudok mondani...", LOL). Gondolom, biztos ami biztos alapon "tiltja" a PM-et, hátha egyszer mégis lesz benne aimbot is, vagy pedig ha Kalme nem, hát más tesz bele...
Azonban... Aimbotot Kalme előtt és Kalme után is írhattak, szóval a PM-től függetlenül is megvalósíthatták. Amikor felmegyünk online játszani, senkire nincs ráírva, hogy esetleg programozó és szeret a PK scriptjeiben turkálni (még ha nem programozó, akkor is - mint pl. Fleabay, a PM eredeti Fejlesztője)...
Úgyhogy a csalás szempontjából sajnos a dolgok eléggé ellenőrizhetetlenek, hiszen bárki módosíthat a scripteken és segítheti saját magát, hogy sikeresebb legyen az MP-ben... A PK++ szerintem igazából "nem..igen..az ellen nem véd", a PM törlése meg nem nagy kunszt (különben sem tartalmaz a PM MP-módosításokat)...
Hills...
Peti, a hordóknál nem tudok tippeket adni, kész lutri az egész.
Én is utálom, de valami eszement (bocs' Varus, LOL!) pont oda pakolt egy bronzpajzsot... Én is próbáltam, hogy mi van, ha jobban a szélét lövöm, ha középre állok, meg ilyesmik, de igazából nem jutottam vele semmire. Varus is mondta, hogy tudja, hogy az egy nagyon "nehéz" (nem is a nehéz a jó szó rá, mert inkább csak szerencse kell hozzá) rész, azért is tette oda az egyetlen CheckPointot és a kaján Lucifer-röhögést is... Igazából az a baj, hogy túl magasra kell ugratni (mert hiszen a hordókkal ugratni nem nehéz dolog), és az, hogy általában visszazuhanunk mint egy darab kő. De ki lehet irányítani Danielt a kútból, szóval még csak próbálkozz... Persze oda fel Varus szerint van 8 különböző út is (ismerek, ill. el tudok képzelni talán négyet, LOL!), de ha valaki az 5 csillagra is hajt, akkor nem hagyhatja ki a kutat, ami pedig felülről nem járható út, mert szerintem Nightmare-en meg Traumán már nem lehet akkora esést túlélni...
Rémlátó, sajnos ez a játék sajátossága: általában is lassan tölt, de a "Hills" egy több mint 40 MB-os map, szóval többszöröse a mérete a normál játékbeli mapeknek, és gondolom egy csomó cuccra hivatkozik (pl. nagyon sokféle ellenfél van benne, és gondolom, azoknak a modelljeit is mind be kell töltenie az elején). Azonban jó hír, hogy ahogyan haladsz, egyre gyorsabb lesz a betöltés! Ahogyan fogynak az ellenfelek (szerintem leginkább emiatt van) és a tárgyak, úgy a visszatöltési idő is drasztikusan fogyni kezd. A végére már csak kb. fél percre zsugorodik..tudom, ez elég hihetetlen, de igaz...
Szóval azt ajánlom, hogy tarts ki, és ne hagyd Danielnek, hogy elhalálozzon, és persze mindig QuickSave-elj. Szintén erősen javaslom, hogy NE Nightmare-en kezdd a játékot! Nyugodtan kezdd el Insomnián, vagy akár DayDreamen, ahogyan én is tettem (nem szégyen az, de tapasztalatszerzésre kiváló). És ne add fel túl korán: a "Hills" igazi profiknak való, minden szinten próbára tesz, és eddig még 10 ember sem vitte végig, pedig már majdnem egy hónapja megjelent (ez bizony nem véletlenül van így)..a "Hills" szinte "vizsgáztat" PK-ból...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
PainKiller Black Limited Edition... Örülök a válaszoknak Srácok - visszatérünk még erre!
Ha megrendeljük, kifizetjük (a Sógor (ThoSi) segítségével
Aimbot... A három videó, amit láthattok, már hónapokkal ezelőtt terítékre került a DC-Fórumon, Kalme vetette fel a dolgot, mint azt már mondtam - kattintsatok ide a topichoz... A videóban szereplő játékos is Kalme volt, mint az később kiderült...
PowerMad vs. PK++... Talán az előző bekezdésben felvetett dolgok miatt is, a PK++ Készítői azonban mégis beépítettek a modjukba valami kezdetleges és egyszerű védelmet a legutóbb. Ennek az egyik jellemzője az, hogy a PM-et "tiltja": egészen pontosan a "loader.lua" file-t letörli az "LScripts"-mappából. Ezután a PM egyszerűen nem tud betöltődni, és ezért nem indult el nekem sem. Ezt kipróbáltam a minap. Ha minden igaz, csak ennyit tesz a PK++, és semmi többet ("..nem tudok mondani...", LOL). Gondolom, biztos ami biztos alapon "tiltja" a PM-et, hátha egyszer mégis lesz benne aimbot is, vagy pedig ha Kalme nem, hát más tesz bele...
Azonban... Aimbotot Kalme előtt és Kalme után is írhattak, szóval a PM-től függetlenül is megvalósíthatták. Amikor felmegyünk online játszani, senkire nincs ráírva, hogy esetleg programozó és szeret a PK scriptjeiben turkálni (még ha nem programozó, akkor is - mint pl. Fleabay, a PM eredeti Fejlesztője)...
Hills...
Peti, a hordóknál nem tudok tippeket adni, kész lutri az egész.
Rémlátó, sajnos ez a játék sajátossága: általában is lassan tölt, de a "Hills" egy több mint 40 MB-os map, szóval többszöröse a mérete a normál játékbeli mapeknek, és gondolom egy csomó cuccra hivatkozik (pl. nagyon sokféle ellenfél van benne, és gondolom, azoknak a modelljeit is mind be kell töltenie az elején). Azonban jó hír, hogy ahogyan haladsz, egyre gyorsabb lesz a betöltés! Ahogyan fogynak az ellenfelek (szerintem leginkább emiatt van) és a tárgyak, úgy a visszatöltési idő is drasztikusan fogyni kezd. A végére már csak kb. fél percre zsugorodik..tudom, ez elég hihetetlen, de igaz...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 26. 01:44 -kor
Elküldve: 2005. 08. 26. 09:05
Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 22:05
kipróbáltam a hills-t. biztos jó pálya, az már most látszik hogy jó nagy és ötletes holy-k terén, viszont annyit tölt, hogy elvette a kedvem.
Én is legalább ötször futottam neki, pedig nálam a töltögetés "csak" 2-3 percig tartott az elején (szerintem Varus sokat csuklott azokban a napokban
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 2:11
Persze oda fel Varus szerint van 8 különböző út is (ismerek, ill. el tudok képzelni talán négyet, LOL!)
Érdekelne a másik hat lehetőség, mert ezen kívül csak azt ismerem, amit mutattam is a videóban (a függőhídi sétát nem számolom bele). Ez ugyanis tényleg elég lutri, a saját módszerem pedig majdnem egy perc késlekedést jelent.
Elküldve: 2005. 08. 26. 18:30
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 23:12
Ehhehe...

Half Way to Hell

Half Way to Hell
mi fél lábbal mindig a pokolban vagyunk ne feledd
Elküldve: 2005. 08. 26. 19:45
(IE: szabálytalan művelet - így mehet az egész hozzászólás elölről.
Köszi, Billy...
)
LOL @ Doomer - de milyen igaz!
Peti, amiket én tudok, azokat szerintem Te is ismered már: az egyik, amit Te meg Cyody is megmutattatok, ill. amit Varus mutatott a videójában (hordós ugrás egy kinti hordóval), az is egy lehetőség. Varus mondott nekem még egyet: azokat a golyókat is fel lehet használni odalent, amiket legurítottunk a toronyból, a drótkötelek segítségével. Szóval ki lehet róluk ugrani, vissza a hídra, és vissza lehet pattanni a drótkötelekre (így nem kell PK-Jump sem). Ezek a már ismert módszerek a 8-ból (ez ugye 4, tehát a fele), a többiről legfeljebb elképzeléseink lehetnek (amik vagy működnek, vagy pedig nem). Varus pedig nem ad tippeket, hiszen azt várja, hogy mi találjuk meg az újabb módszereket...
Itt jut eszembe, hogy korábban említettem, hogy volt egy tippem a tankok ellen, amit még ki kellett próbálnom..de aztán elfelejtettem leírni az eredményt. Az elképzelés az volt, hogy lelángszórózom a tankokat, aztán elfutok előlük, hiszen az akkor is hat, akkor is égeti őket, amikor az ember nincs a közelükben. De sajnos nem működött a dolog: a lángszóró egyáltalán nem fogja a páncélosokat... Jobb akkor már a Driver+Electro kombója: egy olyan feltöltött tár tényleg használ a tankok ellen is (jut eszembe: ugyanez nem használ pl. a Guardian és Alastor ellen sem!), miközben mi el tudunk menekülni előlük...
Egyébként talán ma este újra elkezdem a "Hills"-t Traumán, és akkor lehet, hogy megnézek pár dolgot a toronynál (van pár tippem, de nem hiszem, hogy működnek igazából)...
(IE: szabálytalan művelet - így mehet az egész hozzászólás elölről.
LOL @ Doomer - de milyen igaz!
Peti, amiket én tudok, azokat szerintem Te is ismered már: az egyik, amit Te meg Cyody is megmutattatok, ill. amit Varus mutatott a videójában (hordós ugrás egy kinti hordóval), az is egy lehetőség. Varus mondott nekem még egyet: azokat a golyókat is fel lehet használni odalent, amiket legurítottunk a toronyból, a drótkötelek segítségével. Szóval ki lehet róluk ugrani, vissza a hídra, és vissza lehet pattanni a drótkötelekre (így nem kell PK-Jump sem). Ezek a már ismert módszerek a 8-ból (ez ugye 4, tehát a fele), a többiről legfeljebb elképzeléseink lehetnek (amik vagy működnek, vagy pedig nem). Varus pedig nem ad tippeket, hiszen azt várja, hogy mi találjuk meg az újabb módszereket...
Itt jut eszembe, hogy korábban említettem, hogy volt egy tippem a tankok ellen, amit még ki kellett próbálnom..de aztán elfelejtettem leírni az eredményt. Az elképzelés az volt, hogy lelángszórózom a tankokat, aztán elfutok előlük, hiszen az akkor is hat, akkor is égeti őket, amikor az ember nincs a közelükben. De sajnos nem működött a dolog: a lángszóró egyáltalán nem fogja a páncélosokat... Jobb akkor már a Driver+Electro kombója: egy olyan feltöltött tár tényleg használ a tankok ellen is (jut eszembe: ugyanez nem használ pl. a Guardian és Alastor ellen sem!), miközben mi el tudunk menekülni előlük...
Egyébként talán ma este újra elkezdem a "Hills"-t Traumán, és akkor lehet, hogy megnézek pár dolgot a toronynál (van pár tippem, de nem hiszem, hogy működnek igazából)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 08. 26. 20:03 -kor
Elküldve: 2005. 08. 28. 21:13
valszeg végig fogom nyomni de azért köszi a bíztatást 
az a baj, hogy hazafelé a munkából már azon gondolkozom, hogy mi jön a pk-ban, pedig már befejeztem (lassan 3 hete minden szabadidőmben pk-ztam) lehet kicsit rákattantam
most is próbáltam a hillst de fél óra után megint meguntam a töltést, pedig érdekel a pálya, csomó dolgon gondolkozom ha éppen nem játszom, hogy hogyan tudnám megcsinálni, csak baromira elkedvetlenít, hogy elszívok egy cigit mire betölt.
nightmare-en kezdtem, de ezzel nem is lenne probléma, jóval többször haltam meg leesve valami helyről holy-k után kutatva, mint az ellen keze által.
azt kelll, hogy mondjam, jöhetne már a második rész, a blood óta nem kötött le így játék.
sys ha rendelsz, szólj e-mailben és küldöm rögtön a pénzt, bár előtte azért jó lenne tudni, mennyi lesz a végösszeg
az a baj, hogy hazafelé a munkából már azon gondolkozom, hogy mi jön a pk-ban, pedig már befejeztem (lassan 3 hete minden szabadidőmben pk-ztam) lehet kicsit rákattantam
most is próbáltam a hillst de fél óra után megint meguntam a töltést, pedig érdekel a pálya, csomó dolgon gondolkozom ha éppen nem játszom, hogy hogyan tudnám megcsinálni, csak baromira elkedvetlenít, hogy elszívok egy cigit mire betölt.
nightmare-en kezdtem, de ezzel nem is lenne probléma, jóval többször haltam meg leesve valami helyről holy-k után kutatva, mint az ellen keze által.
azt kelll, hogy mondjam, jöhetne már a második rész, a blood óta nem kötött le így játék.
sys ha rendelsz, szólj e-mailben és küldöm rögtön a pénzt, bár előtte azért jó lenne tudni, mennyi lesz a végösszeg
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 09. 01. 11:11
Srácok, egyeztettem ThoSi-val és éppen most írtam Suzanne-nek is: ha minden igaz, már hétfőn vagy kedden akár rendelhetünk is, vagy még korábban. Persze előbb a kérdéseimre várok vissza választ (többek között ugye arra, hogy Batmannek most hány foga legyen?
), de szerintem az megjön még ma estére. Nagyon gyorsan szoktak válaszolni, Kanada rulez... Amúgy jobb is, ha nem késlekedünk sokat: észrevettem, hogy a DC-Fórumon is többen is fenik a fogukat erre a cuccra, és hát, csak 5000 db van belőle...
Valószínűleg az elsők között lehetünk, akik megkapják..Európában meg pláne... Ja, igen: itt van maga a cucc...
Frissítés: sajnos Suzanne szabadságon van (pont mától), és csak 6-án jön vissza. Mindegy, majd akkor válaszol, ill. újra elküldöm a levelet, ha kell...
Rémlátó, értelek a "rákattanással" kapcsolatban: emlékszem, nekem is pl. a tavaly ősz volt egy ilyen csúcspont. Pont, amikor becsatlakoztam ebbe a topicba: már egy ideje figyeltem, és pl. láttam, hogy Doomer már megcsinálta Traumán is, aztán amikor Peti is jelezte, akkor már nem bírtam visszafogni magam én sem. Azóta is ez az egyetlen magyar hely, ahol eszmecserét folytatok a játékról. Nem is kell más, ez a legjobb, ezekkel az emberekkel...
Szóval szerintem sok szerepe van nálam a "rákattanásban" és az elmélyülésben ennek a helynek, és ez azért is van így, mert akkoriban még a DC-Fórumra nemigen írogattam, nem kapcsolódtam be (csak olvastam, de azt minden nap)... Tehát számítanod kell rá, hogy szóval tartunk majd, így Nálad is hosszabb ideig ki fog tartani a játék...
Az, hogy van egy hely, ahol beszélhetünk a játékról, rengeteget számít, remek dolog (az ember egymagában hamarabb túllépne rajta)...
Hát igen... Nekem meg a TR volt előtte az a játék, ami nagyon lekötött..évekre is..de mostanában pihentetnem kell, rá sem tudok nézni...
Srácok, egyeztettem ThoSi-val és éppen most írtam Suzanne-nek is: ha minden igaz, már hétfőn vagy kedden akár rendelhetünk is, vagy még korábban. Persze előbb a kérdéseimre várok vissza választ (többek között ugye arra, hogy Batmannek most hány foga legyen?
Frissítés: sajnos Suzanne szabadságon van (pont mától), és csak 6-án jön vissza. Mindegy, majd akkor válaszol, ill. újra elküldöm a levelet, ha kell...
Rémlátó, értelek a "rákattanással" kapcsolatban: emlékszem, nekem is pl. a tavaly ősz volt egy ilyen csúcspont. Pont, amikor becsatlakoztam ebbe a topicba: már egy ideje figyeltem, és pl. láttam, hogy Doomer már megcsinálta Traumán is, aztán amikor Peti is jelezte, akkor már nem bírtam visszafogni magam én sem. Azóta is ez az egyetlen magyar hely, ahol eszmecserét folytatok a játékról. Nem is kell más, ez a legjobb, ezekkel az emberekkel...
Hát igen... Nekem meg a TR volt előtte az a játék, ami nagyon lekötött..évekre is..de mostanában pihentetnem kell, rá sem tudok nézni...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 01. 11:20 -kor
Elküldve: 2005. 09. 01. 11:27
oks. viszont én 8.-án megyek nyaralni, úgyhogy abban a két napban le kéne zsírozni a témát.
akartam már kérdezni mi az a tr?
szerk: most látom a dobozban lesz "Never Before Seen Artwork"
úgyis akartam pk-s pólót, majd kinézek onnan valami jót (eddig kártyákat akartam megcsinálni)
szerkszerk: igen, nagyon sokat dob a fórum, valszeg feladtam volna a hills-t.
(már "csak" a torony van meg a holy-k)
akartam már kérdezni mi az a tr?
szerk: most látom a dobozban lesz "Never Before Seen Artwork"
úgyis akartam pk-s pólót, majd kinézek onnan valami jót (eddig kártyákat akartam megcsinálni)
szerkszerk: igen, nagyon sokat dob a fórum, valszeg feladtam volna a hills-t.
(már "csak" a torony van meg a holy-k)
Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 01. 11:32 -kor
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 09. 01. 11:33
Má' vége a nyárnak pedig...
Vagy még csak most kezdődik el...?
Ha Suzanne 6-án válaszol, akkor már tudunk is rendelni, de persze előbb azért megmondom az árat. A pénzküldést is meg fogjuk tudni oldani, ebben biztos vagyok... Egyébként lehet, hogy még nincs is Nekik raktáron, csak a napokban lesz: odakint többen is jelezték, hogy a különböző online shopokból még nem tudtak rendelni, a Kiadónál meg pl. nincs boxshot..annak idején a Gold Editionnel is így volt, ha jól emlékszem (azt hiszem, kb. 1 napot csúszott, mert még nem is volt raktáron a cucc)...
A TR a Tomb Raider rövidítése...
Má' vége a nyárnak pedig...
Ha Suzanne 6-án válaszol, akkor már tudunk is rendelni, de persze előbb azért megmondom az árat. A pénzküldést is meg fogjuk tudni oldani, ebben biztos vagyok... Egyébként lehet, hogy még nincs is Nekik raktáron, csak a napokban lesz: odakint többen is jelezték, hogy a különböző online shopokból még nem tudtak rendelni, a Kiadónál meg pl. nincs boxshot..annak idején a Gold Editionnel is így volt, ha jól emlékszem (azt hiszem, kb. 1 napot csúszott, mert még nem is volt raktáron a cucc)...
A TR a Tomb Raider rövidítése...
Elküldve: 2005. 09. 01. 11:38
ok, akkor figyelem a fórumot.
tomb raider
(mennyit gondolkodtam ezen)
szerk: sys merre laksz? hátha ki tudjuk kerülni a póstát.
tomb raider
szerk: sys merre laksz? hátha ki tudjuk kerülni a póstát.
Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 01. 11:46 -kor
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 09. 01. 14:21
The dead city of Zalaegerszeg - where I live...
No, akartam editálni az előzőt, csak közbejöttek dolgok, így most ide írom, ami onnan kimaradt...
A "Hills"-ben a torony a legnehezebb, vagyis igazából feljutni oda és megszerezni az egyik Holy Itemet, amit a drótkötelekről lehet elérni... A múltkor megcsináltam megint Traumán a "Hills"-t, és a szemét toronnyal szívtam a legtöbbet: 101 sikertelen próbálkozás kellett hozzá (szóval a 102. nyert), míg a CheckPointot elértem a harmadik próbálkozással...
Itt jut eszembe..lehet, hogy tudjátok már, hogy van egy új SP-pálya is: a "Tree Of Woe", a Szerzője pedig Jaspos. Jaspos dolgozott korábban egy másik SP-szinten is ("Sewer"), de egy időre abbahagyta; talán mostanság újra elkezd majd foglalkozni vele... A "Tree Of Woe" sokkal egyszerűbb és rövidebb is mint a "Hills", de azért van benne pár kemény helyzet. De pl. a Secretek eléggé könnyűek, igaz, így is elhagytam kettőt a legelső végigjátszásnál. A pályához kell a PowerMad is, mert csak azzal lehet betölteni: a PCF egyszerűen nem gondolt arra, hogy a PainEddel elkészített pályákat esetleg majd be is kellene a játékból valahogyan tölteni...
A pályáról ebben a topicban olvashattok bővebben... Pár napja teljesítettem Nightmare-en is, de azért Traumán ez is "ciki" lesz, mert egyáltalán nincs benne CheckPoint (viszont akár 3 perc alatt is teljesíthető az egész, mint arra Kalme felhívta a figyelmet)... 
No, akartam editálni az előzőt, csak közbejöttek dolgok, így most ide írom, ami onnan kimaradt...
A "Hills"-ben a torony a legnehezebb, vagyis igazából feljutni oda és megszerezni az egyik Holy Itemet, amit a drótkötelekről lehet elérni... A múltkor megcsináltam megint Traumán a "Hills"-t, és a szemét toronnyal szívtam a legtöbbet: 101 sikertelen próbálkozás kellett hozzá (szóval a 102. nyert), míg a CheckPointot elértem a harmadik próbálkozással...
Itt jut eszembe..lehet, hogy tudjátok már, hogy van egy új SP-pálya is: a "Tree Of Woe", a Szerzője pedig Jaspos. Jaspos dolgozott korábban egy másik SP-szinten is ("Sewer"), de egy időre abbahagyta; talán mostanság újra elkezd majd foglalkozni vele... A "Tree Of Woe" sokkal egyszerűbb és rövidebb is mint a "Hills", de azért van benne pár kemény helyzet. De pl. a Secretek eléggé könnyűek, igaz, így is elhagytam kettőt a legelső végigjátszásnál. A pályához kell a PowerMad is, mert csak azzal lehet betölteni: a PCF egyszerűen nem gondolt arra, hogy a PainEddel elkészített pályákat esetleg majd be is kellene a játékból valahogyan tölteni...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 09. 01. 14:22 -kor
Elküldve: 2005. 09. 01. 15:44
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:21
hát arrafelé nem ismerek senkit
igen, ez a torony elég kemény, elsőre csak peti módszerével sikerült feljutnom, de asszem magán a tornyon spirálban fölügrálva is lehet (elég magasra sikerült már jutnom) a hordós megoldást hanyagolnám (nem tom a kutat is hogy fogom megcsinálni), az általatok írt maradék 5 feljutási lehetőségről meg dunsztom sincs
Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 01. 15:46 -kor
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 09. 01. 19:09
na.

az utsó monszta a bikánál repkedó apáca, az istennek sem akart kipurcanni. kijöttem, hogy majd a végén kinyírom, de aztán már nem tudtam visszamenni.
de hogy ezt traumán, hogyan fogom megcsinálni, azt nem tudom.
szerk: ja igen, a kútba ugrást túl lehet élni.
az utsó monszta a bikánál repkedó apáca, az istennek sem akart kipurcanni. kijöttem, hogy majd a végén kinyírom, de aztán már nem tudtam visszamenni.
de hogy ezt traumán, hogyan fogom megcsinálni, azt nem tudom.
szerk: ja igen, a kútba ugrást túl lehet élni.
Szerkesztette: rémlátó 2005. 09. 01. 19:20 -kor
"i saw god on TV"
Elküldve: 2005. 09. 01. 22:17
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 12:11
Ha nem tudnám, mikor is fejeztem be a játékot Traumán, elég ránéznem SYS csatlakozási dátumára.
Na vissza a PK-hez, és a True End-hez. Tavaly ősszel büszkén és némi - utólag restellem - felsőbbrendűségi (vagy inkább "kiválasztottak lenni") érzéssel azt hittem, hogy itt vége, kihoztam a játékból, amit lehetett, és ezt muszáj tudatnom a Világgal. Aztán Sys előállt az Öt Csillagot hajszoló küldetéssel meg a többi őrültséggel, és ezzel új dimenziókat nyitott meg, újabb boostot adott a "Painkiller-Experience"-nek, szóval még csak akkor kezdődött igazán a pokoljárás. Kicsit meg is lepődtem azon, hogy az elmondásai alapján odakint mekkora népszerűségnek örvend a játék, hogy egész szép közösség verődött köré, akik ezen az "apróságon" már rég túlvannak. Viszont csodálkoztam, és jelenleg is egyfolytában ámulok, hogy mégsem volt/van akkor a visszhangja a Painkillernek, mint amit szerintem megérdemelne. Na mindegy, ebbe most nem akarok jobban belemenni. Ez az önmagától kifejlődött "zártkörűség" persze némileg szerencse is, már ami színvonalat érinti (itt a HWSW-n is). Elnézést, senkit nem akarok ezzel megbántani, de jó hogy a más beállítottságú emberek viszonylag hamar ejtették a témát, megúsztuk a flémelést, az offolást, csekély létszámmal is egész jól eldumáltunk sokáig, ahogy még most is. Ezen is gondolkodtunk már, legalább is Sys felvetette a kérdést, hogy vajon mit gondolnak rólunk azok, akik alkalmanként benéznek a topikba... hát biztos nem tűnünk egészen normálisnak.
Elküldve: 2005. 09. 01. 22:25
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:21
Itt jut eszembe..lehet, hogy tudjátok már, hogy van egy új SP-pálya is: a "Tree Of Woe", a Szerzője pedig Jaspos. (...) A pályáról ebben a topicban olvashattok bővebben...
Nem tudom letölteni, a fileplanet.com kezdőlapját adja be.
Elküldve: 2005. 09. 01. 22:35
Helló! A Chapter 2 / 6-on azt az iszonyat nagy mocsári barmot hogyan és mivel lehet neutralizálni? :confused: Mert az aztán sosem döglik meg, ha a teljes fegyverarzenálomat ürítem rá, akkor sem...
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 09. 01. 22:45
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 23:35
Helló! A Chapter 2 / 6-on azt az iszonyat nagy mocsári barmot hogyan és mivel lehet neutralizálni? :confused: Mert az aztán sosem döglik meg, ha a teljes fegyverarzenálomat ürítem rá, akkor sem...
engedtessék meg, hogy idézzem Peti egyik korábbi hozzászólását.
hátha ebből kiderül
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:57
BoGab, én is beraktam ide pár képet az erkélyes secret eléréséhez (igaz kb. tavaly ilyenkor, néhányszáz hozzászólással korábban
). Ha van időd, keress vissza. 
Sajnos (nektek szerencsére
) még nem találtam a Swamp-videóhoz illő zenét. Viszont készítettem egy exkluzív kiadást, kizárólag magyarul tudók részire :Đ. Holnaptól letölthető.

Szerintem jobb lett, mint a "Jön a Gólem".
Sajnos (nektek szerencsére

Szerintem jobb lett, mint a "Jön a Gólem".
Szerkesztette: vipisrac 2005. 09. 01. 22:45 -kor
Elküldve: 2005. 09. 01. 22:46
>> Remélem, ez minden szónál többet ér << 
Ma már nincs kedvem irkálni, de ha ez nem elég, holnap visszatérünk rá.
szerk.: Vipisrác gyorsabb volt.
Ma már nincs kedvem irkálni, de ha ez nem elég, holnap visszatérünk rá.
szerk.: Vipisrác gyorsabb volt.
Szerkesztette: peti2mtag 2005. 09. 01. 22:47 -kor
Elküldve: 2005. 09. 02. 08:27
Na akkor itt az útmutató a Swamp Thing legyőzéséhez. Swampy alapból sebezhetetlen, és nem elegendő, ha ész nélkül lövöd, amíg ki nem fogy az összes lőszer. Jobb ha hozzászoktok, mert a többi boss is ilyen lesz, és BooH sem kivétel ezalól.
Szóval először a mocsárban körben felbugyogó zokszigént kell lőni, mégpedig olyankor, amikor az Izé a közelükben halad el. A robbanásoktól sérülni fog, de ami még fontosabb egy rövid átmeneti szakasz után egyszercsak meg fog jelenni öt nagyobb állandó buborék. Miután ezeket kilőtted, és még egy-kettőt a levegőben a szörny mellett, a fegyverek tüzétől is sebezhetővé válik. Olyankor jól láthatóan a bőre is megváltozik, a fekete áramlás eltűnik róla és teljesen áttetsző lesz. Amit Te felgyújtottál, ő igyekszik eloltani, de addig is lehet pumpálni belé az ólmot ezerrel. Tulajdonképpen ennyi, lőjük a buborékat, és kerüljük az orosz vízicsápokat. 
"Ejj Buborék, Buborék
Szinejátszó s csodaszép
Imitt veres, amott kék
Az óromból gyött ki elébb..."
(Laár)
"Ejj Buborék, Buborék
Szinejátszó s csodaszép
Imitt veres, amott kék
Az óromból gyött ki elébb..."
(Laár)

Súgó
A téma zárva.