HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia:The City Of Lost Heaven - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia:The City Of Lost Heaven

#381 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 12. 14:57

idézet:
Ezt írta Vortex07:
Nemtom nalatok hogy megy 40 FPS-l,nalam csak 20fps korul megy GF4 Ti4200,XP1800.[/quote]

Kompromisszum. Nem feltétlenül rakok mindent maxra, inkább préselek ki játszható sebességet egy játékból. Közepes grafikán általában 40, bár maxon is előfordult, de közepesen nem esik 20 alá. Quake 3-at lehet maxon 2048x1536-ban játszani, de a mafiánál már kell némi visszafogás. 32 bit, anti alaising azért kellett, mert a kocsitetők anélkül nagyon rondák voltak, de nem mindent maxra.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#382 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 15:17

Ezt írta Vortex07:
Nemtom nalatok hogy megy 40 FPS-l,nalam csak 20fps korul megy GF4 Ti4200,XP1800.

mennyiért veteted a videókártyád, ha nem titok? :)
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

Az élet a legteljesebb fps.

#383 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 15:31

idézet:
Ezt írta Aky:
Ezt írta Vortex07:
Nemtom nalatok hogy megy 40 FPS-l,nalam csak 20fps korul megy GF4 Ti4200,XP1800.

[/quote]

22ezer pénzért egy egyszerű inno3d GF3TI200-at, és a proci is csak 800 MHz-es Intel dobozos P3, szóval semmi extra. Egyszerűen visszavettem a grafikából, és persze a bios és oprendszerbeállításaim is optimálisak. A gép karban van tartva, és nem 40-es detonator van fent, hanem whql minősített 30.8x.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#384 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 15:59

idézet:
Ezt írta -NoVa-:
inno3d GF3TI200-at, és a proci is csak 800 MHz-es Intel dobozos P3, szóval semmi extra. Egyszerűen visszavettem a grafikából, és persze a bios és oprendszerbeállításaim is optimálisak. A gép karban van tartva, és nem 40-es detonator van fent, hanem whql minősített 30.8x.[/quote]

Na igen! Nekem otthon egy PIII866 figyel, valamint egy GeForce2 Ti és büszkén mondhatom, hogy minden játék elindul és élvezhető sebességgel fut! Ha megfelelő drivereket használsz és karban tartod az operációs rendszeredet, akkor nem lehet gond! Nekem például a Morrowind sem fagyott le egyszer sem... Ja, a detonator pedig 30.82, persze WHQL!

Megj.: a Mafia is szaggatásmentesen fut (alapbeállításokkal)!
Tyraan - Artum Inferniti

#385 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 16:03

Én 1024-ben mindent maxra vettem 32 biten így játszható sebességgel megy. 20 körül, néha lejebb, megy de még így is játszható marad.

#386 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:33

idézet:
Ezt írta Aky:
Ezt írta Vortex07:

[/quote]

Bonyolult volt mert csereltem a Ti200-ast de ez mar tobb mint 2 honapja ugyhogy nem ervenyes...ha egyaltalan komolyan gondoltad a dolgot.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#387 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:34

idézet:
Ezt írta Mumia:
Én 1024-ben mindent maxra vettem 32 biten így játszható sebességgel megy. 20 körül, néha lejebb, megy de még így is játszható marad.[/quote]

Milyen gepen?Csak a szinmelyseg van 32biten vagy a masik ket opcio is truecolor?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#388 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:36

idézet:
Ezt írta Bilux:

Nem még nem próbáltam más driverrel a legujabb van fent amúgy a warp2search.net oldalon volt fent!
[/quote]

Na kiprobaltam a Jedi Knight 2-t is az uj illetve a regi driverrel es sajnos csak megerositeni tudom,amit a sracok eszrevettek.Bizony az uj driver BUGzik a JK2-ben,az alapdriver meg szepen muxik,raadasul szol mind az 5 hangszoro,tehat meg center is.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#389 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 21:48

mit kell csinálni a kocsifelrobbantós mission után, amikor véletlenül a csaj ül be a kocsiba, utánna az egyik pasival megyek egy étterewm felé, asszem, ott mit kell csinálni?
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#390 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 12. 22:23

Allitolag a jatek befejezese utan lehet tovabb szorakozni,kulonbozo poenos kuldetesekkel mint pl uldozol egy gatyaban szaladgalo alakot stb...nem tudjatok ezt hogy lehet elerni?
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#391 Felhasználó inaktív   Daco 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 09. 13. 01:22

Szevasztok... Akit az 5.1 -es "probléma" érint az kérem olvassa el a HELP...HELP...HELP... topic-ot...Ugyanis a problémát megoldottam... ;)

#392 Felhasználó inaktív   ASi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 09:15

idézet:
Ezt írta Daco:
Szevasztok... Akit az 5.1 -es "probléma" érint az kérem olvassa el a HELP...HELP...HELP... topic-ot...Ugyanis a problémát megoldottam... ;)[/quote]

Nem lenne kézenfekvőbb, ha ide írnád a megoldást?! :confused: :mad:

#393 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 10:14

idézet:
Ezt írta Vortex07:
Allitolag a jatek befejezese utan lehet tovabb szorakozni,kulonbozo poenos kuldetesekkel mint pl uldozol egy gatyaban szaladgalo alakot stb...nem tudjatok ezt hogy lehet elerni?[/quote]

Tipp:Freeride Extreme?

#394 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 10:22

idézet:
Ezt írta Aky:
mit kell csinálni a kocsifelrobbantós mission után, amikor véletlenül a csaj ül be a kocsiba, utánna az egyik pasival megyek egy étterewm felé, asszem, ott mit kell csinálni?[/quote]

Megpróbáljátok az étteremben kinyírni Morello-t.
Neked oda kell menni a telefonfülkéhez és felhívni az éttermet,a többi adja magát.

[ 2002. szeptember 13.: Petrov #2 szerkesztette a hozzászólást ]

#395 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 13:47

félreértettél, azután a mission után, hogy a lány szállt be a bombás kocsiba és nem a kiszemelt ember, utánna megyek egy étterem felé, ahol az ajtónál 4en állnak, de mindig vége lesz, mert elmenekül a célpont, itt mit csináljak?
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#396 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 14:39

idézet:
Ezt írta Aky:
félreértettél, azután a mission után, hogy a lány szállt be a bombás kocsiba és nem a kiszemelt ember, utánna megyek egy étterem felé, ahol az ajtónál 4en állnak, de mindig vége lesz, mert elmenekül a célpont, itt mit csináljak?[/quote]

Bocs,kevertem a küldetéseket.

#397 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 14:41

Semmi gond, van ilyen! :)
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

#398 Felhasználó inaktív   Petrov #2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 14:53

idézet:
Ezt írta Aky:
Semmi gond, van ilyen! :)[/quote]

Megnéztem a kedvedért...
Egyszerűen odamész az épülethez,és ott megállsz ahol a társad mondja (a parkoló külső részén).
Ha jól csinálod Paulie megpróbálja kinyírni Morello-t,de az akció kudarcot vall és le kell rázni az üldözőket (ennyi a küldetés).
Viszont én most túl közel mentem,és ott szálltam ki,így nem indította el az átvezető jelenetet (ahogy kiszúrnak),hanem elindult a lövöldözés.
Tehát nálad talán az a baj hogy nem jó helyen állsz meg a kocsival.

#399 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 17:13

idézet:
Ezt írta Vortex07:

Milyen gepen?Csak a szinmelyseg van 32biten vagy a masik ket opcio is truecolor?
[/quote]

:rolleyes: Ne kelljen már begépelni :D Minden egyebet 32 re tettem. Most driverből engedélyeztem az anisotropyt és a mipmapot is bestre állítottam így már vesztett vagy 5 fps-t :( De a kép 100x jobb lett.

[ 2002. szeptember 13.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#400 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 13. 22:01

idézet:
Ezt írta Mumia:

:rolleyes: Ne kelljen már begépelni :]
[/quote]

Sajna tar,meg extra oldalak nalam nem jonnek be! :(Ezert kerdeztem.Ugyhogy ha nem tul nagy faradsag...pliiihizz :)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.