idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Sajnos az "Extrák" nem maradnak meg a köv. pályára!
(Kő, Dinamit, Spéci lőszer, stb.)
Egyébként a Bank kipakolása nagyon tetszet
Próbálta már valaki a Star Trek: Away Team-et??? Az is valami hasonló game. Vagy esetleg a Fallout Tactics-ot???[/quote]
A fallout tactics-ot igeeeeeeeen...MegaTuleZ
Desperados
#41 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 05. 23. 11:29
#42 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 05. 23. 11:35
idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
***Tom***
Ez még nem egészen az. Itt még ellened van a Sanchez. Ezután lesz a kanyonos, amikor a Sanchezt viszed valakihez (NPC karakterként már jelen van a pályán). A tábortüzes az megint másik, de nem tudom mi előtt vagy után volt. Mintha az az előtt lenne, amit te most megcsináltál, vagy nem? A tábortüzes pályán kellett a foglyok leütni, és elvinni.
Szóval nem marad meg semmi. A bankrablós pályán nekem is 3 gázom van az elején (ami kevés). Arra sincs ötletem ,hgoy a Kate-et hogy fogom elvonni a 3-4 amigo érdeklődésének középpontjából. Van egy érzésem, hogy le lehet vele állni majd beszélgetni, és így lefoglalni néhány őrt.
Majd este megláttyuk.
-Gy-[/quote]
Reggel epekedve várom a tapasztalatokat, most az elején legyürtem egy csomo foszert, de még mindég nem udok elmenni a doki spéci löszeréért...ha ledobom kövel a tetön álló pasit, az egyik felszalad a tetöre és felrugdalja, hiába dobok rájuk köben gázt, a lentit meg sehogy se sikerül legyaknom, mert vagy 3-an észreveszik és rámrontanak...
#43 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 23. 14:45
Előre félek. Már tegnap este láttam a pálya elejét, hát nem lesz fenékig tejfel, az biztos.
-Gy-
-Gy-
#44 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 23. 17:15
Na ottvagyok a torony bejárata előtt, a sancheznél. Amikor leütöm és megkötözöm a pasit, megérkeznek a lovasok. Szinte arra sincs időm, hogy összeszedjem a négerrel meg a dokival a cuccot. Ugyen nem kell lefelé is kinyírni az összeset?????
#45 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 24. 07:28
***Tom***
De sajnos mindenkit ki kell nyírni. Jól használható a Sam dinamitja. Ne mássz le a létrán, hanem menj körbe fönt azon a fa erkélyen, és onnan dobáld a dinamitot.
Megcsináltam a bankrablós pályát (16-os pálya). Nem volt olyan nehéz. Lent kezdtem, a quick action sokat segített. Egyszerre dobtam a kést, és a követ, meg a gázt, így senki nem vett észre semmit. Van lent egy ház, amiben 6 ember csücsül. A bal oldalon sötét van a kapunál, odatettem a kígyót, majd beszaladtam (bent kaptam egy 30 hp-s maflást), kijöttek utánam , és mindegyiket megharapta a kígyó a sötétben. Még azt sem látták, hogy mellettük összeesik a társuk.
A Kate-tel meg bementem a bankba, beálltam a bal oldali sarokba. Mindenki arra fordult, én meg bekúsztam a McCoy-jal, és eldobtam két gázt. Utána a Cooper bement a kését megélesíteni. Ja, és én a főbejáraton mentem be, nem a szobornál. Elmentem a szoborhoz is, de kiderült, hogy az is a bankba vezet.
-Gy-
De sajnos mindenkit ki kell nyírni. Jól használható a Sam dinamitja. Ne mássz le a létrán, hanem menj körbe fönt azon a fa erkélyen, és onnan dobáld a dinamitot.
Megcsináltam a bankrablós pályát (16-os pálya). Nem volt olyan nehéz. Lent kezdtem, a quick action sokat segített. Egyszerre dobtam a kést, és a követ, meg a gázt, így senki nem vett észre semmit. Van lent egy ház, amiben 6 ember csücsül. A bal oldalon sötét van a kapunál, odatettem a kígyót, majd beszaladtam (bent kaptam egy 30 hp-s maflást), kijöttek utánam , és mindegyiket megharapta a kígyó a sötétben. Még azt sem látták, hogy mellettük összeesik a társuk.
A Kate-tel meg bementem a bankba, beálltam a bal oldali sarokba. Mindenki arra fordult, én meg bekúsztam a McCoy-jal, és eldobtam két gázt. Utána a Cooper bement a kését megélesíteni. Ja, és én a főbejáraton mentem be, nem a szobornál. Elmentem a szoborhoz is, de kiderült, hogy az is a bankba vezet.
-Gy-
#46 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 05. 24. 09:09
idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
***Tom***
-Gy- [/quote]
Nekem nem akarja eldobni a gázt hasalva se(
Illetve a plafonhoz csapja..Kuszva meh nem hajlandó a kis irodábol kijönni...Na majd délután akkor végignyomom...
#47 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 24. 09:36
Gandalf:
Én a Doc-kal a főbejáraton mentem be, de hasalva, mert különben meghallják. A Kate állt a bal felső sarokba, a Doc meg a jobb alsóból dobra a gázt. Asszem én hasalva dobtam, de kettőt, mert nagyon eloszlott a tömeg a teremben, és egy nem fedte le az összes embert. Utána bent úgyis fel lehet szedni a gáz-csomagot.
Tegnap a jobb alsó sarokban ledobtam egy amigo-t, aki ott ült, ahol egy kövér néger nő álldogált. Megdobtam kővel, és nem bírtam a követ összeszedni. A térkép jelezte, hogy ott a kő, de felvenni nem bírtam. Már össze-vissza zoom-oltam a térképen is, de sehogy nem alakult át a kurzor kézzé.
-Gy-
Én a Doc-kal a főbejáraton mentem be, de hasalva, mert különben meghallják. A Kate állt a bal felső sarokba, a Doc meg a jobb alsóból dobra a gázt. Asszem én hasalva dobtam, de kettőt, mert nagyon eloszlott a tömeg a teremben, és egy nem fedte le az összes embert. Utána bent úgyis fel lehet szedni a gáz-csomagot.
Tegnap a jobb alsó sarokban ledobtam egy amigo-t, aki ott ült, ahol egy kövér néger nő álldogált. Megdobtam kővel, és nem bírtam a követ összeszedni. A térkép jelezte, hogy ott a kő, de felvenni nem bírtam. Már össze-vissza zoom-oltam a térképen is, de sehogy nem alakult át a kurzor kézzé.
-Gy-
#48 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 24. 17:22
Hát nem tudom, hogy lehet hasalva dobni akármit is. Még a csokifiú is föláll a dinamitdobáshoz. A doki meg egy órát szuttyog, mire repül a koktél!
Már a kanyonban vagyok!
Már a kanyonban vagyok!
#49 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 25. 06:58
Túljutottam a To the Last Bullet (vízeséses, égő házas) pályáz. Az eleje elég durva, de ha már megvan a gázod (nulláról indulsz), akkor nem vészes. A végén már lövöldöztem is, mert nem volt türelmem kifigyelni a dolgokat, na meg ráadásul eléggé figyelik egymás.
-Gy-
-Gy-
#50 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 05. 25. 09:27
És hová a tetübe kell vinni a 3 zsák aranyat??
A pasik gázositva..Bár én az alaguton mentem be
A pasik gázositva..Bár én az alaguton mentem be

#51 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 25. 14:44
Oda kell vinni, ahonnan indul a pálya, a templom melletti sarokba (randevú pontnak hívja).
-Gy-
-Gy-
#52 Guest_Csak én-nincs_*
Elküldve: 2001. 05. 27. 16:13
Jó el mentetek.én még a 13. pályánál vagyok.internethez sajna mostanában ritkán jutok.Szóval robbantás után be kell surrani a többiekkel?Kintről nem jönnek be?Lövöldözni akkor nem lehet?gondolom Cooperel kell nyomulni.Bent azért vannak még kb húszan a robbantás után,ez mind késeléssel lett kinyiffantva.itt még egy két tipp jó lenne.nincs valakinek végigjátszást felrakni
?No,próbálkozok párat.Kiváncsi vagyok milyen a 25. pálya,gondolom egész Mexikót ki kell nírni
------------------
Csak én-nincs

------------------
Csak én-nincs
#53 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 28. 09:42
Most ott járok, ahol egy ezüstbányát kell végigírtani. Elég durvának tűnik. Már rögtön az eleje szivacs, mert mindenki figyel mindenkit, és csak három emberem van: Cooper, Sam, és Sanchez. Majd meglátjuk.
-Gy-
-Gy-
#54 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 28. 10:25
idézet:
Eredetileg Csak én-nincs írta:
Jó el mentetek.én még a 13. pályánál vagyok.internethez sajna mostanában ritkán jutok.Szóval robbantás után be kell surrani a többiekkel?Kintről nem jönnek be?Lövöldözni akkor nem lehet?gondolom Cooperel kell nyomulni.Bent azért vannak még kb húszan a robbantás után,ez mind késeléssel lett kinyiffantva.itt még egy két tipp jó lenne.nincs valakinek végigjátszást felrakni?No,próbálkozok párat.Kiváncsi vagyok milyen a 25. pálya,gondolom egész Mexikót ki kell nírni
[/quote]
Én is épp itt tartok. Még a pálya legelején, egyből a kezdés után úgy tettem le az órát, hogy a bent járőröző csapat is meghallotta, aztán egyből szaladtak ki több szóló emberrel együtt, ekkor a doki jött a gázzal, a végeredményt nem kell mondani. Most ott vagyok, hogy bent az erőd jobb fölső sarkát kiírtottam. Már kaput is robbantottam, de sokan kijöttek és megszívtam. Viszont arra gondoltam, hogy leteszem a bejárat elé a dinamitot, beledurrantok egyet az éjszakába, ezt meghallják és rohannak kifelé. Úgy próbálom gyújtani a tnt-t, hogy a kapuval együtt a rakás katona is repüljön. Még nem volt időm kipróbálni, de elméletben működik.
#55 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 28. 10:28
Nem tudom szoktátok-e használni azt a lehetőséget, hogy a doki fölállítja a kabátját. Órával nagyon bejön, esetleg kígyóval spékelve.
#56 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 28. 11:56
Elméletben. Gyakorlatban az van, hogy a lövés hallatára mindig más és mást fog csinálni. Nagyon ki kell centizni a dolgot. Én pl tegnap véletlenül úgy mentetten, hogy már rohant felém egy dagadt amigo, aki meglátta, hogy eltűnt egy társa. Amikor megnyomtam az F5-öt, akkor ezt még nem vettem észre. Szokás szerint nem mentettem másképpen, csak a quick-kel, így maradt kb 3-4 másodpercem, hogy valamit csináljak.
Végülis az lett a vége, hogy a Sanchez bemenekült egy élületbe, a helyére a Doki futott, és félúton eldobta a gázt. Már szinte elkopott az F8 gombom, meg már csukott szemmel kattintottam a térképen, annyiszor végigjátszottam. De sikerült.
Amúgy ezen a pályán (kínai kiscsajra kell vigyáznia Kate-nek) azt csináltam, hogy a kiscsaj mellett a Sanchezzel forogtam egyet, és a csaj elkábult egy fél órára. Jó trükk, ha a Kate-et kell használni.
Valaki nem tudja, hogy kell elindulni az ezüstbányás pályán?
-Gy-
Végülis az lett a vége, hogy a Sanchez bemenekült egy élületbe, a helyére a Doki futott, és félúton eldobta a gázt. Már szinte elkopott az F8 gombom, meg már csukott szemmel kattintottam a térképen, annyiszor végigjátszottam. De sikerült.
Amúgy ezen a pályán (kínai kiscsajra kell vigyáznia Kate-nek) azt csináltam, hogy a kiscsaj mellett a Sanchezzel forogtam egyet, és a csaj elkábult egy fél órára. Jó trükk, ha a Kate-et kell használni.
Valaki nem tudja, hogy kell elindulni az ezüstbányás pályán?
-Gy-
#57 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 28. 23:54
idézet:
Eredetileg Tom írta:
Én is épp itt tartok. Még a pálya legelején, egyből a kezdés után úgy tettem le az órát, hogy a bent járőröző csapat is meghallotta, aztán egyből szaladtak ki több szóló emberrel együtt, ekkor a doki jött a gázzal, a végeredményt nem kell mondani. Most ott vagyok, hogy bent az erőd jobb fölső sarkát kiírtottam. Már kaput is robbantottam, de sokan kijöttek és megszívtam. Viszont arra gondoltam, hogy leteszem a bejárat elé a dinamitot, beledurrantok egyet az éjszakába, ezt meghallják és rohannak kifelé. Úgy próbálom gyújtani a tnt-t, hogy a kapuval együtt a rakás katona is repüljön. Még nem volt időm kipróbálni, de elméletben működik.[/quote]
Megcsináltam az erődöst, tök könnyű. Mit ne mondjak, nem sok embernek volt már lehetősége szaladni, amikor a kaput robbantottam.
A következő pálya is kész. Itt kell a carlos széfjét föltörni. Na ez meg is van, de utána mit kell csinálni? A csaj csak illegeti magát, az információs ablakban meg nem adja a következő feladatot, pedig a széf már nyitva. Ez is egyszerű pálya volt.
#58 Guest_Gyulavitéz_*
Elküldve: 2001. 05. 29. 08:35
Ezt először én sem tudtam. Oda kell menni mindegyik embereddel a széf mellé (kivéve Kate), és akkor lesz vége, jön egy videó, és a köv pálya.
-Gy-
-Gy-
#59 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 05. 29. 09:09
Na az ezüsbányánál kábé a közepén tartok..
Az elején lekéseztem aki ott lofrált, a 2 stukkeres odarohan, de ha jól vagy elbujva a csapattal, halomra lehet löni, meg a többieket is aki odarohan...után a köv. 3 embert se nehéz elintézni, de az istennek se tudom megszerezni a 2 gatling közül az egyiket, mindég leszopatnak
és a túloldalon vagy ezer ember figyel...Ha szarul vesznek észre a csúcson kijön egy foszer a barakk-ból és fail a pálya...
Az elején lekéseztem aki ott lofrált, a 2 stukkeres odarohan, de ha jól vagy elbujva a csapattal, halomra lehet löni, meg a többieket is aki odarohan...után a köv. 3 embert se nehéz elintézni, de az istennek se tudom megszerezni a 2 gatling közül az egyiket, mindég leszopatnak

és a túloldalon vagy ezer ember figyel...Ha szarul vesznek észre a csúcson kijön egy foszer a barakk-ból és fail a pálya...
#60 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 05. 30. 10:50
Kiváncsi leszek, adnak e ki majd újabb pályákat hozzá, mert a mostaniak nem fognak sokáig taratni.