Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 21:56
Akkor én még nem találkoztam normális dohányossal. Jobb esetben nem égeti ki a ruhád a parketten, de számomra nonszensz hogy egy társaság 1/3-ada ellehetetlenítse a _többség_ szórakozását. Ezért is inkább kibírom nyárig, amíg nincs open-air.
Másik tipikus eset, hogy mielőtt a kedves dohányos embertárs felszállna a buszra beleszív még egy nagyot és azt utána - természetesen - a buszon üríti mindenki arcába. Ez elfogadhatatlan.
Meg persze mivel drágul a cigi egyre értékesebb egy szál - azaz amikor haverokkal várjuk abuszt mindig elhangzik, hogy de én még ezt elszívom - én meg nem akarom lekésni az utolsó buszt - sorry. Természetesen ki lehet találni hogy ilyenkor ki is a bunkó.
Az hogy hajlamos begyulladni a szemem a füsttől az mellékes, mert ebben az országban ha bárhova beülsz akárt egy korsó sörre is elkerülhetetlen hogy annyira büdös legyél a dohányfüsttől, hogy megundorodj a saját szagodtól.
De a kedvencem - kiscsajszi: dejó új parfümöt vettem blablabla - de úgyis csak a füst érződik rajtad cicám!
Az a baj, hogy azért szoknak rá manapság, mert trendi, mert sikkes - mint a valóvilág. Kíváncsi vagyok hogy mai felnőtt fejjel hány dohányos cselekedne másképp - ha tehetné.
Remélem elégedett vagy a válasszal. Elegem lett a dohányfüstből - igenis TILTSÁK KI a nyílvános helyekről, otthon mindenki azt szív amit akar, de amíg másokat is rákényszerít - ráadásul a többséget - addig ne beszéljünk már a dohányosok jogairól, mert amíg ez a mentalitás uralkodik, addig nem leszek sose kompromisszumkész - az változzon először, aki árt.

Súgó
A téma zárva.