HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#1601 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 30. 19:24

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 18:10

Te is tudod, hogy a topik nem kampányolás célzattal nyílt meg. Sajnos a két tábor ott talált egy,ásra, így nem a kívánt célt érte el...

OFF: Onnantól kezdve, hogy régi törzstag (mondhatni "őstag") vagy a fórumon, s tudtad jól, a Fórumszabályzattal ellentétesen cselekszel, meg vagyok győződve róla, hogy a topic-od kampányolás célzattal nyílt meg. Az ottani hozzászólásaid pedig világosan mutatták, hogy melyik oldal felé kampányolsz. Arról a nem elhanyagolható dologról nem is beszélve, hogy kampánycsendben a témával a Fórumszabályzaton is túlmutató dolgokat sértettél meg, s erkölcsi szempontból is megkérdőjelezhető személlyé váltál.

Ezek után elég visszás éppen tőled látni a - ha még oly jogos is - reklamációt. /OFF
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1602 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:28

Gyerekek, nem lehetne esetleg ontopik a társalgás? Tudom, hogy nagyon meleg van, de ne menjetek már egymás agyára. Úgy veszem, hogy ez itt a határvonal, kérem mindenki tartsa tiszteletben a kérésem, mert ideiglenesen - vagy akár végleg is - bezárom a topikot, ha csak feszültség van belőle.

#1603 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:28

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 20:24

OFF: Onnantól kezdve, hogy régi törzstag (mondhatni "őstag") vagy a fórumon, s tudtad jól, a Fórumszabályzattal ellentétesen cselekszel, meg vagyok győződve róla, hogy a topic-od kampányolás célzattal nyílt meg. Az ottani hozzászólásaid pedig világosan mutatták, hogy melyik oldal felé kampányolsz. Arról a nem elhanyagolható dologról nem is beszélve, hogy kampánycsendben a témával a Fórumszabályzaton is túlmutató dolgokat sértettél meg, s erkölcsi szempontból is megkérdőjelezhető személlyé váltál.

Ezek után elég visszás éppen tőled látni a - ha még oly jogos is - reklamációt. /OFF

Látom már elkönyveltél..
Nem folytatom..

#1604 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:39

Akkor ON:

Aki sikeresen leszokott, vagy legalábbis megállta legalább 1-2 hónapig az mesélje el nekem légyszi, hogy milyen pozitív tünetek jelentkeznek és mennyi idő után (ami esetleg pszcihésen könnyíti a dolgot). Pl : reggel nem krákogsz, jobban bírod-e a gyaloglást, ilyesmik... Engem komolyan érdekelne.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1605 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:48

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 20:39

Akkor ON:

Aki sikeresen leszokott, vagy legalábbis megállta legalább 1-2 hónapig az mesélje el nekem légyszi, hogy milyen pozitív tünetek jelentkeznek és mennyi idő után (ami esetleg pszcihésen könnyíti a dolgot). Pl : reggel nem krákogsz, jobban bírod-e a gyaloglást, ilyesmik... Engem komolyan érdekelne.

Gyalogolni nem szoktam sokat :) Lépcsőzés meg előtte is ment, akár dohányozva is, szóval ebben nem tudok mit mondani, de:

Napközben és éjszaka is köhögtem, nem tüdőből, hanem a torkom éreztem száraznak, és az ingerelt. Szerk: ez elmúlt, természetesen azért is írtam ide. Megfázva se voltam azóta.

Másik pro, bár amikor dohányoztam nem éreztem, de iszonyat büdös a dohányos ember ruhája. Egyébként úgy érzem a szaglásom is javult. Viszont tény, hogy nagyon rosszul bírom most a füst szagát is, meg a bagós emberek szagát is, egy méternél közelebbről nem tudnék beszélgetni bagóssal akkor sem, ha éppen nem bagózik. Mielőtt dohányozni kezdtem, semmi ilyesmi nem volt, nem zavart az se ha rám szállt a füst közvetlenül, most viszont felfordul tőle a gyomrom. Azt hittem, hogy ez csak afféle túlreagálás volt dohányosoknál, de nem. Tényleg ilyen érzés. Így két év után már nem emlékszem, hogy meddig volt nagyon rossz, de simán túl lehet élni. Az asszony velem egyidőben tette le, ő volt ilyen kezelésen, és bejött neki, én mondtam neki, hogy ha ő leteszi, akkor én is, és úgy is lett.

:)

Szerkesztette: JonesC 2006. 07. 30. 19:49 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1606 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:51

Akkor ON:

Én már leirtam ide 2x, de leirom még 1x. :) Pl reggelente nincs hányingerem ;) Jó pár kilót magamra szedtem, nem köhögök. Jah és nem olyan büdös a ruhám, hajam, szám, kezem, stb.....  ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1607 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 20:22

számomra egyelőre a legpozitívabb dolog, az a tudat hogy már majd egy hónapja nem gyújtottam rá.  a stresszen, idegességen enélkül is ugyanolyan gyorsan túl vagyok, és buliban is jól érzem magam nélküle (nem pedig azon görcsölök hogy de szar hogy nem gyújthatok rá). ezek voltak a kritikus pontok.

a torokfájás, krákogás nekem is csökkent, bár teljesen nem múlt el. viszont korábban gyakran stressz, sok-cigi, rohanós napok végén fájt a gyomrom vagy hányingerem volt, ez teljesen elmúlt (pedig nem is a ciginek tudtam be... valszeg nem is egyedül volt a ludas, de most tényleg jó pedig stresszből és rohanásból változatlanul van bőven...)
a futás viszont jóval könnyebben megy és a bringázás is bár ott nem olyan nagy a különbség. végre tényleg az izmaim fáradnak el, nem pedig a tüdőm nem bírja tovább... és ez állítólag egyre jobb lesz :)

igazából a hosszútávú előnyök ennél sokkal lényegesebbek, de tudom hogy ezek az elhatározásban nem sokat segítenek :)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1608 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 20:32

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 20:24

Oszt jónapot.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1609 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 18:38

izé... :think: buta kérdés, de így cigiről épp leszokóban, Hollandiában járva ha betérünk egy szimpatikus coffee shopba akkor vajon mennyire nem teszem jól ha rágyújtok? vagy maradjak inkább a sütinél?
bassz :omg: majd 5 éve jártam utoljára Hollandiában és kísértenek az emlékek :D

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1610 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 18:50

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 18:38

izé... :think: buta kérdés, de így cigiről épp leszokóban, Hollandiában járva ha betérünk egy szimpatikus coffee shopba akkor vajon mennyire nem teszem jól ha rágyújtok? vagy maradjak inkább a sütinél?

Pedig egyszerű a válasz, pont a legmegfelelőbb embert kérdezted... :nevet:

Az első trafikban veszel egy egyszerű pipát, és abból pöfékelsz. 2-3 slukk és nem is hasonlít a cigire. Dohányt kevernihozzá ellenjavalt... :)

#1611 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:09

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 19:50

Pedig egyszerű a válasz, pont a legmegfelelőbb embert kérdezted... :nevet:

Az első trafikban veszel egy egyszerű pipát, és abból pöfékelsz. 2-3 slukk és nem is hasonlít a cigire. Dohányt kevernihozzá ellenjavalt... :)

már régen sem szerettem a pipát. és milyen már egy nőnek pipázni? :omg:
nem letüdőzni vagy letüdőzni nagy különbség... :think: tisztán a cucc? :eek: az azért durva...
lehet hogy csak szimplán elmegyünk a coffee shopok mellett? :think: fura gondolat...

#1612 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:10

Akkor ON:

Tavaly november óta nem szívom. Azóta nincs krákogás/köhögés. Azóta nem voltam még csak náthás sem, pedig előtte gyakran beütött a krah.(influenza, torokfájás, minden rák) :D  Jobb a szaglásom/ízlelésem, nem iszom folyamatosan kaja közben. Nem gyötör a gondolat, hogy mikor gyújthatok már rá, van-e, elég lesz-e a cigim. Megmarad egy rakás pénzem. Mennyi is?, havi 12-15000 forint!! Ez évi 150-200 ezer péz. Gondold csak meg mennyi mindent vehetsz ebből, mennyit lehet utazni stb stb. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1613 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:11

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 19:09

lehet hogy csak szimplán elmegyünk a coffee shopok mellett? :think: fura gondolat...

Áhháá persze...  ;)

#1614 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:15

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 19:38

Nono, nem elrontani az egy hónapot. Ha a csajos buliban kibírtad akkor bírd ki most is. ;)

Komolyra fordítva a szót, nincs tapasztalatom, de az akaraterődtől függ, hogy egy esetlegesen elszívott cigi kibillent-e a mostani állapotodból. Én a csokival voltam így, hogy teljesen eltíltottam magam, mert az egy kockától könnyű eljutni egy tábláig, de ha nincs a közeledben csoki (vagy éppen cigi) akkor kisértés sincs és bűnbe sem lehet esni. ;)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#1615 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:22

Öööö azért itt nem normál cigiról volt szó...  :Đ

#1616 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:42

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 20:22

no igen... én is pont erre gondoltam :D és 5 év után jól esne egy kis nosztalgia, ki tudja mikor járok megint arrafelé

viszont Krisztának is tökéletesen igaza van :) hülye lennék egy hónap eredményét feladni, és persze volt már ilyen... viszont tényleg nem a dohányzás miatt gyújtanék rá. no mindegy, majd meglátjuk mi lesz :)

szerk: azért köszönöm a jótanácsokat :)

Szerkesztette: blabla* 2006. 07. 31. 19:43 -kor

#1617 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 19:45

Igaz, ne kockáztasd az eredményeidet...

jack Harrert vagy White widow-t vegyél... Esetleg afghan black csokit... :nevet:

#1618 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 31. 19:48

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 20:22

Öööööö, bocs ez sem az én asztalom. :D
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 

#1619 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 31. 19:50

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 20:42

no igen... én is pont erre gondoltam :D és 5 év után jól esne egy kis nosztalgia, ki tudja mikor járok megint arrafelé

viszont Krisztának is tökéletesen igaza van :) hülye lennék egy hónap eredményét feladni, és persze volt már ilyen... viszont tényleg nem a dohányzás miatt gyújtanék rá. no mindegy, majd meglátjuk mi lesz :)

szerk: azért köszönöm a jótanácsokat :)

Na édes lányom erre inkább nem mondok semmit. :legyint: :D Ha mégis elcsábulsz  büntetésből tartunk megint egy durva bulit.  :Đ  ;)

#1620 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 20:49

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 20:45

Igaz, ne kockáztasd az eredményeidet...

jack Harrert vagy White widow-t vegyél... Esetleg afghan black csokit... :nevet:

hogy beszóltál :reklamacio: a white widow már 5 éve is jó volt ;) a többi név nem rémlik... magic mushroomot próbáltad? :D

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.