Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 20:39
Akkor ON:
Aki sikeresen leszokott, vagy legalábbis megállta legalább 1-2 hónapig az mesélje el nekem légyszi, hogy milyen pozitív tünetek jelentkeznek és mennyi idő után (ami esetleg pszcihésen könnyíti a dolgot). Pl : reggel nem krákogsz, jobban bírod-e a gyaloglást, ilyesmik... Engem komolyan érdekelne.
Gyalogolni nem szoktam sokat

Lépcsőzés meg előtte is ment, akár dohányozva is, szóval ebben nem tudok mit mondani, de:
Napközben és éjszaka is köhögtem, nem tüdőből, hanem a torkom éreztem száraznak, és az ingerelt. Szerk: ez elmúlt, természetesen azért is írtam ide. Megfázva se voltam azóta.
Másik pro, bár amikor dohányoztam nem éreztem, de iszonyat büdös a dohányos ember ruhája. Egyébként úgy érzem a szaglásom is javult. Viszont tény, hogy nagyon rosszul bírom most a füst szagát is, meg a bagós emberek szagát is, egy méternél közelebbről nem tudnék beszélgetni bagóssal akkor sem, ha éppen nem bagózik. Mielőtt dohányozni kezdtem, semmi ilyesmi nem volt, nem zavart az se ha rám szállt a füst közvetlenül, most viszont felfordul tőle a gyomrom. Azt hittem, hogy ez csak afféle túlreagálás volt dohányosoknál, de nem. Tényleg ilyen érzés. Így két év után már nem emlékszem, hogy meddig volt nagyon rossz, de simán túl lehet élni. Az asszony velem egyidőben tette le, ő volt ilyen kezelésen, és bejött neki, én mondtam neki, hogy ha ő leteszi, akkor én is, és úgy is lett.
Szerkesztette: JonesC 2006. 07. 30. 19:49 -kor
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye