HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#1201 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:44

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:42

Ezt nem tudom, de az biztos, hogy a végbél fala könnyebben reped, mert az evolúció eredetileg másra tervezte.

Persze, ez tény. De a hüvely is tele van egy aktus alkalmával olyan sérülésekkel, ami elegendő a fertőzéshez. És azt is meg kell jegyezni, hogy bizony a melegeknél az anális aktus nem előfeltétel. Létezik az a kategória, aki sem aktív sem passzív félként nem lenne jelen. Míg általában a heteroszexuális kapcsolatoknál a vaginális aktus szinte "lételem", ha az nincs, akkor szinte nem is ért semmit az egész.

De orális aktus esetén is fennáll a fertőzésveszély, lévén a száj nyálkahártyája pillanatok alatt megsérül...

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#1202 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:56

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:18

Nem mindegy, hogy micsoda? Ilyenek és kész. Muszáj neked azt bizonygatni, mennyire is "természetellenes" meg "undorító", meg amúgy is mindenki dögöljön meg, aki nem normális (mármint a te értékrended szerint).

Én nem írtam soha semmiféle kívánságot.

#1203 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:03

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:33

Amúgy a diskónus szolgálat mit takar, csak úgy kíváncsiságból?

Elírtam. diakónus. annyi hogy havonta elmegyünk páran párszor egy öregek otthonába kitatkarítunk, füvet byírunk, rendbehozzuk a tönkrement bútorokat, meg ilyesmi...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1204 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:05

[quote name='Sasfióka' date='2003. júl. 23., szerda - 15:50'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta Jim DiGriz:
<STRONG>

Hát, a ruhát már említettem... mint rocker, biztosan jó néhány zenét tudnék megvádolni azzal, hogy melegeknek készült   :)... de az autó, na azt nem tudom elképzelni. Mondasz egy modellt?</STRONG>[/quote]

A 2003-as év meleg autója a Peugeut 206CC

SF [/QUOTE]
(Bocs, hogy ilyen régi postra hivatkozom.)

Bakker és tényleg! Amikor anno eladtuk a lakásunkat, egy meleg fazon vette meg, és neki is 206CC-je volt, sőt még azóta is az van neki, láttam a minap lefele repszteni az utcánkban a partnerével. :)

Szerk.: "repeszteni"-t nem félreérteni! :Đ

Szerkesztette: FakeJack 2005. 08. 31. 00:06 -kor

#1205 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:06

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:06

Ezért baromság azt mondani hogy a homoszexualitás nem abberáció. Miféle gének azok egy szervezetben melyek a funkcionalitás ellen dolgoznának.

amúgy nem tudom milyen tapasztalataid vannak, de bizony férfi-nő relációban is létezik az anális szex ;)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1206 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:20

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:05

A 2003-as év meleg autója a Peugeut 206CC

(Bocs, hogy ilyen régi postra hivatkozom.)

Bakker és tényleg! Amikor anno eladtuk a lakásunkat, egy meleg fazon vette meg, és neki is 206CC-je volt, sőt még azóta is az van neki, láttam a minap lefele repszteni az utcánkban a partnerével. :)

Szerk.: "repeszteni"-t nem félreérteni! :Đ

:)

Igen, bár azóta is viszi a hírét, mert sok ismerősöm preferálja ezt a típust a mai napig :) És ha utcán is látok egyet, tuti, hogy nem szőke néni ül a jobb első ülésen :)

SF

#1207 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:06

amúgy nem tudom milyen tapasztalataid vannak, de bizony férfi-nő relációban is létezik az anális szex ;)

Mondjuk nem nevezném szexnek, mert ott meg nincs különbség egy kecske meg nő között. De akinek ez kell, ne is kapjon mást.

#1208 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:28

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:20

:)

Igen, bár azóta is viszi a hírét, mert sok ismerősöm preferálja ezt a típust a mai napig :) És ha utcán is látok egyet, tuti, hogy nem szőke néni ül a jobb első ülésen :)

SF

Nekem ez eddig marhára nem tűnt fel! Komolyan. Sőőt, egy időben tetszett is a járgány. :) De mivel látom már, hogy nem én vagyok a célcsoport, ezért kénytelen leszek más típust keresni. Esetleg 307CC? :Đ

#1209 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:33

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:28

Nekem ez eddig marhára nem tűnt fel! Komolyan. Sőőt, egy időben tetszett is a járgány. :) De mivel látom már, hogy nem én vagyok a célcsoport, ezért kénytelen leszek más típust keresni. Esetleg 307CC? :Đ

Azért szerintem kicsit túl van dimenzionálva a dolog, de tény, hogy a pözsó elég rendesen nyomta célirányosan is a melegek felé ezeket a reklámokat. (Modellfiúkkal reklámozott, melegekhez eljutó magazinokban, folyóiratokban hirdette, stb.)

307CC nem nyert ilyen megtisztelő díjat :) Azt nyugodtan megveheted.  :Đ

Nekem pl. egy Dodge Neon van, arra is azt mondták, hogy női autó :)

SF

#1210 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:44

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:33

Azért szerintem kicsit túl van dimenzionálva a dolog, de tény, hogy a pözsó elég rendesen nyomta célirányosan is a melegek felé ezeket a reklámokat. (Modellfiúkkal reklámozott, melegekhez eljutó magazinokban, folyóiratokban hirdette, stb.)

307CC nem nyert ilyen megtisztelő díjat :) Azt nyugodtan megveheted.  :Đ

Nekem pl. egy Dodge Neon van, arra is azt mondták, hogy női autó :)

SF

Hihi, majdnem olyat vett a család 6 éve... ösztönösen megtaláljuk/om ezeket nőies/meleg a típusokat.  :think: Na mindegy ez nem autós topic, megyek vissza read-only üzemmódba. :)
Érdemben úgysem tudnék hozzászólni a kérdéshez. Abszolút nincs még kialakult álláspontom (mármint, hogy mit is gondolok róluk, hogyan viszonyulok hozzájuk, mint embercsoporthoz), valahogy nem gondolkodtam még ezen.

#1211 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 31. 00:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:28

Nekem ez eddig marhára nem tűnt fel! Komolyan. Sőőt, egy időben tetszett is a járgány. :)

Látens homoszexuális. :D

#1212 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 05:02

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 20:41

Idézem: "Az egyik esetleg követendő példa, a másik pedig nem."

Ez hol magyarázat arra, amit írtál? Próbálsz olyan dolgokat belemagyarázni, amik nincsenek benne.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1213 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 05:06

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 1:06

:up:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1214 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 06:53

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:22

Bár az oly utált statisztikák szerint nem sok eltérés van férfi és női létszámban a HIV-fertőzött személyek között...

Talán mert már egy ideje elsődlegesen nem szexuális úton terjed? :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#1215 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:04

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 7:53

Talán mert már egy ideje elsődlegesen nem szexuális úton terjed? :think:

Igen pont ezt akartam én is sugallni, de mint itt is tapasztalható, a HIV terjesztésére - kicsit túldimenzionálva - "csak a melegek képesek anális aktussal." Holott ugye ott van a méhen belüli fertőzés, a közös tűhasználat, és még lehetne sorolni, amik bizony nem egy százalékot tesznek ki...

SF

#1216 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:16

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 18:33

Sem a vakokért, sem a mozgássérültekért, sem az értelmi fogyatékosokért, mert az sem vagy?

Úgy vagyok ezzel, hogy az általad felsoroltakért bármikor, mert én is bármikor megvakulhatok, mozgássérült is lehetek, de homo az tuti, hogy nem lehetek. Te beteg, jórészt elesett emberekről beszélsz, de a melegek nem betegek, ezt ők maguk vallják. Pláne nem elesettek... Csúnya csúsztatás és picit gerinctelen dolog a sors által megvert beteg embereket csatasorba állítani az amúgyis sántító érved mellé... :rolleyes:

#1217 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:19

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 18:40

Fú, akkor már tiltsuk ki az egymást átkaroló, csókolózó párokat is a városból, csinálják csak a négy fal között, nehogy kiskorúak, fiatalkorúak lássák :).

Nyomatékos különbség van aközött, hogy ha egy meleg pár a parkban csókolózik egy padon, meg ha ugyanaz a pár egy trailer tetején s*ggbekukit, vagy orális közösülést imitál.

#1218 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:47

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:34

Érdekes, hogy a homoszexuálisok felvonulása mindenkinek hogy csipi a szemét, de a budapestparádén a kaminokon vonagló, egymást taperáló, nemritkán épphogy a 18at elhagyó csajok látványa max a heves cerkameredést tudja kiváltani, a megbotránkozást nem....

Dehogynem... Itt van valahol a szigeten a megfelelő topik :)
Elköltöztem :-)

#1219 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:57

Idézet

'veresszaju' 'vergozos' jogvedo jellegu partfogok. ahogy Rive-t olvasom eteren, o lexivesebben az osszes homofobot belelovetne a Dunaba ... a sztereotipiak leteznek, kialakulnak. de le karosozni nem lehet egyertelmuen oket...just for the log: a harcias homofobok 70-75%-anal ez a melyebb ok...ez a mozagalomsag egy kulturkampf, politika ... 5-6-7-8-10 éves gyerekek "véleményét" olvashatjuk ... bégessünkegyüttmertabbólbajnemlehet ....nagyon valoszinutlen hogy egy heteves kislany igy beszeljen/gondolkodjon ...

Gratulálok, ezzel az 'érvelési' metódussal és 'szinvonallal' sikerült alulmúlni még az Origó dühöngőjének némely elvadult politikai fikatopikját is...

#1220 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:24

De vajon el szabad-e menni szó nélkül az mellett, hogy a homoszexuálisok egy csoportja az utcára vonul és esetleg fiatalok, kiskorúak szeme láttára dicsőitik - sokszor enyhén szólva is homoerotikus módon - a szexuális irányultságukat?
Vagy el szabad-e szó nélkül menni az mellett, amikor önjelölt médiaszereplők öntudatos és felsőbbrendű  jel(lem)zőket rendelnek önmaguk és minden homoszexuális mellé? Mindezt természetesen valami nyilvános forrás útján?

Amennyit az egyik oldalra, annyit a másikra is :omg: De ezt a választ magad is sejthetted.

Idézet

Szerk.: És ezek már rég nem a védekező mechanizmusok, amiket említettél.

De, bezony ezeknek az eredete is ott van... A felszínére pedig ráfekszik a média, hogy prezentálhassa a napi botrány-betevőt a fogyasztóknak. Ebből lesz valami olyan kavarcs, ami nyugodtan odafeküdhet a bigbráner meg a többi hasonló mellé, és a legkevésbé sem tetszik, nekem sem...

Idézet

A történelmet meg én nem venném kiindulási pontnak, tudniillik a jelen megértésének az nem feltétele, különösen nem ebben a témában.

Néhány 'érvelési' sémában folytonosan helyet kap, hogy maguk tehetnek a megítélésükről... Most is, régen is: hogy az előítéleteknek biztosan van valami alapjuk... Ennek vizsgálatához pedig vastagon bele kell nyúlni a múltba.

Szerkesztette: Rive 2005. 08. 31. 08:43 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »