Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:08
Leghíresebb?
Szerintem maradhatunk a leghirhedtebbnél. Ha nem haragszol meg.Ja, ha ő ott volt és be is fogadta. Úgy. Akkor ő biztosan hitelesen tudja...
A vége még az lesz, hogy leírod, tuljadonképpen a homoszexualitás a természetes dolog, mert a magyartanárod azt tanította, és csak mi páran heterok vagyunk elfajzottak, betegek!
Na, ettől félek én, hogy kötelezővé teszik (szerinted újra) a homoszexualitást.
Sebaj, én itthon, a 4 fal között akkor is megmaradok hetero, nem megyek az utcára tüntetni, hogy azonos jogokat követeljek a melegekkel. Nekem elég, ha itthon a 4 fal között folyik a magánéletem, nem extrovertáltként a nyílt utcán.
Nem szeretnél személyeskedni? Ezzel most megnyugtattál.
Te nem tudtál még felindulni annyira, hogy rossz helyre írjad az -e betűt a mondatban? Vajon miért nem???
Ízlések és pofonok, hogy kinek mi a híres és mi a hirhedt. Van aki József Attilát is eltávolítaná a magyar irodalomból, mert szerinte jelentéktelen kommunista költő és csak az elmúlt rendszerben csináltak "sztárt" belőle. Persze, pityu... Az Eszmélet nem ér semmit, meg a Kései sirató sem. Egy harmadrangú fűzfapoéta zsengéi...
Nem voltunk ott, nem tudhatjuk... Nagyon gyenge, ne haragudj... ezt az elvet követve holdraszállás sem volt, mitöbb Gagarin sem járt az űrben, a magyarok meg a Szíriuszról jöttek...
DE EZ MOST MINDEGY.
A hozzászólásom arra irányult, hogy nem tudsz vagy megkérdőjelezel olyan dolgokat, ami gimnáziumi tananyag része és hozzáértők 90-95%-a azonos véleményen van róla, tehát elvileg tényként is lehet kezelni azokat.
Vagy tudsz róla, csak egyszerűen nem veszel tudomást róla, neked az nem létezik.
Ez viszont kimeríti a kettős mérce fogalmát.
Nem is tudom melyik a rosszabb....
Ugyanakkor valakit egyetlen nyelvi hiba miatt hiteltelennek bélyegzel.
Ha elolvasnád a hozzászólásokat és tisztelnéd a vitapartnereidet kb. tudnád azt, hogy kinek mi a véleménye erről a témáról.
Egyébként helytelenül írtam, mert magyartanárNŐM volt. De ugyanezeket elmondta a filozófia tanárÚR is amikor a görög filozófiáról okitott minket. De biztos mindetten buzik voltak és meg akarták fertőzni a homoszexualitás mételyével a gyenege lelkű és befolyásolható fiatalságot. Nemzethalál. Minek is élnek az ilyenek.... Karóba velük... Meg úgysem voltak ott...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."