Idézet: chris77 - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 17:51
Szerintem el kéne dönteni ,hogy mindenki egyenlő-e vagy sem.
Mert ha igen ,akkor visszafelé se különböztessék meg az egyes "section"-öket!! SZVSZ
Valahogy kis szőrszálhasogatást érzek a dologban.
Tfh. mindenki egyenlő, ennek megfelelően minden szórakozóhelyen azt csinálsz amit akarsz, a jó izlés határán belül. Itt a jó izlés olyan szintig relatív, amíg törvényi rendelkezést nem tilt. Tehát közszemérmet ne sértsünk.
Itt a topicban elhangzott jópár embertől, hogy nem épp preferálja azt, ha két férfi kézenfogva vonul valahol. Esetleg rosszul lesz attól, ha csókolóznak, mentőt kell hívni, ha hosszú és mély nyelvescsókot adnak egymásnak. Arról nem is beszélve, hogy lehetősége van két férfinek egymás fenekét megfogni, mint pl. ahogy teszik heteroszexuális férfiak hölgypartnerükkel. Tovább most nem megyek.
Egyenlők vagyunk. Most őszintén, te szívesen látnád azt, hogy azon a szórakozóhelyen, ahova te csajozni jársz ilyenek történjenek? Nem hiszem.
De pl. én sem mennék el egy olyan szórakozóhelyre, ahol nem az én zenei ízlésemnek megfelelően vannak a zenék válogatva. De teszem azt egy "kötelező bőrruhás viseletű" szórakozóhelyre sem biztos, mert az sem az én stílusom.
Azzal, hogy egy bárra kiteszik a szivárvány színű zászlót, esetleg tájékoztatnak az ajtóban, hogy bizony itt láthatsz két csókolózó férfit, pont annyira védik magukat a melegek, mint védik a heterókat. Egyszerűen csak tájékoztat, nem kiközösít. Pontosabban én még azzal nem találkoztam, hogy meleg szórakozóhelyre ne engedtek volna be heteroszexuálist.
A hozzászólásod első fele pedig a számszerűségre vonatkozott. Igazából én is azt mondom, hogy nem fontos és nem is lehet pontos számot mondani, de egyre biztosabb, hogy a melegek száma globális szinten eléri, meghaladja a 10%-ot.
SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."