Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 2:41
1. ...vagy a keresztenyseg sem szol a homoszexualitasrol. hogy ebbe a logikai okfejtesbe hogy kerult bele a kulturalt vita kerdeskore, azt mar ne tolem kerdezd.
2. elvalt anya - leszbikus par: hogy annak, hogy en hany gyereket neveltem fel mi koze van ahhoz, hogy megtudj valaszolni egy egyszeru kerdest fel nem foghatom. szerinem semmi. a kerdes amugy meg mindig megvalaszolatlan. vagy nem tudsz ra valaszt? nehezen hiheto!
1. A kereszténység némileg szigorúbban fogalmaz, már bocsi, (ha ilyen témában vitatkozni állsz) nem gondoltam, hogy ezt is tőlem fogod megtudni.
A keresztény hit, de méginkább a katolikus vallás nem engedi az örömszerzés miatti szexet sem. Csak az utódnemzés lehet a cél.
Véleményezést nem kérnék.
Nem azért, mert én nagyon megsértve éreném magam, hanem lehetnek olyan olvasók, akik így lennének.
2. Hogy van köze?
Hát úgy, hogy (gondolom 1-essel kezdődik a személyi számod) ha már próbáltál (volna) felnevelni egy srácot, akkor tudnád, milyen az. És hogy mennyire más az, ha nincs férfi a háznál, pontosabban, hogy hányszor van szükség az atyai szigorra, példaképre, stb. (Nekem 40 éves koromra 'jött be' nagyon a két srácom, most látom, mit csináltam jó és mit rosszul az indulásnál.)
IGAZ, hogy nem sokkal (gyakorlatilag semmivel) sem jobb ha egy nő, mintha két nő nevel egy gyereket.
Csak ha ez fiú, akkor KELL az apai példa (amit nő NEM TUD SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN MEGADNI/PÓTOLNI).
De mit is kellene a melegeknek egy eleve defektes családmodellel bizonyítani?
Tehát azt is mondhatom akár, hogy a melegek több fokkal jobbak, mint a pedofilek? Jogos, ha bűnös vágyakkal rendelkezőkhöz hasonlítom őket?
Ugye nem?
Akkor miért kell az, hogy egy szerencsétlen, defektes családhoz hasonlítsam, hogy annál jobbak?
Ha pedig azt állítja valaki (nem is rég jópáran állították ezt pont itt a fórumban), hogy pontosan ugyanazt meg tudják adni egy gyereknek a normális fejlődéshez, akár két férfi, akár két nő a két 'szülő', tehát állítják, hogy az a gyerek ugyanolyan környezetet kap, mintha hetero szülők gyereke lenne, akkor miért is kellene bármiféle megkülönböztető bánásmód a melegeknek/leszbikusoknak?
Ezek szerint tehát annyiban különböznek mindössze, hogy négyszemközt máshogyan lelik örömüket, mint mások.
Ez meg igazán belefér. Otthon, 4 fal közé tartozik.