HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 26. 11:45

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 12:01

Kérlek Csubakka, legalább Te legyél képes különválasztani az azonos neművel való dugást a melegségtől!!!

Könyörgöm, egy meleg nem attól meleg, hogy azonos neművel kefél!!!
Hanem attól, hogy csak azonos neművel képes ÉRZELMILEG azonosulni, együttélni, stb.

Ki a f.szt érdekel, hogy az állatvilágban is van, hogy egy hím belerakja a másik hímbe???
Attól még nem fog kedvességeket duruzsolni a fülébe...

Jó igazad van. Valóban rosszul fogalmaztam, de azt hiszem, azért érthető volt amit el akartam mondani. Tehát én nem ítélem el azokat, akik érzelmileg és/vagy testileg azonos nemhez vonzódnak. És rohadtul feháborító az, amikor egy család képes a gyerekét kitagadni, azért, mert a saját neméhez vonzódik. Kész ez van. Akkor kérek mindenkit értelmezze a hozzászólásomat úgy, ahogyan ki lett javítva.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#722 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 11:45

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 12:43

A legszomorúbb, hogy pontosan tudja: csak maszatol. De azért csak folytatja...

Vazze! Mennyé' Harlembe, niggerezd le a büdösöket, élj ott öt évig: pontosan ugyanannyi jogod van ott, mint bárki másnak.

:bolond:

:confused:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#723 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 11:54

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 12:37

Nézd, két férfinek vagy két nőnek nem adnak gyereket egy dolog. Mutasd meg nekem a magyar jogban, hol van rögzítve, hogy meleg ember nem fogadhat örökbe gyereket.

Más az hogy jog és más a gyakorlat. A jogot emberek érvényesítik. Látod, itt a gond.
Illetve, jelen esetben nem gond, hogy ez a diszkrimináció megmaradt, hogy miért azt leírtam fentebb.

Hiba példának felhozni az "alokholista szülők gyermeke" vs. "normális jó hátteret biztosító meleg szülők gyermeke" című eseteke.

Ha már hasonlítani kell akkor szerintem helyesebb " normális hetero szülők gyermeke" vs "normális meleg szülők gyermeke.

Vajon melyik biztosít felhőtlenebb gyerekkort egy gyermeknek? Itt és most, jelen viszonyok között?
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#724 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:08

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 12:54

Ha már hasonlítani kell akkor szerintem helyesebb " normális hetero szülők gyermeke" vs "normális meleg szülők gyermeke.

Vajon melyik biztosít felhőtlenebb gyerekkort egy gyermeknek? Itt és most, jelen viszonyok között?

Nem tudok megalapozott választ adni, _szerintem_ a "normális hetero szülők gyereke" a "helyes" válasz. Egyébként természetes úton nyílván a homo "szülőknek" nincs gyereke. Valahol csak érthető a jog nem?

#725 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:19

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 11:01

Kérlek Csubakka, legalább Te legyél képes különválasztani az azonos neművel való dugást a melegségtől!!!

Könyörgöm, egy meleg nem attól meleg, hogy azonos neművel kefél!!!
Hanem attól, hogy csak azonos neművel képes ÉRZELMILEG azonosulni, együttélni, stb.

Ezt te találtad ki vagy idézed vhonnan? Felhasznált irodalmat kérem megjelölni.

Szerintem ugyanis a homosex (a neve is ez) az azonos neműekhez való szexuális vonzódást jelenti, nem pedig az ellentétes nemmel való empátia-impotenciát.

Megjegyzem, ortodox heteroszexuális hím létemre férfi agyműködést könnyebben értek meg.

#726 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:19

Már ne is haragudj, de te ezt honnan tudod? Voltál rendes homo szülők gyereke, ismersze egyet is, akár gyereket, akár szülőt?

#727 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:21

Mutasd meg nekem a magyar jogban, hol van rögzítve, hogy meleg ember nem fogadhat örökbe gyereket. "

Van szokásjog is a világ legtöbb országában, és néha erősebb az írott jognál.

#728 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:22

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 13:19

Már ne is haragudj, de te ezt honnan tudod? Voltál rendes homo szülők gyereke, ismersze egyet is, akár gyereket, akár szülőt?

Ha nekem szólt: Ha elolvasod a postot, akkor láthatod, hogy nem "tudom" van odaírva, hanem "szerintem". Az pedig pontosan azt jelenti amit.

#729 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:23

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 13:21

Mutasd meg nekem a magyar jogban, hol van rögzítve, hogy meleg ember nem fogadhat örökbe gyereket. "

Van szokásjog is a világ legtöbb országában, és néha erősebb az írott jognál.

Khm, odaírtam: magyar jogban.

#730 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:30

Jogban pláne ne menjünk bele, ahhoz pláne mindenki ért.
Az sincs sehol leirva konkrétan, hogy nem szabad bézbólütővel szájonvagdosni aki szúrja a szemünket.
Amugy, aki mégegyszer a homoszexuálisokat a pedofilekhez vagy ilyenekhez hasonlitja, annak komolyan küldök magamról egy meztelenképet.
A pedofilia nem azért bűn, mert nem fogadja el a társadalom vagy fujj, hanem azért, mert az egyik fél kiskorú, és mint ilyen, a törvény különleges jogokat és megszoritásokat alkalmaz rá.

#731 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:32

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 7:28

Tehát mivel Mo-on az örökbefogadó szülők rasszisták, tele az árvaház, a buzija meg lenyúlja jóminőségü fehér kölköt mi? Ez tényleg tarthatatlan!

ez a belemagyarázás tényleg tarthatalan :bolond:

#732 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:36

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 7:50

Most hogy így végigolvastam a topicot, találtam pár érdekes hozzászólást. Az állatok homosexualitását illetően meg főleg. Én nem is gondoltam volna. De aztán beugrott egy emlékkép pár évvel ezelőttről, mikor az utcában lakó néni teljesen kiakadva mesélte, hogy a kan kutyáját megdugta egy másik kan, és hogy még ilyet nem is látott.

Kiskorukban a kutyák még nem nagyon vágják, hogy milyen neműek és ez elég gyakran előfordul. Idősebb kutyáknál ez teljesen kizárt.

#733 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:40

Idézet: zotyesz - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 8:34

Ez így ebben a formában szvsz nem igaz. Régebben ugyanúgy jelen volt a család, csak mivel kisebbek, áttekinthetőbbek voltak a közösségek, mindenkinek volt kapcsolata mindenkivel. De azért a gyerekeket a saját szüleik nevelték mindig is.
Ugyan, magyarázd már el, hogy működhetne egy ilyen.... mi is? kommuna? egy nagyvárosban?

Ő még nem volt falun ahol mindenki köszön a másiknak és mindenki ismer mindenkit. Csak a várost ismeri és az tényleg nem egy kommuna.

#734 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:49

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 11:31

Gyerkmekvállalás, hogy messzeb ne menjek.

Emiatt csak öngmagukat okolhatják a buzik, leszbiknek simán lehet, akár mind a kettőnek egyszerre.

#735 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:51

Idézet: Rive - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 11:43

Vazze! Mennyé' Harlembe, niggerezd le a büdösöket, élj ott öt évig: pontosan ugyanannyi jogod van ott, mint bárki másnak.

:bolond:

#736 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 13:19

Nem, nyilván...  :)

De ültessük át a gyakorlatba. Pistike1 örökbe fogadott gyerek hetero szülőkkel, Pistike2 örökbe fogadott gyerek homo szülőkkel. Rendezett családi háttér, dolgozó szülők, öröklakás egy kisvárosban stb. Kell ennél jobb hely egy gyereknek?

Pistike2nél gyorsan, akár még az ovodás korban felmerül a gyerekben: Apák, nekem hol van az anyukám?  Erre mit lehet mondani? Nyilván az igazat nem, hazudni kell valamit.
Ugorjunk. Iskolás idők:

Pistike1 kap esetleg egy két "zabigyerek" megjegyzést (mert ugye egy kisvárosban vagyunk, itt azért semmi sem marad titokban), de általánosságban elfogadják. Éli a saját kis iskolás életét, barátkozik, verekszik, focizni jár, verset tanul anyák napjára stb.)

Pistike2nek ezzel szemben folyamatosan összsúgnak a háta mögött, mert azon túl, hogy "zabigyerek", még a szülei is "olyanok". A gyerek érzi, hogy valami nincs rendjén.
  Megkezdődik a finom kiközösítés. Petike szülei szívessen látják, bármikor átmehet hozzájuk játszani, de Gáborka, Zsoltika, és Lacika szülei úgy bánnak vele mint egy leprással. Születésnapi bulijára senki nem jön el csak Petike, de ő is csak a szülei kiséretébe, mert annyra jóban azért nem vagyunk.
  10-12 évesen menthetetlenül megkapja valamelyik osztálytársától az arcába: Fúúúúj, neked buzik a szüleid, fúúúj. Biztos, téged is .... , fúúúúj, te is buzi vagy fúúúj.
És miért? Mert gyerek. A gyerekek sokkal kevésbé toleránsak egymással. Gondolj csak vissza te is. Biztos volt nálatok is "hemüveg" az osztályba, vagy dagadt gyerek. Vagy cigány gyerek.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#737 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:57

Leszbiknek sem lehet, kivéve, ha mesterséges megtermékenyitést választ, amit vagy fizet a tb, vagy sem, vagy lefekszik valakivel és reménykedik hogy teherbe esik. Ez pedig a legtöbb igazi leszbinek kb annyira vonzó, mint neked az hogy beakasszanak hátulról.
De igazad van, dögöljenek meg, az ő bajuk hogy nem tudnak gyereket vállalni. Dögöljenek meg a balkezesek is. Meg majd még agyalok, hogy kik, jó?

#738 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 12:58

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 14:36

Kiskorukban a kutyák még nem nagyon vágják, hogy milyen neműek és ez elég gyakran előfordul. Idősebb kutyáknál ez teljesen kizárt.

Hát ezt meg kell akkor cáfolnom, mert a néni kutyája kb 7-8 éves (7 éve lakunk ott és azóta megvan az a kutyája) a másik, az meg az ő szomszédjából való volt és az sem volt kiskutya, az  olyan 3-4 éves lehetett. Hát kicsit eltévedett. De élévezték gondolom.  :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#739 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 13:00

Nembaj, itt mindenki kutya is volt már, sőt buzi kutyák gyermeke.

#740 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 13:02

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 26., péntek - 15:00

Nembaj, itt mindenki kutya is volt már, sőt buzi kutyák gyermeke.

Így van ez a kicsi már teljesen belefér :D  :D

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.